SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 32
  • Total: 33

SAA ,HGH ,EPO ,Peptydy and more.

Zaczęty przez Dr. Wen Mei, Lipiec 03, 2015, 12:09:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ajuminum

Dziś doszła kolejna paka. 3 paczki kompletnie różnych koksów i zero jakichkolwiek problemów. Wszystko trafia bezpośrednio pod drzwi! Polecam zakupy u Pani Dr. Wen Mei. Towar pierwsza klasa a pewność, że dojdzie jak przy zakupach w PL.

firbolg

Witam,

czy testował ktoś EPO z SA ? Gra warta świeczki ? Cena mocno niska.. ;)

Pozdrawiam ;)

Dr. Wen Mei

Myślimy o wprowadzemiu FG4592-Roxadustat ale cena może być wysoka na pewno nie taka jak Roxadustat-szpitany czy apteczny.

Pozdrawiam

firbolg

O to by bolo pieknie ;) Jak ma byc dobrze, nie zawsze moze byc tanio :) Z niecierpliwoscia czekam na info - oraz podtrzymuje pytanie o opinie o EPO z SA ;)

Pozdrawiam !

tukoz

miał ktos doswiadczenie z Hexarelinem, czego sie mozna po tym spodziewac?

Laminator

Panowie, coś aktualnie można w Grecji kupić w aptekach?

szczuply83

pytaj o hormon genotropin grecki,teraz to sie z Grecji przywozi

Dr. Wen Mei

aDw

Paka doszla szybko i sprawnie z gh  i saa  , towar juz sie gotuje. O jakosc sie nie martwie bo to high level  8)
Pozdrawiam

Vines

Druga paczka od Dr. Wen Mei dotarła, więc napiszę też coś od siebie.

Obie paczki dotarły do mnie w około 15-17 dni od zamówienia. Odpowiednio zabezpieczone, bez śladów otwierania. Proch osobno popakowany w woreczki strunowe i zgrzewane torebki aluminiowe.
Co miło mnie zaskoczyło, to fakt, że tracking do przesyłki dostałem praktycznie od razu po zaksięgowaniu przelewu :)

Jeśli chodzi o zawartość to były to głównie SAA w prochu. Co do drugiej paczki, którą dopiero co dostałem to ciężko mi cokolwiek jeszcze powiedzieć. Dłużej przeze mnie testowany był test cypio, oraz anavar. I tutaj wszystko jak najbardziej gra. Zarówno sam wygląd prochu (bardziej wtajemniczeni wiedzą, że przykładowo proch oxy przypomina bardziej sól niż mąkę a equipoise w temp. pokojowej to liquid), temperatura topnienia +/- też zgadza się z książkową. Działanie jak najbardziej zgodne z założeniami. Badań nie będę wrzucał bo i tak każdy może je podważyć pisząc że mogłem bić coś innego, gotować w innym stężeniu etc. etc. :) Jakby ktoś miał jakieś pytania to ewentualnie zapraszam na priv.

Jak ktoś ma odrobinę doświadczenia i podstawową wiedzę co i jak, to szkoda się męczyć z UG labami, w których nigdy nie jesteśmy pewni co tak naprawdę siedzi w środku :)

Podsumowując - polecam asortyment Dr. Wen Mei. I na pewno jeszcze kiedyś skorzystam poszerzając horyzonty - bo nie oszukujmy się, ale część środków od Mei jest nie do dostania normalnie na co dzień w Polsce :)

BESTIA

SV ile kosztuje? Bral ktos i jak opinie?

Zastanawiam sie czy Rad czy Oxa bo na razie nie chce na razie kuc.

Pan Koksik

To sie zastanow, czy SV czy oxa czy  Rad.

SV 100 zl 100kaps. Opinie masz w temacie o Ph i sarm.

Laminator

Cytat: BESTIA w Wrzesień 25, 2016, 11:49:06 AM
SV ile kosztuje? Bral ktos i jak opinie?

Zastanawiam sie czy Rad czy Oxa bo na razie nie chce na razie kuc.

Przejrzyj mój temat.Masz dokładną relację razem z fotkami z SV i Rad'u

BESTIA

Hej przeczytałem i rad kompletnie nie trafiony w Twoim przypadku nie znam dokladnie mechanizmu dzialania Radu ale wplywa na insuline i reguluje poziom cukrow , a wiec lubi wegle których u ciebie nie bylo slysalem mnóstwo dobrych opini czy to z sa czy z innych labow wiec kupuje rad.
Pozostaje kwestia badan niby nie trzeba ale chciałam zróbic komplet i dopiero zdecydowac bo moze test bedzie niski i moze bede musial sie przelamac.

Pan Koksik

Nie ma czegos takiego, jak chyba nie trzeba badan. Podstawa to badana, bo pozniej niewiadomo do czego wracac. Zaczynasz cykl masz wynik X i do wyniku X po cyklu masz wrocic. To Twoja homeostaza.