SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 11
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

MOTS-c peptide

Zaczęty przez sportacademy, Styczeń 29, 2022, 09:59:46 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nosfek1983

Kolejny dzień minął, poziom energii znacznie większy, tak jak wczoraj nie było potrzeby zaliczenia popołudniowej drzemki, trening tricepsa też wszedł pięknie. Poziom energii i motywacji, jaki uzyskałem po pierwszej iniekcji 10mg nie porównał bym do działania salbutamolu czy speeda, nie rozpiera mnie energia, aż do tego stopnia, że nie mogę usiedzieć na dupie i muszę coś zrobić, raczej mam ochotę coś zrobić, dlatego nadrobiłem dzisiaj parę zaległości w pracach wokół domu i nawet z żoną na zakupy do galerii pojechałem kupić sobie i jej parę ciuchów, wcale mnie to nie denerwowało jak zazwyczaj, było nawet przyjemnie i kolejny dzień zamykam pozwoli jako bardzo udany. Jutro kolejna dawka 10mg i dość intensywny dzień w gabinecie.

sportacademy

U mnie więcej energii i sen 5-6h i wstaję w pełni wypoczęty jest mróż -20 do -10C i jeżdżę jedynie po 10-20km i adekwatnie nie mogę powiedzieć ,ale mam chęci spore by trenować i wydaje mi się ,że jest progres ,w następnym tygodniu będzie cieplej i będzie zaaplikowane już 3 vials to powinny być adekwatne efekty.

nosfek1983

Teraz po tych perturbacjach zdrowotnych to potrzebuję te 7-8 godzin snu, ale jak pisałem odkąd zacząłem stosować ten peptyd, to skończyły się drzemki w ciągu dnia. Kolejny długi dzień na plus. Od rana zaliczony trening mięśni czworogłowych i przed południem krótki trening brzucha. Później długie popołudnie w pracy, w zasadzie to dopiero wróciłem, zjadłem kolację i jeszcze trochę energii z siebie wykrzesam, żeby pogadać z żoną przed spaniem :-)

nosfek1983

Dzisiaj ogólnie dość leniwy dzień, z rana 20 minut treningu pleców i późnym popołudniem to samo tylko klatka. Fajna motywacja do treningów, samopoczucie dzisiaj średnie, ale jak na tak okrutną pogodę i niskie ciśnienie i tak uważam, że nieźle. Mam jeszcze dwa ciekawe spostrzeżenia.odnośnie działania tego peptydu, ale to może jutro napiszę, jak efekt się dzisiaj w nocy i jutro w ciągu dnia powtórzy.

sportacademy

Przyjąłem drugą dawkę 5mg co 3-4 dni i sen głęboki ,wstaje wypoczęty i jest energia do pracy i treningu wczoraj nawet tak mi się chciało trenować ,że w mrozie -7C 48km zrobiłem dzisiaj rano wypoczęty będzie cieplej -2 i jadę ,na razie uważam ,że jest dobry środek ,i zobaczymy dalej jakie da efekty ,jestem zadowolony z działania ,test trwa.

Pozdrawiam

nosfek1983

U mnie również sen głęboki, regeneracja bardzo dobra. Odnośnie dwóch rzeczy, które jeszcze zauważyłem to w nocy z każdym dniem zwiększa mi się potliwość, dzisiaj to aż musiałem kołdrę zmienić i rano na taras do suszenia wyrzucić. Druga sprawa to wzmożony apetyt, już godzinę,. półtorej po posiłku czuję głód, a wcale mało nie jem, bo pięć posiłków dziennie gdzie każdy ma 80g węgli, 50 gram białka i 15 gram tłuszczy przy masie 100 kg. Dzisiaj stanąłem przed lustrem i rzeczywiście zmiany wizualne są, zawsze miałem dopiętą dietę i trening, nawet na masie krata na brzuchu była i żyły na bicepsie oraz barkach, ale już po pięciu dniach stosowania peptydu żyły pojawiają się na bokach brzucha i na nogach.

sportacademy

U mnie send krótki ,ale głęboki i wypoczęty , nie wiem jak z utratą fatu zważę się w następnym tyg. jeżdżę mniej bo jest -7C w dzień ,ale za kilka dni będzie 5C w plusie to będą dłuższe dystanse.

Pozdrawiam

Może ktoś także stosuje MOTS-c to zapraszamy do sprawozdania jak przebiega test.

nosfek1983

U mnie jeśli chodzi o sen to też głęboki i regenurujący. Jak wcześniej wspomniałem po tym Covidzie z powikłaniami potrzebuję 7-8 godzin snu, ale odkąd stosuję peptyd skończyły się popołudniowe drzemki. Dzisiaj pierwszy raz obudziłem się przed budzikiem i wstałem 15 minut wcześniej niż zazwyczaj, pełen energii i z pozytywnym nastawieniem. Już jestem po drugim posiłku i 25 minutowym treningu mięśni dwugłowych ud (dołożyłem nawet 10kg do martwego bułgarskiego ciągu i 5kg do uginania nóg leżąc, a czułem, że spokojnie mógłbym wziąć więcej, ale nie chcę szaleć za bardzo i przeciążyć organizmu po chorobie). Pogoda piękna, więc w planach przed południem 40 minutowy spacer szybkim tempem z psem i późnym popołudniem trening mięśni brzucha. Apetyt coraz większy, na razie nie podbijamy kalorii, za tydzień spojrzę w lustro i ponownie ocenię zamiany w sylwetce.

sportacademy

U mnie sen ,energia jest naprawę super nie wiem jak utrata fat-u ,przejdę na 3mg co 3 dzień i 3ui HGH od marca ,zobaczymy jak to zadziała.

Pozdrawiam
Modyfikuj wiadomość

nosfek1983

Z każdym dniem czuję się lepiej, więcej energii i motywacji. Rano wpadł trening mięśni czworogłowych - 30 minut, później oczywiście posiłek i od 8:30 na wysokich obrotach w pracy do godziny 16:00. Mimo długiego i ciężkiego dnia czuje się dobrze, mam energie do działania, obrabiam zaległe opinie sądowe w domu i na pewno jeszcze około 19:00 wleci krótki i intensywny trening brzucha oraz wieczorny spacer z żoną i psem.

sportacademy

U mnie znacząco zaczął znikać fat ,w tym tygodniu zacznę trenować będzie ciepło ponad 5C , ale jak u kolegi , cały dzień energia chce się coś robić, ale zupełnie inaczej niż pobudzacze ,sen gleboki i krótszy, po obudzeniu,upelnie wypoczęty,pod koniec tygodnia zdam relacje jak postępy w treningu. Pozdrawiam

nosfek1983

Dzisiaj znowu wstałem kilka minut wcześniej niż zazwyczaj z entuzjazmem i ochotą na trening, wleciało konkretne śniadanie i 30 minutowy trening klatki piersiowej i tutaj bardzo miłe zaskoczenie, ciężary znacznie większe niż tydzień temu i jeszcze był zapas na 1-2 powtórzenia, ale na razie wolę nie przeforsowywać organizmu. Już nie mogę się doczekać popołudniowego treningu pleców. Apetyt cały czas duży, potliwości w nocy dzisiaj nie było.

mario5508

A jak dawkujecie Panowie?
Czy 2mg na week będzie ok by cokolwiek poczuć na początek?

sportacademy

Daje 10mg na tydzień podzielone na dwie dawki po 5mg ,wg. mnie to stanowczo za mało

mario5508

Ok, dzięki za info.
Insulinówką do brzucha można?
Od kiedy czuć działanie?