SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,578
  • Latest: 666cin
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,372
  • Wątków w sumie: 776
  • Online today: 10
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 13
  • Total: 13

PH + SARM etc. Środki Specjalne

Zaczęty przez Pan Koksik, Lipiec 03, 2015, 01:02:31 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Koksik

Bez większej diagnostyki wiadomo co można zrobić, ale ... Opisywany problem wskazuje na szeroko pojęty ''problem z mobilnością'', ale połączenie bpc, ostaryny i ćwiczeń rozciągających, w szczególności klatkę, potrafi przynieść niezłą korzyść.

Klata obecnie jest mocno zaniedbywana, a większość czasu spędzamy przez kompem lub w tel w pozycji zamkniętej.

ziki2000

Mam co jakis czas podobny problem ,wczesniej naciagnałem bark przez brak rozgrzewki przed treningiem i tutaj super sprawdzilo sie bpc 157
Natomiast czasami mam zdrętwiały czy lekko obolały bark ale ja spię na brzuchu z jedna ręka w górze przez co ten bark jest napięty dłuższą cześc nocy :P

Pan Koksik

Ziki, Gwiazdy liczysz przez sen? :D

To wskazania do pracy nad sprężystością, bo to bardzo zaniedbywana sprawa. Szczególnie na bombie, dużych ilościach środków czy hgh, gdzie to wszystko wręcz sztywnieje :)

Czeperson

Dzięki pany :)
Fizjo mam ogarniętego, może też mi rzuci jakieś ćwiczenia.  Na razie będę robił te, które już kiedyś wykonywałem z neta, bo faktycznie mam problem z zamkniętą klatką.
A w razie wu, warto wrzucić też TB500?

ziki2000

Cytat: Pan Koksik w Marzec 30, 2024, 09:24:39 AM
Ziki, Gwiazdy liczysz przez sen? :D

To wskazania do pracy nad sprężystością, bo to bardzo zaniedbywana sprawa. Szczególnie na bombie, dużych ilościach środków czy hgh, gdzie to wszystko wręcz sztywnieje :)

:P

"pracy nad sprężystością" hm a jakies konkretnie ćwiczenia czy ogólnie rozciąganie itp ?

Czeperson

Możecie polecić jakieś BPC 157? OSTE już chrupie od Was, robię ćwiczenia i jest lepiej ogólnie

Tom

Ktoś będzie robił zakupy u Ven?
Chętnie kupię prime w prochu.
Może ma ktoś ugotowaną?

seru

sikstus83