SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 6
  • Total: 7

SAA ,HGH ,EPO ,Peptydy and more.

Zaczęty przez Dr. Wen Mei, Lipiec 03, 2015, 12:09:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Laminator

Cytat: BESTIA w Wrzesień 25, 2016, 08:30:36 PM
Hej przeczytałem i rad kompletnie nie trafiony w Twoim przypadku nie znam dokladnie mechanizmu dzialania Radu ale wplywa na insuline i reguluje poziom cukrow , a wiec lubi wegle których u ciebie nie bylo slysalem mnóstwo dobrych opini czy to z sa czy z innych labow wiec kupuje rad.
Pozostaje kwestia badan niby nie trzeba ale chciałam zróbic komplet i dopiero zdecydowac bo moze test bedzie niski i moze bede musial sie przelamac.

No popatrz,a mięso wpadło przy stosowaniu radu mimo braku węgli ;)

BESTIA

Wiem, wiem, ale sarm podobno nie blokuja a jesli juz to delikatnie szczegolnie rad ktory zostal wyprodukowany jakby w zastepstwie testa choc nie jestem tego w 100% pewny.

Ja jednak z pewnością zrobie test,lh, lipidy i estro.

BESTIA

Laminator
Bo Rad to mimo wszytko dobry środek, co nie oznacza ze nie mogło byc lepiej.
Jak ogarne sie to tez zdam relacje.
Sa trzyma poziom jesli chodzi o ceny nie ma tanszego labu na rynku, jakość tez jest zadowalająca wiec dlatego tu jestem.

tumi

Rad robi robote jak trzeba -to raz ,dwa proponuje zaczac od Rad140 bo jest slabszy od SV

spice

Witam

Wczoraj odebralem przesylke od Dr. Wen Mei :) dotarla bezproblemowo :)

Dzieki !

Pan Koksik

Aktualnie zbieramy zamówienie, jak chcesz coś to daj znać.

lukmag

Przesyłka od Wen Mei odebrana, wszystko dobrze opakowane, pomijając to że paka leżała parę dni w punkcie rozdzielczym, ogólnie doszła i tak bardzo szybko. Dodam jeszcze że tracking błyskawicznie podany po opłaceniu paczki.

Po jakimś czasie podzielę się badaniami GH

pozdrawiam :)

szczuply83

rowniez poraz juz chyba 3-4 hormon z igfem dotarl bez problemu.

P4TRYK

Cytat: szczuply83 w Listopad 15, 2016, 01:08:26 PM

Dodatkowo warto brac do gh jeszcze igf?

jak to sie rozdziela?

Dr. Wen Mei

Nie wiadomo czy IGF jest dla szczupłego bo wiele razy koledzy łączą zamówienia by wychodziło taniej etc. i pytanie nai badzo może miec podstawę bo to nie relacja z cyklu ,a podziękowanie za reqlizacjie sprawnie zamówienia.

Pozdrawiam

Pan Koksik

Cytat: P4TRYK w Listopad 17, 2016, 03:35:14 PM
Cytat: szczuply83 w Listopad 15, 2016, 01:08:26 PM

Dodatkowo warto brac do gh jeszcze igf?

jak to sie rozdziela?

Bardzo warto, ale IGF nie dłużej niż 4 tyg w takich i każdych innych połączeniach ;)

szczuply83

tym razem igf nie jest dla mnie, ja jak bralem hormon z igfem,to igf przed treningiem i po hormon 3razy dziennie rano po treningu i na noc,po dodaniu igf czulem mega wytrzymalosc ale zeby jakies fajerwerki byly to nie dawki niestety tez byly bez szalu.osobiscie jakbym mial dolozyc teraz igf wolalbym kupic za te pieniadze  wiecej hormonu 8)  bo naprawde jest kozak :) ale jak kogos stac to niech bierze z hormonem

sport_hamburg

Ma ktoś może na odsprzedanie w pl bpc i tb500?

firbolg

Dzień dobry,

bede zamawial HGH z SA. Prosze o podpowiedz jaka dawke kalkulowac na wage ciala 90kg, 10% BF, cel stosowania - regeneracja w ciezkim treningu wytrzymalosciowym ( 7 do 12 jednostek treningowych w tygodniu, 10-21 godzin treningu w tygodniu ), dlugosc cyklu 9 miesiecy.

Z gory serdeczne dzieki, pozdrawiam !

Pan Koksik

4-10 ui ed, 5 dni on 2 dni off. Polecam zaczac od 4 i powoli zwiekszac.