SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 11
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 11
  • Total: 12

Cykl SV+H DROL mix

Zaczęty przez WojTRI, Październik 23, 2015, 04:44:23 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojTRI

poki co efekty zadowalajace, a dopiero co sie wkręcac zaczęło... zadnych sideów

Marioslaw

Czyli 5kg poszlo na rozkrecaniu sie srodka ;)
Squat i MC ok. 200 to ja juz nie mam pytan. Progres przy takich wynikach jest mega ciezki. Bez wsparcia z zewnatrz ciezko to ogarnac ;)
Powodzenia bede sledzil ;)

WojTRI

wszytko sie robi lżejsze, ale niestety wydolność spadła a przy okazji to pomopowanie prostownika jest czasem takie ze nie mogę skończyć WOD-a

WojTRI

Zauważyłem ze ostatnimi czasy jakiś zamulony jestem, siła jest Ale wytrzymałość spadła.
Nawet czasem nie mam ochoty na trening.

mirek07

Przybij teścia , bo bez smaru ciężko bywa na oralach.

WojTRI

Ile mogę pociągnąć cykl Max?

Pan Koksik

Marioslaw

Tak btw. jest jakis zloty srodek, jesli chodzi o robienie cyklu, konczenie go, odblok i zaczenie ponownego. Tak, zeby wyszlo 3 razy w roku lub 2?
Np. 12 tyg na bombie tj. 3miechy
miech odbloku i z 1 dniem 5 miecha leci znow z tematem czy lepiej przerwa miedzy cyklami 3 miechy? Pytam z ciekawosci bo nie wiadomo co w przyszlosci sie wydarzy ;D

Pan Koksik

Szkoda czasu na miech odbloku, po prostu ciagniesz dluzszy cykl, podajesz hcg w tym czasie, lub dajesz coś na mostek i pozniej znowu wchodzisz na kolejna czesc cyklu. Po co sie bawic w 2-3 miesiace, odblok, 2-3 miesiace odblok.

Kwestia tez uzytych srodkow. Inaczej bedzie to wygladalo na mocnych srodkach, inaczej na propie solo, po ktorym odblok praktycznie bedzie znikomy.

Ew.  2x w roku 3-4 msc cykl, dluzsza przerwa i znowu ;)

WojTRI

a po moim cykliki 8tyg robic odblok czy nie będzie potrzebny?

Pan Koksik

Pytaj nas a my Ciebie hehe ;) zrob badania, nie da sie inaczej tego powiedziec niestety, teoretycznie nie powinno byc, a w praktyce moze byc roznie

Marioslaw

WojTRI zrob odblok profilaktycznie!
Koksiku, twoja odpowiedz 2 cyklow w roku mnie satysfakcjonuje. Ofc. srodki jakie by mialy wejsc w zycie tylko i wylacznie te dobre, a nie jakies krzaki ;)

Pan Koksik

Marioslaw, nie chodzi o krzaki czy nie krzaki. Kazdy srodek dziala w inny sposob, inacze oddzialywuje na HPTA, inaczej blokuje. Wiadome, że np tren będzie bardziej blokował, niż propek itp. Bardziej o to mi chodziło :)

Marioslaw

Srodek im lepszy tym bardziej blokuje?

Pan Koksik

Nie im lepszy, po prostu mający inną charakterystykę - ciężko powiedzieć o czymś, że jest lepsze lub gorsze, bo wszystko zależy od tego, co chcemy osiągnąć, jaki jest cel. Poza tym blok to też kwestia osobnicza.

Inaczej (czyt. słabiej/mocniej) blokują nandrolony, inaczej teść, a jeszcze inaczej pochodne DHT . Zainteresuj się podstawami :)