Pokaż wiadomości

Ta sekcja pozwala Ci zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez tego użytkownika. Zwróć uwagę, że możesz widzieć tylko wiadomości wysłane w działach do których masz aktualnie dostęp.


Wiadomości - Sergio140282

Strony: [1] 2 3
1
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Styczeń 11, 2019, 10:59:55 am »
Fajnie wyszło z wynikami. Podbijam pytanie o czas i cyklu i dawki 😊

jestem bardzo zadowolony z cyklu...celem w sumie nie byla sylwetka (mimo tego 2kg w gore) ale sila w dwuboju...oczywiscie rekordy padly i czulem ze moge wiecej ale postanowilem nie przesadzac, poprawie troche technike i wezme sie za wieksze ciezary w tym roku.

jezeli chodzi o dawki to BW 20mg dzien przez 9 tyg, SV 30mg dzien przez 3 tyg, potem 50mg dzien do 9tyg wlacznie, hcg wrzucilem od 3 tyg 2 razy w tyg w dawkach 250-300 na strzal,

duzo opini na temat bloku, zlego samopoczucia przy koncowce cyklu itp u mnie nic z tych rzeczy, do konca pelen energii, sila i mimo przeziebienie w ostatnich 2 tyg dalo sie dobrze trenowac...cykl skonczony i spadkow silowych nie widze a minelo juz ponad 3 tyg, zdecydowanie wroce do tego zestawu za kilka miesiecy i pociagne przez 12 tyg, moze dodam cos jeszcze ale nie wiem

oprocz tego pelna suplementacja typu kreatyna, tauryna, vitaminy, omega 3, vit d, liv52, magnez...polecam zdecydowanie

2
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Styczeń 10, 2019, 01:57:59 pm »
Cykl na sv+gw+hcg zakonczony, wrzucam wyniki z przed cyklu:

Prolaktyna 20,8 ng/ml (1.5 -19)
Testosteron 3,9 ng/ml (3 - 10.6)
Estradiol       28.26 pg/ml ( C62)
FSH               3,26 mIU/ml (1.7 - 12)
LH.                 3,28 mIU/ml (1.1 - 7)

oraz wyniki po cyklu:

Prolaktyna  13.9 ng/ml (1.5 - 19 )
Testosteron 3,5 ng/ml (3 - 10.6)
Estradiol      29.1 pg/ml (C62)
FSH             2.4   mIU/ml (1.7 - 12)
LH               3.42 mIU/ml (1.1 - 7)
Progestron   0.5 nmol/L (<0.16 - 0.47)

prolka spadla i fsh ale dalej w widelkach, progesteron ponad norme ale nie wiem jaki byl przed,

jak wasze opinie ?



3
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Styczeń 09, 2019, 03:06:42 pm »
dzieki

4
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Styczeń 08, 2019, 01:44:33 pm »
szukam i szukam ale zero efektow....zestaw anaboliczny smialo mozna 12 tygodni czy receptory beda juz nasycone ?

5
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Grudzień 12, 2018, 05:38:35 pm »
dzieki jeszcze raz tiamos...

badania robilem przed samym cyklem, w trakcie nic....w sumie z perspektywy samopoczucie jest super....czytalem na forum, ze przy bloku i niskim tesciu jest ciezko, zimno, ciemno itp

ja wstaje rano bez problemu, trening ostatnie 10tyg byl znakomity i poszly rekordy w rwaniu oraz podrzucie...nie wiem czy sie skusze na badania samego test teraz ale za tydzien robie wszystkie badania

polecam zdecydowanie zestawienie gw+sv+hcg


6
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Grudzień 11, 2018, 10:55:39 am »
dzieki Tiamos...

kolejne pytanie.....w czwartek koncze SV, a w piatek zamierzam bic ostatnie hcg....kiedy na badania sie wybrac?

7
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Grudzień 07, 2018, 08:56:29 pm »
Jestem na sv+gw, ostatni tydzien mi zostal i dopadlo mnie przeziebienie...musze wskoczyc na jakis paracetamol....

Odstawic sv z gw czy smialo ciagnac?

8
Sporty Wytrzymałościowe / Odp: Lekki cykl pod siłe iwytrzymałość.
« dnia: Listopad 29, 2018, 10:11:56 am »
po rozmowach z Panem Koksikiem doszlismy do wniosku ze lepiej podawac male dawki hcg bo moze blokowac...w praktyce bywa roznie...badnia robie za 2 tyg po cyklu i bede wiedzial jak wygladaja hormony

9
Sporty Wytrzymałościowe / Odp: Lekki cykl pod siłe iwytrzymałość.
« dnia: Listopad 27, 2018, 04:44:14 pm »
szybkie wegle po treningu aby uzupelnic braki, tylko dzien treningowy szczegolnie przydatne w crossficie

10
Sporty Wytrzymałościowe / Odp: Lekki cykl pod siłe iwytrzymałość.
« dnia: Listopad 27, 2018, 02:25:59 pm »
Magnez, B6, Omega, D3, Mutli Vitaminy, cos na stawy (zapomnialem nazwy), i liv52(wazne na watrobe przy SV)

do tego bialko, dextrosa, kreatyna i tauryna

polecaja tez cynk ale w sumie nie mam, moze warto zainwestowac

hcg po 4 tyg trzymania rozrobionego w lodowce wyrzucilem i dalem sobie nowe (nie wiem w sumie czy dobrze czy zle, rozne opinie czytalem) - moze ktos sie wypowie jak dlugo moze stac rozrobione

11
Sporty Wytrzymałościowe / Odp: Lekki cykl pod siłe iwytrzymałość.
« dnia: Listopad 27, 2018, 11:22:34 am »
dobry cykl Pan koksik Ci polecil, obecnie jestem na SV + GW + Kreatyna + pelno witamin

masa stoi ale definicja calkiem inna a jutro koncze 7 tydzien, sila i wytrzymalosc poszly duzo do gory bez zadnej zbednej pompy...moim zdaniem dobre polaczenie, trenuje crossfit i wytrzymalosc byla dla mnie priorytetem, tutaj bardzo balem sie pompy ktora nie pozwala konczyc treningu (tauryna tez leci), do tego bije hcg dwa razy w tyg po 300IU,

za tydzien w sobote bede atakowal rwanie i podrzut - licze na nowe rekordy :) polecam na maksa ten zestaw i az mi przykro za 3 tyg koniec

12
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Październik 23, 2018, 11:28:27 am »
Ress - za wczesniej na podsumowanie...SV raczej jeszcze nie dziala bo to dopiero 13 dzien brania...wydolnosc na plus i moim zdaniem jest to GW, podczas dlugich wodow crossfitowych czuje sie zdecydowanie lepiej i mam ochote ciagnac je dalej i wchodze w taki dark zone - fajna sprawa - moze tez to byc moja glowa :)

od strony regenarcji poprawa tez widoczna delikatnie chociaz domsy sa dalej...sen w miare dobry i spokojny -miedzy 7 a 8 godzin, miska na 100% z zalozeniami czyli deficyt 200kcal chociaz chce mi sie wrzucic extra kalorie, zawuazylem takie uzylenie wieksze i waga stoi w miejscu...koncze ten tydzien i dorzucam hcg oraz czekam na poprawe sily

jeszcze jedno, kilka osob pisalo ze po GW syfy wywala a u mnie poki co spokoj, nie wiem po jakim czasie sie to nasilalo ale mam nadzieje ze mnie to juz nie dopadnie

postaram sie wrzucic kolejne spostrzezenia za 2 tyg

13
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Październik 19, 2018, 04:44:07 pm »
dzieki za odp

dodatkowo leci omega 3, d3, multiwitaminy

magnez mam moge dorzucic, reszte tez moge dokupic


8 dzien an sv+gw...wczoraj rano tak jakby zaczely sie bole ledzwiowe po nocy...przechodzi w czasie dnia...dzis mniejsze ale znow sa....czy back pumpsy mozliwe po tak krotkim okresie stosowania ?

tauryna leci z kreatyna codziennie ok 10g

Coś do tego leci ?

Po tych 2 srodkach co piszesz bardzo mało prawdopodobne, dodatkowo suplementacja magenz/potas/sód leci ?

14
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Październik 19, 2018, 01:08:39 pm »
8 dzien an sv+gw...wczoraj rano tak jakby zaczely sie bole ledzwiowe po nocy...przechodzi w czasie dnia...dzis mniejsze ale znow sa....czy back pumpsy mozliwe po tak krotkim okresie stosowania ?

tauryna leci z kreatyna codziennie ok 10g

15
Bazar / Odp: K/S/Z Pozostałości po cyklach
« dnia: Wrzesień 30, 2018, 04:11:47 pm »
Szukam hcg, prosze o priv

Strony: [1] 2 3