SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 49
  • Total: 50

Szybkie pytanie/ szybka odpowiedź - sarmy/anaboliki/peptydy/odblok

Zaczęty przez kenioosd, Czerwiec 27, 2020, 11:52:05 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Przy łagodnym wystarczy zazwyczaj ustabilizowanie jedzenia. Główna kwestia to zadbanie o glikemię.

Łagodnie wystarczy ekstrakt/napar z majeranku i mięty pieprzowej.

leshy623

Witam Pany. Polecacie coś na wzmocnienie ściegien,stawow..najlepiej coś z ziółek a jak nie to moze być tez cos innego :) pozdro

Pan Koksik

mario5508

Siemka  ;)
Mam od dawna taki problem...
Biję cypio 1ml 250mg e4/5d czasami jak to w życiu coś wypada i nie mogłem bić regularnie biłem czasami  7-9 dni po ostatnim strzale i libido było duuużo większe niż jak biłem regularnie e4/5d. W dniu "strzała" libido strasznie w dół mi idzie i dopiero po 5 dniach zaczyna hulać tak jak powinno. Od 3 tygodni biję cypio 2ml e4d i jest masakra od tygodnia...  :-\ Forma idzie ale libido nie istnieje... Co też zauważyłem, że jak wstaję rano to długo mi się odciśnięcia zostają więc wodą mnie pociągnęło też.
Czy to możliwe aby tak szybko mi skakało estro?
Pod ręką niestety exe nie mam na szybko zamówiłem arimistane i zobaczę czy coś pomoże bo nie chcę schodzić na niższe dawki ale jak tak dalej będzie to będę musiał bo panna pomyśli, że coś nie gra :o

emdzej88

No to typowo od estro. Kwestia jaki stopień tkanki tluszczowej, im więcej tym aromatyzacja wieksza. Ponoć też jak sie zle strzały robi i wejdzie nie w miesien a fat to tez aromaryzacja wieksza.

mario5508

Tkanka niska, nie jakaś forma startowa ale żyły j krata na brzuchu jest.
Zobaczę jak zacznę stosować to arimistane.
Stosował ktoś arimistane?

emdzej88

Ja używam ari, od exe mnie strasznie wysypuje po kilku dniach od zarzucenia :)

kenioosd

inspect

leshy623

Jakie dawki boswelli i cissus?  Nie mogę znaleźć. Dorzucę jeszcze MSM tylko też nie wiem jaka dawka skuteczna?🙂

Pan Ziółko

arselos

Koleżanki i koledzy,

Potrzebuje porady - bije cypio e5d i dzisiaj wypada dzień strzału lecz dil pomylił się w dostawie i zostawił enan. Wymiana możliwa dopiero w poniedziałek. Czy mogę bezkolizyjnie przejść na enan do końca cyklu?
Z góry dzięki za wszelkie cenne porady.

Pan Koksik

Poczekaj do poniedziałku, nic Ci się nie stanie. Będzie bez kolizji, ale enan w porównaniu do cypio to niebo a ziemia 😁

arselos

Cytat: Pan Koksik w Wrzesień 12, 2020, 06:57:34 AM
Poczekaj do poniedziałku, nic Ci się nie stanie. Będzie bez kolizji, ale enan w porównaniu do cypio to niebo a ziemia 😁
Dzięki. Poczekam do poniedziałku na dostawę prawilnego cypio. Po prostu bałem się ze odstęp 8 dni między strzałami będzie zbyt długi.

Pozdrawiam

Pan Koksik

Okres półtrwania prawie 6 dni. Nie całkowitej eliminacji. To nie działa tak, że mija 5 dzień i zawalasz cykl. Po prostu gro teścia ucieka, ale nic się nie dzieje, dalej tam jest w mniejszej, większej puli.