SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,432
  • Latest: Rindos
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,440
  • Wątków w sumie: 781
  • Online today: 84
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 67
  • Total: 67

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lemmy

Raczej ten drugi w końcu do takiego jest odnośnik na 1 stronie

ziki2000

A ktos z modów moze potwierdzić ?

Pan Ziółko

Skład:
Leuzea DER 50:1                 
Cytryniec Chiński DER 20:1 (9%)   
Tarczyca Bajkalska DER 20:1   
Żeńszeń Syberyjski DER 20:1 (2%)

ziki2000

Pan Ziółko

MaxTropic z zaktualizowanym składem dostępny od jutra!
Zmieniona została forma Urydyny na Trioctan urydyny, który ma dużo lepsze właściwości :)!

lukmag

Jakieś black-weekowe promo się szykuje? 🤔

Pan Ziółko

U nas jest Black Year - utrzymujemy dobre ceny cały rok :)

Lemmy

Moja krótka recenzja na temat cordyguna po paru tygodniach stosowania :

- Jestem zaskoczony tym jakiego mam powera w nogach podczas chodzenia - prędkość to teraz 1,5X tego co było przed stosowaniem ( niestety na razie nie pobiegam przez pogodę, zostaje siłownia )
- Przy treningach siłowych bardziej się pompuje, lepsza wytrzymałość i intensywność treningów ( zapisuje treningi także mam odniesienie czasowe )
- Regeneracja na plus

I tak zapytam tylko czy eye care jeszcze powróci, bo przyznam, że na okres zimowy by się przydał

Pan Ziółko

To jest właśnie urok Cordygun i wysokiej standaryzacji składników, których używamy do naszych produktów :)

Polecam robienie bazy na połączeniu Cordy, Wentylacyjny, StaminAid i Burak. To, ile % wydolności i wytrzymałości, zyskuje się w pół roku jest niewyobrażalne  :D

Eye Care raczej nie wróci - ma bardzo drogi skład, obecnie musiałby kosztować ok 75zł. Chyba, że będą chętni to zamówimy mniejszą partię :)

Lemmy

Szkoda, wziąłbym 2-3 paki - ewentualnie możecie polecić firmę która ma dobry ekstrakt z borówki ?

ven

Nie widze juz Worma w ofercie . Co innego mozna wrzuci na pozbycie sie pasożytów ?

Pan Ziółko

Mam jeszcze 6 opakowań, znalazły się przy inwentaryzacji. Jak chcesz to śmiało :) Na kurację 3 miesięczną jak znalazł.

ramirez

jak długo zaleca się brać max tropic ?

Pan Ziółko

Nootropy zaleca się brać kilka miesięcy, potem zmienić na inne lub zrobić przerwę. Najlepsze odczucia zgłaszane są przy regularnym stosowaniu 3-6 miesięcy w połączeniu z dobrej jakości omega 3 i Lions Mane w wysokiej standaryzacji.

Lemmy

Ja tylko tak napiszę moje wyniki po pierwszym miesiącu stosowania maca + long jack + fadogia - test ponad normę także ziółka pierwsza klasa