SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 14
  • Total: 14

SAA ,HGH ,EPO ,Peptydy and more.

Zaczęty przez Dr. Wen Mei, Lipiec 03, 2015, 12:09:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

thorin

Pan Koksik

Mia100

Pan Ziółko

Lada moment, jest juz w Polsce. Czekamy na oclenie.

mario5508

Byłby ktoś chętny na zamówienie grupowe saa?

dexter

lasican1

Ja również możesz podbić na priv jak coś : >

r90

sportacademy

Na stronie poniżej jest EPO do nabycia w wersjach 1000ui a vial ,4000ui a vial lub 10 000ui a vial

http://rupharma.com/epocrin/

kto zakupi i prztestuje prosimy o relacje z osiągów i badań krwi.

Pozdrawiam

lasican1

Wiadomo już coś więcej z bpc :/ bo zamówienie już wisi tylko na to czekam i nie wiem czy czekać czy zamawiać to co mam w planach

Pan Koksik

Było pisane. Nie będzie, bo zostało skonfiskowane.

ArtekHulk

dochodzą jeszcze te paczki? bo mi ostatnio przepadła za 720$ - niby weszła do Polski a potem ślad się urwał...

Myślę nad kolejnym zamówieniem ale chciałbym wiedzieć czy jest w ogóle szansa, że to dojdzie...

Klama

śmiało kolego, już na granicy wszystko gra, a najlepiej jak masz kogos w uk. sam zamawiam teraz od wen mei do uk i tam kumpel wysyla do polski, zero problemu juz od dluzszego czasu

dodam, ze zamawiam srednio raz-dwa na miesiac za ok 500-700$, raz miałem przetrzymana (właśnie ten ems) 5 dni i oddali bez problemu. bierz zawsze ekonoma, nigdy ems, to gowno i mają na to specjalne księgi nawet, wiecznie trzepia

Pan Koksik

Potwierdzam. Wszystkie ekonomy dochodzą bez zarzutu. Nie prosić o szybką wysyłkę i będzie wszystko dobrze.

Nam też wzięli na badania BPC przez wysyłkę EMS.

tiamos

Pany szybkie pytanko bo wiem że znacie się w temacie. Co ile dni brać sustanon? Obczytalem po necie i są różne opinie chodzi mi z doswiadczenia jak polecacie. ?