SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,794
  • Wątków w sumie: 796
  • Online today: 298
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 213
  • Total: 213

SAA ,HGH ,EPO ,Peptydy and more.

Zaczęty przez Dr. Wen Mei, Lipiec 03, 2015, 12:09:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dr. Wen Mei

ostry850

Dr. Wen Mei

Witekfc

Tester

Dr. Wen Mei

Jeden z kolegów kupił SLU-pp-915 ci czekamy na opinię bo nietety SLU-pp-332 to okazał sdię bubel , który wyszedł z laboratorium USA i dozowanie w mcg to już zupełna kpina ,a jeśli się zpojży na ceny w USA i EU to jaką kasę kroili ci sprzedawcy to wystawia im opinię złodzieji i konsekwencją tego , że koledzy a siłowni w USA dawali opinie sprzeczne z tym co pisano w tzw. badaniach zdecydowano się na SLY-pp-915 zobaczymy ja działa ten poprawiony środek ,sam jestem zainteresowany by nabyć i przetestować.

Pozdrawiam

Tester

Potwierdzam, dopiero wróciłem z wyjazdu i będę testował 1mg przed bieganiem, równocześnie leci powolna redukcja i 1mg rety na tydzień (na razie działa i wystarcza) oraz BPC157 + TB-500 w dawce 2x250mcg dziennie - stan zapalny ścięgien palców od wspinaczki.

Na razie oceniam to tak:
Reta sztos, muszę jeść ostatni posiłek przed 17:00 bo inaczej mam o 22:00 pełny żołądek
BPC po kilku dniach zmniejszyło ból palców, ale wiadomo, że na efekty trzeba poczekać
SLU PP 915 dopiero zacząłem rano na czczo i nie potrafię nic powiedzieć, jeszcze nie robiłem treningów wytrzymałościowych.

EDIT: no i to dawkowanie 915 to jedna, wielka niewiadoma. Jedyne co ustaliłem to że w przeliczeniu dawek ze szczurów na ludzi jest szansa, że skuteczna dawka zmieści się w przedziale między 1mg a 20mg, ale to zgadywanie.

Tester

Koledzy, szukam porady.
Z powodów osobistych czasem miewam zarwane nocki, śpię np. od 22 do 3 nad ranem. Wiem, że nic nie zastąpi snu, ale szukam możliwości redukcji szkód. Co poprawi jakoś skróconego snu? Rozważam DSIP lub CJC-1295+IPA. Trzymam wagę w ryzach i nie chcę zalać się wodą, więc MK-677 lub HGH odpadają.

Pan Koksik

DSIP nic nie daje, coraz więcej badań wskazuje na jego bylejakość.

Ipa jest fajna, ale też naciągniesz wody, nie tak jak na reszcie GHS, ale naciągniesz.

Zainwestuj w Apigeninę lub coś innego w kierunku GABA. Do tego dorzuć tarczyce bajkalską, aby przyspieszyć regenerację układu nerwowego.