* * *

New Post's

by ommy
[Dzisiaj o 09:51:25 am]

[Dzisiaj o 09:07:25 am]

[Styczeń 19, 2018, 11:05:53 pm]

[Styczeń 19, 2018, 11:29:30 am]

[Styczeń 18, 2018, 09:50:44 pm]

by tumi
[Styczeń 18, 2018, 08:47:52 pm]

[Styczeń 18, 2018, 06:31:46 pm]

[Styczeń 17, 2018, 10:02:44 pm]

[Styczeń 17, 2018, 09:49:33 pm]

by ommy
[Styczeń 17, 2018, 11:50:42 am]

[Styczeń 16, 2018, 08:07:11 pm]

[Styczeń 15, 2018, 11:01:38 pm]

by r90
[Styczeń 15, 2018, 04:51:08 pm]

[Styczeń 15, 2018, 04:44:21 pm]

by ommy
[Styczeń 09, 2018, 12:52:24 pm]
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Styczeń 20, 2018, 12:20:06 pm

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

15 Gości, 8 Użytkowników

Ostatnie wiadomości

Strony: [1] 2 3 ... 10
1
Zdrowie / Odp: Niebakteryjne zapalenie prostaty
« Ostatnia wiadomość by ommy dnia Dzisiaj o 09:51:25 am »
2
Bazar / [S] Androchem - 2x tren ace, 4x metka
« Ostatnia wiadomość by Erwinoos dnia Dzisiaj o 09:07:25 am »
Cześć :-)

Sprzedam 2 fiolki trena ace i 4 opakowania metki z andro, najchętniej puściłbym całość.

tren w cenie 130zł
meta 70zł
3
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« Ostatnia wiadomość by eltoro dnia Styczeń 19, 2018, 11:05:53 pm »
@eltoro co rozumiesz przez pogorszenie nastroju? gorsze samopoczucie czy stany depresyjne? Mozesz coś napisać o tym jak Ci się sprawdziło GW w tak długim okresie czasu? Wydolność, tolerancja na węgle itp. cały czas dobra czy jest jakiś regres? Oprócz pogorszenia nastroju jakieś inne skutki uboczne? Brałem Gw ale nigdy tak długo i dla mnie największym problemem na tym środku były problemy skórne.
Nic tragicznego z tym nastrojem, więcej seksu i było po sprawie. Spoko środek, lepsza wydolność na treningach. Nie było n jakiegoś regresu. Węgle leciały aż miło. Wszystko było jak należy 😊
4
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« Ostatnia wiadomość by eltoro dnia Styczeń 19, 2018, 10:46:39 pm »
Ale jak to jak testosteron mam wyżej niż przed jakimi kolwiek środkami. W lutym brałem ostaryne i GW i mam  wyżej wynik testosteronu niż przed samą Ostaryną i GW w niskich dawkach.
5
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« Ostatnia wiadomość by Pan Koksik dnia Styczeń 19, 2018, 10:28:28 pm »
To jest właśnie to. Wyniki po odbloku robi się po odbloku, a nie w momencie, gdy chcemy wejść na cykl i jak widać zostajemy w z ręką w nocniku ;)

Ogarnij HCG, wskakuj na Epi. Wbijaj HCG i ciągnij sobie cykl na spokojnie, bo teraz jak zaczniesz się odblokowywać, a raczej przywracać naturalny stan to zejdzie z 3 miesiące. A najlepiej zrób podkładkę z teścia i cykl z pół roku-rok, potem się odblokuj i zrób dłuższą przerwę.
6
Zdrowie / Niebakteryjne zapalenie prostaty
« Ostatnia wiadomość by czokowoko dnia Styczeń 19, 2018, 07:47:33 pm »
Wiadomo już jakie mogą być przyczyny tego syfu i czym to leczyć? Każdy lekarz wciska mi tylko antybiotyki które nic nie pomagają. Odkąd mi jeden rowalił tak jelita unikam jak ognia każdego który wciska antybiotyk.

7
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« Ostatnia wiadomość by eltoro dnia Styczeń 19, 2018, 07:33:09 pm »
@Pan Koksik na cyklu byłem we wakacje. Miesiąc clomid leciał wedle twoich zaleceń. Co by tu zrobić? Można by wchodzić na EPI czy lepiej nie? Chodzi Ci o niskie LH? Czyli ogarniać już na odblok jakieś HCG i clomid? Czy może wejść najpierw na arimistane a potem na EPI?
8
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« Ostatnia wiadomość by Pan Koksik dnia Styczeń 19, 2018, 07:21:40 pm »
GW z rana. Sv na porcje w ciagu dnia.
9
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« Ostatnia wiadomość by Zark dnia Styczeń 19, 2018, 07:16:04 pm »
Gw i SV na IFie w czasie postu łykać czy w czasie żarcia? Może obojętnie?
10
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« Ostatnia wiadomość by Pan Koksik dnia Styczeń 19, 2018, 03:31:56 pm »
Witam Panowie,

Tutaj wyniki badań:
Z. Lutego przed GW 20mg/ed I OSTARYNA 10mg/ed
ESTRADIOL: 17 (0 ~ 56)
PROLAKTYNA: 13,12 (2,64 ~ 13,13)
TESTOSTERON: 3,72 (1,75 ~ 7,81)
LH: 3,18 (1,24 ~ 8,62)
FSH: 2,95 (1,27 ~ 19,26)

Wyniki po GW I OSTARYNIE

ESTRADIOL: 27 (0 ~ 56)
PROLAKTYNA: 12,2 (2,64 ~ 13,13)
TESTOSTERON: 2,26 (1,75 ~ 7,81)
LH: 2,05 (1,24 ~ 8,62)
FSH: 1,95 (1,27 ~ 19,26)

A tu po SV 50mg/ed i Ostaryne 10mg/ed:
ESTRADIOL: 25 (0 ~ 56)
PROLAKTYNA: 15,2 (2,64 ~ 13,13)
TESTOSTERON: 1,90 (1,75 ~ 7,81)
LH: 4,56 (1,24 ~ 8,62)
FSH: 2,63 (1,27 ~ 19,26)

Wyniki po. Odbloku tutaj (robione 2 dni temu)
ESTRADIOL: 40 (0 ~ 56)
PROLAKTYNA: 5,20 (2,64 ~ 13,13)
TESTOSTERON: 4,34 (1,75 ~ 7,81)
LH: 2,73 (1,24 ~ 8,62)
FSH: 2,68 (1,27 ~ 19,26)

Sprawa taka, czy odblok się udał? Czuję się ok. Prolka nisko testo wyżej niż wcześniej tylko LH dziwnie nisko a estradiol wysoko chyba. Ostatnio zabiegany jestem mało śpię i słaba regeneracja, za to dieta. Lepiej, więcej tłuszczy daję dużo białka umiarkowanie węgli. Chcę wejść na EPI od was na 9 tyg. 30 mg ed + osta 10mg ed. Można czy radzicie coś z hornonami jeszcze robić?

EDIT: POPRAWIONE

Na moje oko kiepsko, ale po co robiłeś odblok, jak wchodzisz znowu na cykl? Igranie z ogniem.

W jakim kontekście?
Głownie wpływu na zdrowie.

Btw - co w aptece poza tussi i sal-b mogę dostać pomocnego w redukcji?

Lepszych badań niż te zrobione przez 30 lat istnienia środka na rynku raczej nie będzie :)

W aptece raczej nic, ale jeśli te dwa działają słabo - zrewiduj michę, bo robisz coś co najmniej niewłaściwie.
Strony: [1] 2 3 ... 10

Stats

użytkowników
Stats
  • Wiadomości w sumie: 8816
  • Wątków w sumie: 504
  • Online Today: 23
  • Online Ever: 179
  • (Styczeń 18, 2016, 06:54:13 pm)
Użytkownicy online