SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 32
  • Total: 33

SAA ,HGH ,EPO ,Peptydy and more.

Zaczęty przez Dr. Wen Mei, Lipiec 03, 2015, 12:09:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

sport_hamburg

Paka z gh doszła.  Szlo 2.5tyg także całkiem szybko

bst

Doszla paka z raw i hgh, do PL szlo jakos mega szybko, na WER w pl lezala 7 dni co w efekcie dalo 3 tyg.
Zrobilem badania z gotowanca: cypio 250mg e3d daje wynik 8257 ng/dl przy zakresie 241 — 827,
z hgh 1 jednostka dziennie, wynik 13,070 przy zakresie 0,126-9,880, przed bylo 4.6. IGF jeszcze nie badalem.

aDw

Prop , cypionat,  tren enan  wszystko kosi niesamowicie! Trenu lepszego nie bilem , kumpel wzial odemnie cypio I tez mowi ze najlepszy jaki bil,  w labie niestety skonczyla mu sie skala. Czas na gh i IGF1 lr3,  czyli to co tygryski lubia najbardziej.

ajuminum

U mnie paka z EPO doszła w niecały tydzień. Na WER w PL leżała tylko 1 dzień. Wszystko przeszło bez urzędu celnego. Mała paczuszka zapakowana jako prezent :) Z pewnością to nie mój ostatni zakup. Polecam!

Dozer

Obsługa klienta na najwyższym poziomie.

Swoje badania wkleje za ok 3 tyg jak będę w PL. Kumpel bije to samo więc podejrzewam że wynik będzie zbliżony.

Dan

Hej, czy ktoś z forum stosował kiedyś nolwadex terapeutycznie przez okres ok 4 miesięcy albo i dłużej?

Pan Koksik

Na pewno stosowali, tylko mógł byś precyzować, co masz na celu? Zwalczenie ginekomastii? Na pewno nie jedna osoba stosowała, bo to środek pierwszego kontaktu podobnie, jak AI.

Dan

Sorry nie opisałem w jakim celu stosować nolvadex. Staramy się od dłuższego czasu o dziecko, w badaniach wyszło że mam za mało plemników i dostałem od lekarza nolvadex na 4 m-ce. Może ktoś miał podobny problem chociażby po stosowaniu saa. Czy nolva faktycznie może ruszyć jajka do zwiekszonej produkcji jak i jakości materiału? Znalazłem w necie info że po nolvie wynik się pogorszył. Jeśli temat nie na miejscu proszę o usunięcie  :)

Pan Koksik

Cytat: Dan w Lipiec 16, 2016, 09:34:48 AM
Sorry nie opisałem w jakim celu stosować nolvadex. Staramy się od dłuższego czasu o dziecko, w badaniach wyszło że mam za mało plemników i dostałem od lekarza nolvadex na 4 m-ce. Może ktoś miał podobny problem chociażby po stosowaniu saa. Czy nolva faktycznie może ruszyć jajka do zwiekszonej produkcji jak i jakości materiału? Znalazłem w necie info że po nolvie wynik się pogorszył. Jeśli temat nie na miejscu proszę o usunięcie  :)

Poruszę kwestie w wolnej chwili. Temat poważny, nie ma co gadać   ???

Gandalf

Cytat: Pan Koksik w Lipiec 16, 2016, 12:12:35 PM
Cytat: Dan w Lipiec 16, 2016, 09:34:48 AM

Poruszę kwestie w wolnej chwili. Temat poważny, nie ma co gadać   ???

Ze swojej strony mogę Sławka Ambroziaka zapytać ;)

Dan

Dzięki Panowie, każda dodatkowa informacja się przyda napewno !  :)

Dan

Jeszcze jedno pytanie, czy nolva ciągnie wodę czy może wpływa jakoś na masę, jestem obecnie na redukcji i czy branie może wpłynąć na wagę?

Pan Ziółko

Ewidentnie nie wiesz, co masz zamiar brać.  Poczytaj w necie w ogóle co to za środek i w jakim celu się to stosuje ;)

Dan

No właśnie nie wiem bo nie miałem do czynienia nigdy z anabolikami i serm-ami. A to że waga może rosnąć taką informację otrzymałem od lekarza dlatego takie zapytania dałem na forum bo macie większe doświadczenie z tym środkiem nawet jeśli chodzi o pct a może akurat ktoś ma doświadczenia z kliniki leczenia bezpłodności i też przypisali nolve (tamoxifen) i może się podzielić doświadczeniem. Pozdrawiam

Patryk

Jest sporo naturalnych ziół i substancji, które zwiększają ilość plemników. Ja bym najpierw tego próbował, a nie od razu pchał się w farmakologie. Cynk, Maca, ALCAR spróbuj na początek. Pewnie ziółko też coś od siebie by dodał.
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"