SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,792
  • Wątków w sumie: 796
  • Online today: 26
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 10
  • Total: 10

SAA ,HGH ,EPO ,Peptydy and more.

Zaczęty przez Dr. Wen Mei, Lipiec 03, 2015, 12:09:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dr. Wen Mei

ostry850

Dr. Wen Mei

Witekfc

Tester

Dr. Wen Mei

Jeden z kolegów kupił SLU-pp-915 ci czekamy na opinię bo nietety SLU-pp-332 to okazał sdię bubel , który wyszedł z laboratorium USA i dozowanie w mcg to już zupełna kpina ,a jeśli się zpojży na ceny w USA i EU to jaką kasę kroili ci sprzedawcy to wystawia im opinię złodzieji i konsekwencją tego , że koledzy a siłowni w USA dawali opinie sprzeczne z tym co pisano w tzw. badaniach zdecydowano się na SLY-pp-915 zobaczymy ja działa ten poprawiony środek ,sam jestem zainteresowany by nabyć i przetestować.

Pozdrawiam

Tester

Potwierdzam, dopiero wróciłem z wyjazdu i będę testował 1mg przed bieganiem, równocześnie leci powolna redukcja i 1mg rety na tydzień (na razie działa i wystarcza) oraz BPC157 + TB-500 w dawce 2x250mcg dziennie - stan zapalny ścięgien palców od wspinaczki.

Na razie oceniam to tak:
Reta sztos, muszę jeść ostatni posiłek przed 17:00 bo inaczej mam o 22:00 pełny żołądek
BPC po kilku dniach zmniejszyło ból palców, ale wiadomo, że na efekty trzeba poczekać
SLU PP 915 dopiero zacząłem rano na czczo i nie potrafię nic powiedzieć, jeszcze nie robiłem treningów wytrzymałościowych.

EDIT: no i to dawkowanie 915 to jedna, wielka niewiadoma. Jedyne co ustaliłem to że w przeliczeniu dawek ze szczurów na ludzi jest szansa, że skuteczna dawka zmieści się w przedziale między 1mg a 20mg, ale to zgadywanie.