Pokaż wiadomości

Ta sekcja pozwala Ci zobaczyć wszystkie wiadomości wysłane przez tego użytkownika. Zwróć uwagę, że możesz widzieć tylko wiadomości wysłane w działach do których masz aktualnie dostęp.


Wiadomości - tiamos

Strony: 1 ... 4 5 [6]
76
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Marzec 31, 2017, 05:25:16 am »
Panowie chce wrzucić testa jako podkład pod sarmy/ph. Jakie dawki polecacie tak żeby miało to sens. Chcę minimalnie testa ale wiadomo za mało tez nie może być. Dzięki

77
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Marzec 18, 2017, 09:27:05 pm »
Ja akurat po insuliny Lean nic nie czułem. Jadłem po 1 kps rano i po południu zawsze przed posiłkiem z ww. Tongat ali i pokrzywy też na sobie nie odczułem ale to może przez to ze zablokowany byłem i te środki akurat nie dawały rady. A super pct dał radę teścia podnieść  ale po odstawieniu spadł. Teraz jestem w trakcie odbloku jak się wszystko unormuje to uderze jeszcze raz zioła i zobaczymy czy coś dadzą

78
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Marzec 01, 2017, 10:02:35 pm »
Polecasz dokładnie jakieś

79
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Marzec 01, 2017, 09:19:08 pm »
Szkoda że nie zrobiłem badań przed metą może juz wtedy było źle. Super pct trochę podbił a teraz spadło z powrotem. Przez ostatni rok sporo stresu miałem plus sen ok 4 godz dziennie. Praca fizyczna plus trening dziennie może mieć to wpływ?

80
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Marzec 01, 2017, 08:51:25 pm »
A jak z dawkami byś to widział ? Clomid albo clomid plus hcg

81
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Marzec 01, 2017, 08:31:37 pm »
Opisywałem wcześniej mój przypadek ale tak w skrócie : wrzuciłem w tamtym roku metę 20mg ed tak żeby trochę mnie ruszyło bo juz stagnacja mnie dobijała 8 tyg .Później odblokowałem się super pct ok 1,5 miesiąca myślałem ze to wystarczy. Wyniki po super pct:
SH 7.01 (1,5- 12.40)
LH 9.31  (1.7- 8.60)
Prolaktyna 14.99 (4.04 -15.20)
Testosteron 325.7  (280-800)
Estradiol  <5.00  (7.63 - 42.60)
Wrzuciłem wiec tongat i pokrzywe indyjska i wyniki z dzisiaj po miesiącu brania ( tongat 2x1 pokrzywa 2 na noc):
Teść 285 (280-800)
LH 2.91 (1,7-8,6)
JEST JESZCZE GORZEJ :( teść gorzej a organizm juz sygnału do produkcji nie daje ( LH spadło sporo) pomóżcie coś bo juz sam nie wiem




82
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Luty 11, 2017, 08:43:39 am »
Z tego co wyczytałem to dobrze ze LH wysoko bo tak powinien reagować organizm jak jest mało testa. Podnosi LH które daje sygnał do jajek żeby więcej testa produkować. Chyba coś takiego nie ?

83
Bazar / Odp: PH + SARM etc. Środki Specjalne
« dnia: Luty 10, 2017, 04:24:10 pm »
Czyli jak widzicie branie ph itp bez test?  Lepiej sobie darować?  Czy np: ph + sarm później odblok w tle sarm cały czas ,odczekać jakieś 2 miechy i znowu móżna ph? Stosowałem kiedyś lajtowe cykle typu test + winko , test+bold raz ,dwa razy w roku. Zrezygnowałem z towaru jakieś 4 lata temu i tak sobie ćwiczyłem na sucho. Ostatnio dopadła mnie już taka stagnacja ze postanowiłem lekko dorzucić metki 20mg ed. 8 tyg i odblok poleciał na super pct. 1,5 miecha super pct. Zrobiłem wyniki i KLOPS.
FSH 7.01 (1,5- 12.40)
LH 9.31  (1.7- 8.60)
Prolaktyna 14.99 (4.04 -15.20)
Testosteron 325.7  (280-800)
Estradiol  <5.00  (7.63 - 42.60)
Od 2 tyg lecę tongat i pokrzywe indyjska i powtórzę badania za miesiąc. Nie wiem czy jest sens coś brać bez testa. A jeżeli już to jak to układać żeby miało sens.


84
Bazar / Odp: Dyskusja - Extracty i zioła
« dnia: Grudzień 26, 2016, 02:37:00 pm »
Lista produktów jest aktualna ?

Strony: 1 ... 4 5 [6]