Pokaż wiadomości

Ta sekcja pozwala Ci zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez tego użytkownika. Zwróć uwagę, że możesz widzieć tylko wiadomości wysłane w działach do których masz aktualnie dostęp.


Wiadomości - tiamos

Strony: 1 [2] 3 4 ... 6
16
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Grudzień 17, 2017, 07:54:45 pm »
Przechodzi jak odstawisz :)

17
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: Pct problem
« dnia: Grudzień 17, 2017, 06:01:25 pm »
Super dzięki. Spróbuję się pobawić z clom i zobaczę jak będzie.  Testa zawsze miałem na poziomie 500-600 dlatego mam nadzieje ze może to wróci :) provi może z apteki załatwię jakbyś go dawkował? ? 1 dziennie ? Główny cel to wzrost libido na nim tak?  Obecnie leci 50 clom i 20 tamo

18
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Grudzień 17, 2017, 11:59:44 am »
Zbadaj estradiol i testosteron i zobaczysz czy tu leży problem

19
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: Pct problem
« dnia: Grudzień 16, 2017, 08:16:42 pm »
Dziękuję. Ommy ile mniej więcej ? 6 tyg ? Aż zacznie dźwigać testa tak? (o ile zacznie ) Mam na stanie booster Olympusa TEST1FY  dorzucić ?

20
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Pct problem
« dnia: Grudzień 16, 2017, 01:33:58 pm »
Witam. Byłbym wdzięczny jeżeli ktoś pomoże rozwiązać mój problem.
Lata temu miałem kontakt jako tako z dopingiem (4-5 cykli typu enan+winko , raz doszedł bold raz deka) później sobie odpóściłem i formy szukałem na sucho. Czasami wpadło epi czasami osta+lgd. W lipcu po 5 latach off postanowiłem uderzyć teścia w dawce 250mg e5d delikatnie , głównie żeby na redukcji się wspomóc. Cykl zaplanowany badania zrobione i w czasie cyklu leciało exe + cabaser także wszystko widełki itp. Po 8 tyg cyklu hcg weszło. Cykl trwał 3.5 miesiąca
Schody zaczęły się przy odbloku. Okazało się ze nie ma w aptece pregnylu i zakupiłem ovigil . Weszło 6 paczek z 3 różnych źródeł dawkowanie od 1250j e3d i jak po badaniu widziałem ze mało dałem 2500j e2d . Niestety teścia udało się tylko podnieść do 400 gdzie norma 280-800 . Nie widząc innego wyjścia spróbowałem wrzucić sarmy clom+nolva i dzisiaj po 2 tyg zrobiłem badania.
- test 300 (280-800)
-prolka 6 (4-15)
-estro 13 (7-42)
- LH 7 (1,7-8,6)
-FSH 4 (1.5-12.4)
Wychodzi na to ze przysadka dalej zablokowana ?
JAK TO TERAZ UGRYŹĆ? ??????
Zakładając że dobrego hcg nie dostane i ze nie chce wracać na testa. Jest jakaś opcja inna?? Czekać?  Brać dalej sermy? ?
Dziękuję z góry za odpowiedzi

21
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Grudzień 13, 2017, 12:50:38 pm »
Angelstym poszukaj trochę było wiele razy w tym temacie o tym. W skrócie : można solo

22
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: Potrzebna pomoc i porada
« dnia: Grudzień 03, 2017, 10:35:53 pm »
Zrób jak Lemmy napisał. Ja miałem podobną sytuację. Test solo 250 mg e5d. Estro w gore i prolka też. Też mi się wydawało że prolaktyna to tylko przy nandrolonach. Ja zbadałem odrazu to i to i zaraz widziałem jak wywaliło. Estro 3 x norma prolka 2x norma. Jeżeli chodzi o sprawy z sexem to bardziej prolka robi bajzel. I tak dla mnie było ok jak brałem symex co 2-3 dni połówkę a cabaser pół tabsa co 8 dni. Estro możesz trzymać przy górnej granicy bo za nisko też źle. Prolka przy dolnej granicy wtedy zobaczysz co to znaczy zajebisty orgazm do tego teścia walisz wiec powinno być super. Musisz badać żeby wyczuć organizm. Ja na badania wyjebałem więcej kasy niż na kuracje ;-)

23
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: MK 30mg+LGD 10mg+OST 20mg 8tyg. pomoc przy PCT
« dnia: Listopad 26, 2017, 03:55:22 pm »
Cykl juz dawno się skończył gdybym przewidział to bym przedłużył... jakoś musze się ratować. Zobaczę co teraz po tym ovigilu na badaniach będzie. Jak załatwię to uderze ovitrelle jak nie to mam clom i nolve najwyżej dłużej pociagne bo wyjścia nie mam. Będę badał i zobaczę

24
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: MK 30mg+LGD 10mg+OST 20mg 8tyg. pomoc przy PCT
« dnia: Listopad 26, 2017, 01:56:18 pm »
Ja to wogóle z dupy strony zrobiłem bo myślałem że sarmy nie blokują/ nie obniżają testa. Nie zrobiłem badań i po jskims czasie odczułem ze coś nie tak ze mną. Na badaniach wyszło test poniżej dolnej granicy. Uderzyłem standardowo ( za radą chłopaków z tego forum za co jeszcze raz dziekuje) hcg 1250j e3d po tym badanie i test był już w górnej granicy to dałem clomid przez 3 tyg później badania LH FSH i test wszystko grało(A TERAZ MAM OVIGIL ZAMIAST PREGNYLU I STRASZNA CHÓJNIA POSZŁO 4 PAKI Z JEDNEGO ŹRÓDŁA,  2 PAKI Z DRUGIEGO I NADAL TEST DOLNA GRANICA. WALE TERAZ 3 ŹRÓDŁO I BADAM.WCHODZĘ NA CLOM BO TEN OVIGIL TO JAKAŚ STRASZNA LIPA)

25
Sterydy ,EPO ,PH ,SARM / Odp: MK 30mg+LGD 10mg+OST 20mg 8tyg. pomoc przy PCT
« dnia: Listopad 25, 2017, 05:08:07 pm »
Napisz coś później jak się odblokowywałeś i daj badania po odbloku. Sarmy jak widać sporo testa obniżają- to samo miałem . Prolka tez sporo w górę.

26
Bazar / [K] hcg
« dnia: Listopad 16, 2017, 04:51:31 pm »
Jak w temacie.

27
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Listopad 08, 2017, 10:46:15 pm »
Jeszcze dodam tak od siebie ze ovigil słabo robi. 1250 j. e3d  slabiutko rusza. Spróbuję 2500j.  E3d I zbadam. Mam nadzieje ze ruszy bo nie mam innej opcji k***a akurat teraz pregnyl z apteki musiał zniknąć. Dodam że przy pregnylu 1250 j e3d (apteka)ruszyło ładnie test górna granica.

28
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Listopad 08, 2017, 10:40:06 pm »
Dokladnie. Ja raz kasę niepotrzebnie wydałem na LH i FSH i pamiętam ze po paczce hcg testa mi podbiło do górnej granicy a LH miałem wynik 0.12  gdzie norma 1.7 do 8.6  a przed hcg test coś koło 300 gdzie norma 280-800 a LH 3. Czyli wogóle LH wariuje przy hcg. U mnie spadło z 3 na 0.12 , później clomid ruszył LH i było ok.

29
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Listopad 08, 2017, 01:26:07 pm »
Dziękuję  ;-)

30
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Listopad 08, 2017, 01:07:14 pm »
Dzięki. Ale FSH i LH to już badamy na clomie tak?  Na hcg tylko test ewentualnie estro i prolka

Strony: 1 [2] 3 4 ... 6