Pokaż wiadomości

Ta sekcja pozwala Ci zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez tego użytkownika. Zwróć uwagę, że możesz widzieć tylko wiadomości wysłane w działach do których masz aktualnie dostęp.


Wiadomości - MacK

Strony: [1] 2 3
1
Bazar / Odp: [S] Pozostalosci po cyklu andro/clinic
« dnia: Styczeń 17, 2018, 08:41:39 pm »
Polecam.

2
Bazar / Odp: Mikrołyżeczka 5mg kupię
« dnia: Styczeń 16, 2018, 09:23:06 pm »
Serwus.Sprawdź na magicznyogrod bądź allchemy. Są tam łyżeczki. Tylko w ml a nie w mg. Może coś Ci podpasi

3
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Styczeń 05, 2018, 08:56:19 am »
Panie Koksik ile czasu stosować podane przez Ciebie ekstrakty ziołowe ? Tylko przez czas Pct czy można dłużej ?

4
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Grudzień 31, 2017, 03:19:20 pm »
Będzie ok . Ja szamie rano 30 a po telexepressie 20. Oczywiście mg. Mógłbym odwrotnie ale jakoś tak od początku lecę i jest ok

5
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Grudzień 29, 2017, 08:20:48 pm »
Dzięki Koksik spróbuję twojego przepisu.

6
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Grudzień 29, 2017, 07:40:22 pm »
Co można dorzucić do PCT oprócz apteki?

7
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Grudzień 13, 2017, 12:17:18 pm »
Panie Ziółko i jak tam z info na temat składu anabolicznego?

8
Czytelnia-Doping / Odp: Supervar od SA
« dnia: Grudzień 07, 2017, 07:13:32 pm »
http://sportacademy.com.pl/index.php?topic=502.msg6604#msg6604
Konkretny opis dwóch z wymienionych przez Ciebie środków. Ja akurat teraz jestem na SV. 3 tygodnie za mną pozostałe 9 przede mną .50mg ed.zgagi brak. Jeszcze nie czuję działania choć jakby powoli robię się taki bardziej "granitowy"

9
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: Potrzebna pomoc i porada
« dnia: Grudzień 05, 2017, 10:07:06 am »
Problemów z prostatą nie chciałbym bo badanie jest upokarzające. Gdybym nie doznał skutków ubocznych od estro to nie wiem czy by mi przeszkadzał jego zdublowany czy nawet wyższy poziom. Wody jakoś nie ciągnę a wydaję mi się że miał duży wpływ na regenerację oraz stawowo/ wiązadłowo itp sprawy.Ja jednak muszę trzymać E2 nisko. Te bóle kostne to musi być zależność od estro czy prg. Dziś jak ręką odjął . Pozostaje tylko bolący baniak ale to może jednak jebanane zatoki. A co do widełek to fakt. Skoro teść poza nimi to już rozumie się samo przez się.  . Przeskocze na 200/250 e5d to może uniknę skoków stężenia w organizmie . To powinno też i na estro się przełożyć> Dzięki ZiZU<Lemmy<tiamos. Tak na marginesie Lemmy z Mh to był gość . No i ta prostata.

10
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: Potrzebna pomoc i porada
« dnia: Grudzień 04, 2017, 08:31:05 pm »
Fakt.Nic mnie nie tłumaczy. Tamox już w drodze. Też wyczytałem w czarnej księdze - piątka Koksik- że cofa gino. Zobaczymy . Angielski na stopniu podstawowym jak najbardziej. Lookne bo wiedzy nigdy dość. Polskie źródła wiedzy zdarzają się - mają nawet swoje nicki.  ;) I można przeczytać ich słowa czy tu czy na kfd/sfd i długo by wymieniać. Libido już ok . Krew napływa :D  Tylko wraz ze spadkiem estro albo wjebało mi się jakieś przeziębienie- u mnie nie spotykane raczej- albo Sv zaczyna działać albo też te niskie estro właśnie . Łeb napieprza że ciężko wyrobić  . Progesteron mam poniżej dolnej . Przejmować się ?

11
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: Potrzebna pomoc i porada
« dnia: Grudzień 04, 2017, 06:30:28 pm »
Pierwszy cykl. Pierwsze wtopy.Gdyby był gdzieś guzik rewind to już bym kciuka na nim zdarł  ;) ale nie ma. Gdybym jeszcze kiedyś ponownie upadł na głowę i zapragnął kolejnego cyklu to nauki uzyskanej za tym razem nie zapomnę ./ Wystarczy że wyczuję żelka pod cyckiem i wszystko będzie wiadomo. Tak na marginesie liczę że może trochę zejdzie po cyklu albo jeszcze nawet na bo nowe to i wkur... niemiłosiernie

12
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: Potrzebna pomoc i porada
« dnia: Grudzień 04, 2017, 04:26:38 pm »
Materiał: Krew żylna, surowica, data i godz. pobrania: 04-12-2017 08:29, data i godz. przyjęcia: 04-12-2017 11:37
Prolaktyna (PRL) 9,40 ng/ml 4,60 — 21,40
Estradiol (E2) ↓ 17,23 pg/ml 25,80 — 60,70
Progesteron < 0,050 ng/ml 0,050 — 0,149
Badania z dziś.

13
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: Potrzebna pomoc i porada
« dnia: Grudzień 03, 2017, 03:19:19 pm »
Ok. jutro zrobię  pgr,prl,E2. Dzięki Lemmy. Na razie samopoczucie kurde miazga. Zjadę z cynkiem na 50. Jeszcze jak ktoś by się na temat Dim wypowiedział bo byłoby luks. A i czy sensownym byłoby zapodawanie IA wtedy kiedy shota? jest ku temu jakiś wyznacznik?

14
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: Potrzebna pomoc i porada
« dnia: Grudzień 03, 2017, 01:48:02 pm »
Rozumiem że to lek. Jak już mówiłem będę to robił pod badania. Nie wiem jaka dawka będzie dla mnie optymalna i co ile. Jakieś pomysły? Prolaktyny nie robiłem. Jest szansa jej podwyższenia od teścia ? Ciężko się podniecić bardziej bo jak już do tego dojdzie to jest w miarę. Tak jakby bodźce słabo oddziaływały choć w głowie to siedziałbym na dupie cały czas. Ile czekać na podbicie estro? Ari coś chyba dwa dni działa. Czy DIM brany 200mg ed nie będzie miał wpływu na wzrost estro do powiedzmy zdrowego poziomu? A cynk 100mg ed bo pomaga mi na skórne tematy?

15
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Potrzebna pomoc i porada
« dnia: Grudzień 03, 2017, 11:01:40 am »
Witajcie. Właśnie jestem w trakcie swojej pierwszej kuracji testosteronem. Idzie cypek 200/250mg e6d . Do tego Supervar 50mg ed. No i jako debiutanta dopadają mnie rzeczy których wcześniej nie doświadczałem w swoim życiu. Jakiś tydzień może póltorej temu zacząłem czuć dyskomfort na sutkach. Wyczuć dało twardawą tkankę pod nimi. Załatwiłem arimidex . Zarzuciłem kilka tablet. Dyskomfort się skończył ,tkanka pozostała. Wizualnie nie widać zmian po sutkach ani nic no to niech pozostanie bo przecież cyca sobie nie wyrwę. Wychodzi na to że jestem wrażliwy na estrogeny ponad ich normalny poziom. Wczoraj byłem na badaniach i wyszło Testosteron (O41) ↑ > 15,00 ng/ml 2,49 — 8,36
Estradiol (E2) ↓ < 5,00 pg/ml 25,80 — 60,70
Piąty dzień po iniekcji . I teraz pytania bo niestety fizycznie odczuwam tak niski poziom estro i niestety mimo chęci faja mięknie  :o
Wczoraj nie brałem już nic z AI. Chcę aby estro poszło trochę w górę.Na powiedzmy 5 dni odstawię. I teraz czy w takiej sytuacji to mogę brać DIM? Nie chcę żeby znów wyjebało mi estro ponad miarę wysoko. Dwa czy cynk 100mg ed coś pomoże ? Czy zatrzyma to aromatyzację do powiedzmy górnej granicy ? Mam w zanadrzu exe jak i ari . tamox też będzie jakby co .W przyszłą sobotę idę na kolejne badania i zobaczę jak to wszystko cyka i będę dobierał dawkę exe pod swój organizm. Napiszcie , poradźcie bo niewiedzą mogę tylko sobie krzywdę zrobić a jest tu sporo ogarniętych osób w tematach

Strony: [1] 2 3