SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

SAA ,HGH ,EPO ,Peptydy and more.

Zaczęty przez Dr. Wen Mei, Lipiec 03, 2015, 12:09:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thiasos

Co za pierdoły, każda dawka testa podanego z zew blokuje, a tym bardziej dawka dająca górna normę.

nosfek1983

Kolejna paczka od Wen Mei dotarła ekspresowo.

Fuckmaster

Pytanie o rozchuśtane wyniki hormonalne: dosyć niski testosteron całkowity, wolny poniżej normy, wysokie SHBG, estro ponizej normy.

Sen od 2 miesięcy 6 godzin z przerwami co 2h, słabe żarcie i mało kcal, dużo stresów

Tematy już wyprostowane, od poniedziałku wróciła rutyna treningowa, lepszy sen i żarcie.
Pytanie czy można wchodzić na bombe (test enan) czy poczekać aż sie organizm zrewitalizuje?

nosfek1983

Ja bym tu bardziej wejście na cykl uzależnił od wyników morfologii i lipidów.

mundy

Hgh doszlo bez problemu. Na celnym trzymali ok tygodnia I tez bez problemu

Differrus

Paczka doszła bez jakichkolwiek problemów  :)

Napiszę recenzję z działania poszczególnych środków pod koniec maja/czerwca.

bolo777.30

GHRP6+CJC+IPA(na noc)
jak proponujecie brac??100mcg GHRP6+100mcg CJC trzy razy dziennie??

ramirez

mógłby ktoś skrobnąć coś o epo ? nie chodzi o stricte z tego forum tylko jak tam epo się sprawuje bo w sieci mało relacji jest w polszy, chodzi mi szczególnie o wzrost motywacji , działanie neuroprotekcyjne itp. bo wiadomo wydalność podnosi

wonzki666

Paka doszła,wszystko się zgadza na pewno to nie ostatnie zamówienie polecam :)[b/]

mario5508

Jakby tak ktoś zamówił więcej gh i ma zbędne to prosiłbym priv  8)

nosfek1983

HGH od Wen Mei dotarło jak zwykle bez problemu.

Vines

Kolejne (już chyba 5) zamówienie od Wen dotarło bezproblemowo :) Tym razem mega na plus czas realizacji, bo przelew poleciał 11 kwietnia a ja po 6 dniach mam paczkę w rękach także jestem naprawdę pod wrażeniem.

reprezentant

Cytat: Vines w Kwiecień 17, 2019, 08:50:33 PM
Kolejne (już chyba 5) zamówienie od Wen dotarło bezproblemowo :) Tym razem mega na plus czas realizacji, bo przelew poleciał 11 kwietnia a ja po 6 dniach mam paczkę w rękach także jestem naprawdę pod wrażeniem.
Hgh czy surowiec?

sportacademy

In vials ,10ui per vial ready for use.

Best regards

Vines

Cytat: reprezentant w Kwiecień 17, 2019, 11:11:49 PM
Cytat: Vines w Kwiecień 17, 2019, 08:50:33 PM
Hgh czy surowiec?

Głównie proch + niewielkie ilości peptydów