1
Sterydy ,HGH ,PH ,SARM / Wino na oleju skrystalizowane
« dnia: Marca 20, 2021, 12:07:00 pm »
Serwus. Mam zagwozdkę a mianowicie posiadane wino na oleju mocno skrystalizowaniu uległo. Vial pełny jeszcze nie ruszany. Myślę jak to rozruszacz aby ponownie zawiesina uległa rozpuszczeniu. Na bank ciepła woda tylko jak ciepła? Czy viale dobrze znoszą wysokie temperatury i nie trzasną? Myślę że wypadałoby też jakoś odpowietrzyć bo wiadomo że powietrze też może szkód narobić. Będę wdzięczny za jakieś info, nie robiłem jeszcze takich rzeczy i szkoda na doświadczenia towar zmarnować. A i jeszcze jedno: jak już ewentualnie uda się zrobić klarowną mieszankę czy naciągając ją do pompki razem z testem nic się nie popierdoli? Niby olej to olej ale to wino wydaje się mocno problematyczne