Pokaż wiadomości

Ta sekcja pozwala Ci zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez tego użytkownika. Zwróć uwagę, że możesz widzieć tylko wiadomości wysłane w działach do których masz aktualnie dostęp.


Wiadomości - Sergio140282

Strony: [1] 2 3
1
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Czerwiec 20, 2019, 12:04:36 pm »
calkiem mozliwe, staram sie byc dosyc mobilny i pracuje nad rozciaganiem, powoli jest coraz lepiej ale udam sie do fizjo i moze rzeczywiscie pospinany jest za bardzo

2
Bazar / Odp: K/S/Z Pozostałości po cyklach i inne cuda
« dnia: Czerwiec 14, 2019, 10:54:23 am »
hcg kupie

3
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Czerwiec 11, 2019, 09:10:17 am »
dzieki ale nie sadze, ze mam cos z plecami....juz jest troche lepiej and przy dluzszych workoutach a wykorzystaniem nog dalej mnie spina strasznie...mam nadzieje, ze to juz koncowka

4
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Czerwiec 02, 2019, 10:06:45 pm »
hej,

3 tydzien na SV sie wlasnie konczy....mega ciezka skonczyc trening...dolna czesc plecow spina tak, ze chodzic nie mozna...nie wspomne o bieganiu....po 1.5km wczoraj musialem sie zatrzymac...nogi jak kamienie

co robic ? tauryna leci z kreatyna ale nic nie pomaga....podpowiedzi szukam

pozdrawiam

5
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Kwiecień 22, 2019, 11:00:06 pm »
A ja w piatek zamowienie na 800zl zlozylem..🤦‍♂️🤦‍♂️


Poświąteczna promocja!!

10% rabatu na wszystkie produkty,
15% dla zamówień 500+
Od 300 zł darmowa wysyłka!

Oraz PWO w poprawionej wersji w cenie 60zł! Skład bez zmian :)

Macie czas aż do piątku!
   


6
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Kwiecień 10, 2019, 09:56:19 pm »
Oj Panowie...owszem trenuje sie caly rok, odzywia caly rok i wszyskto gra...cykl to dodatek ale nie na 6 miesiecy bo te 6 miesiecy musza byc dopiete...dieta, sen itd zona w tym czasie zdarzy zaplanowac 2 tyg urlopu...wyjazd jeszcze gdzies i nie  bede latal z towarem w plecaku...co mam duzo pisac...
SV biore i patrze w lustro czy rosnie bo szczerze nie wiem jak odpowiedziec na to pytanie

Kumam ze samo SV to nie to co SV + cos w tle...

7
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Kwiecień 10, 2019, 02:47:17 pm »
zycie Panie Koksik, poprostu nie moge poswiecic 6 lub wiecej miesiecy na cykl bo musze poswiecic czas zyciu prywatnemu...dzieci, zona itp...sprawa sie chyba wyjasnila...nie jest to na chwile obecna dla mnie

8
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Kwiecień 10, 2019, 01:49:17 pm »
Z wbijaniem moze byc ciezko i nie bylo wbijania jeszcze. Do tej pory szlo tylko HCG w brzuch + SV, ale towaru nie bylo iglami, czym wiecej czytam i slucham to wychodzi, ze nie warto 3 miesiace, z drugiej strony nie pociagne dluzej bo oprocz sportu jest rodzina, zycie. Wychodzi na to, ze na moim miejscu nie ma czasu bawic sie w dlugie cykle a krotkie sa bez sensu, co oznacza ze chyba dam sobie spokoj poki co. Zobacze jak pojdzie ten cykl na samych oralach i wtedy podejme kolejna deczyje. Dzieki z uwagi chlopaki

9
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Kwiecień 08, 2019, 11:46:03 am »
wskakuje wkrotce na SV + ziolka, jakies tam suple i mysle o czyms w tle

cypio na 12tyg ? ale w jakich dawkach ?

10
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Marzec 11, 2019, 10:25:38 am »
glowa tez mnie bolala i mialem uczucie ciepla po GW - ale to trwalo bardzo krotko, maksymalnie tydzien...z tego co pamietam wegle sa odpowiedzialne za ten wzrost temp czy uczucie ciepla...

syfy tragedia hahah...zobaczymy jak szybko ustapia bo jestem 2gi tydzien bez GW

11
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Luty 19, 2019, 08:48:24 am »
Dzieki za odp...

Wegle to moje paliwo..trenuje crossfit i jestem na 400g wegli dziennie, czesto ponad 400g..ucinajac wegle musialbym wskoczyc ba tluszczowke co zajmuje jakis czas aby sie przestawic

Rozumiem, ze problem znika po odstawieniu GW?

12
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Luty 18, 2019, 11:00:44 pm »
Moi drodzy

czytalem wiele na temat GW oraz "tradziku" jaki powoduje....pierwszy raz brane GW w dawce 20mg okolo 3 miesiecy w zeszlym roku razem z supervarem i hcg....potem troche przerwy i 6 tydzien na adapt up, anaboliczny i 20mg gw dziennie....to co sie stalo na moich plecach jest juz poza kontrola...dziwne czerwone bable, ktore sie wcale nie goja i nie sa to jakies pryszcze...pytanie co robic? niby ten stan ustepuje po jakims czasie..zastanawiam sie czy anaboliczny i adapt up nie poteguje tego ?

moze acne zestaw tutaj pomoze? ktos sie wypowie lub zasugeruje cos...dodam ze tylko plecy zaatakowalo

13
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Styczeń 11, 2019, 10:59:55 am »
Fajnie wyszło z wynikami. Podbijam pytanie o czas i cyklu i dawki 😊

jestem bardzo zadowolony z cyklu...celem w sumie nie byla sylwetka (mimo tego 2kg w gore) ale sila w dwuboju...oczywiscie rekordy padly i czulem ze moge wiecej ale postanowilem nie przesadzac, poprawie troche technike i wezme sie za wieksze ciezary w tym roku.

jezeli chodzi o dawki to BW 20mg dzien przez 9 tyg, SV 30mg dzien przez 3 tyg, potem 50mg dzien do 9tyg wlacznie, hcg wrzucilem od 3 tyg 2 razy w tyg w dawkach 250-300 na strzal,

duzo opini na temat bloku, zlego samopoczucia przy koncowce cyklu itp u mnie nic z tych rzeczy, do konca pelen energii, sila i mimo przeziebienie w ostatnich 2 tyg dalo sie dobrze trenowac...cykl skonczony i spadkow silowych nie widze a minelo juz ponad 3 tyg, zdecydowanie wroce do tego zestawu za kilka miesiecy i pociagne przez 12 tyg, moze dodam cos jeszcze ale nie wiem

oprocz tego pelna suplementacja typu kreatyna, tauryna, vitaminy, omega 3, vit d, liv52, magnez...polecam zdecydowanie

14
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Styczeń 10, 2019, 01:57:59 pm »
Cykl na sv+gw+hcg zakonczony, wrzucam wyniki z przed cyklu:

Prolaktyna 20,8 ng/ml (1.5 -19)
Testosteron 3,9 ng/ml (3 - 10.6)
Estradiol       28.26 pg/ml ( C62)
FSH               3,26 mIU/ml (1.7 - 12)
LH.                 3,28 mIU/ml (1.1 - 7)

oraz wyniki po cyklu:

Prolaktyna  13.9 ng/ml (1.5 - 19 )
Testosteron 3,5 ng/ml (3 - 10.6)
Estradiol      29.1 pg/ml (C62)
FSH             2.4   mIU/ml (1.7 - 12)
LH               3.42 mIU/ml (1.1 - 7)
Progestron   0.5 nmol/L (<0.16 - 0.47)

prolka spadla i fsh ale dalej w widelkach, progesteron ponad norme ale nie wiem jaki byl przed,

jak wasze opinie ?



15
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Styczeń 09, 2019, 03:06:42 pm »
dzieki

Strony: [1] 2 3