SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,432
  • Latest: Rindos
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,440
  • Wątków w sumie: 781
  • Online today: 84
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 71
  • Total: 71

SAA ,HGH ,EPO ,Peptydy and more.

Zaczęty przez Dr. Wen Mei, Lipiec 03, 2015, 12:09:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tom

RickY

Witam
Chciałbym dopytac czy stosowanie bpc157 na uraz głównie bark również pomoże na stawy kolanowe bo iniekcja byłaby w bark czy to tak dziala (bo nie mam zielonego pojęcia) ,czy też nalezy dorzucić BT500
Dopowiem ze 157 chcialem używać 3 tyg , buteleczka 2x5
Z góry dziekuje za info

Pan Koksik

Cześć,

Możesz stosować gdzieś indziej, jednak osoby używające bardziej odczuwają iniekcje blisko miejsca bólu, dolegliwości.

Ile Ci potrzeba możesz wiedzieć tylko Ty. Zależne jest to od kontuzji. Od jej przebiegu, genezy i w ogóle stopnia zniszczeń. W mocnych przypadkach np. chondromalacji III i IV stopnia zadziała tylko w sposób zmniejszający stan zapalny. Na staw sam w sobie nie pomoże.

TB500 spokojnie możesz dorzucić.

BPC daj chociaż 6 tygodni, ale jak masz mocne kontuzje na cuda nie licz.

kenioosd

Mocne nootropy ktoś ? Mam 2 sesje równocześnie teraz i mi łeb pęka.

Zamotrk

Zamowienie od WenMei doszlo szybko i bez problemow (UK). Za miesiac dam znac jak dzialanie, pozdro

szamot88

hej, pytanie o tamoxifen? też jest dostępny czy tylko saa i sarm?
Czy na rynku czesto dostępny tamoxifen egis to wałek? praktycznie innego nie widać

sportacademy

Zobacz PM .Dr, Wenmei.

Pozdrawiam

nosfek1983

Cytat: szamot88 w Luty 11, 2021, 06:47:29 PM
hej, pytanie o tamoxifen? też jest dostępny czy tylko saa i sarm?
Czy na rynku czesto dostępny tamoxifen egis to wałek? praktycznie innego nie widać

Na rynku jest mnóstwo tamoxifenu, zarówno aptecznego jak i underowego, a Egis to produkt apteczny, więc pewniejszego już nie znajdziesz.

szamot88

Pytanie czy jeżeli coś wygląda jak apteka to czy na 100% jest oryginał skoro tyle tego wszędzie. Nic to, pożre opakowanie i się przekonam.

Ziki

Hgh fragment ktoś zamawiał ?
Działa ??

talman

Kolejne zamówienie od WenMei doszło szybko i bez problemów  :) Polecam!

Tom

Będzie ktoś robił zakupy u Ven? Kupiłbym kilka gram provironu raw.

jaguar

Panowie, szukam pomocy/doradzenia, jestem jakieś 3 miesiące po skończeniu odbloku, cykl trwał jakieś 15-16 miesięcy, dziś zrobiłem badania, bo dalej słabo z wiadomo czym, chęci małe, raz na tydzień maks, jak trzeba to mogę, ale chodzi o to, że mi się nie chce, nie mam popędu prawie w ogóle, poranny wzwód rzadko, poniżej badania, dziwna sprawa z estrogenem, naturalnie miałem zawsze wysoko w 30-35 i tutaj widzę głównego winowajcę

Estradiol (E2) < 13,00 pg/ml 11,00 — 44,00

Luteotropina (LH) (L67) 4,65 mIU/ml  0,57 — 12,07

Prolaktyna (PRL) (N59) 13,13 ng/ml 3,46 — 19,40

Testosteron (O41) 670,30 ng/dl 240,24 — 870,68

Fuckmaster

Tom