SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,454
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,733
  • Wątków w sumie: 794
  • Online today: 11
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 10
  • Total: 10

Dawkowanie - Z. ZIOŁOWE

Zaczęty przez Szakal, Styczeń 13, 2016, 12:45:56 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Koksik

Na pewno, przecież to chleb powszedni, obojętne dla organizmu, ino zajadać!  8) ;D

dirtydancing

W dzień zawodów zestaw wentylacyjny + cordy z 1-2h przed jak zawsze?

Pan Ziółko

Damian

Tong+maca+ fadogia
Jak dawkować takie połączenie?
Cel libido i teść up:)

Pan Ziółko

Maca 2x1 dziennie
Fadogia 2x1 dziennie
Tongkat 2x1 dziennie, lub 2x 60 min przed seksem :)

tumi

Zestaw Insulinowy Insu-Lean
Dawkowanie : 1-2 kaps przed posiłkiem o dużej ilości węglowodanów - mocne dziadostwo - zaleca się wypróbować najpierw jedną tabletkę :)
..moze mi ktos wyjasniec co oznacza stwierdzenie -mocne dziadostwo-biorac pod uwage ,ze 90%wegli biore na noc to czym sie bedzie to objawiac?

Pan Koksik

Slaine

Insu lean jem przeważnie 2 kapsy dziennie ,w porze przed treningiem i po treningu
posiłki bogate w węglę ,jak pracuje na noc a zjadłem kapsa to biorę zawsze oprócz posiłku jakieś dodatkowe batoniki czekolady ;p bo szybko ssać zaczyna no i czuć ten spadek cukru.Do tego jem już tydzień czasu mk ,sny trochę dziwne ale  bardzo jasne i klarowne ,śpię krócej ale czuje się wypoczęty i zregenerowany jak po niczym innym do tego zestaw anaboliczny także wcinam ,masakra jak mnie nabija do tego mięśnie stają jakby bardziej wyrazne a przecież ja nie trzymam  ścisłej diety,już widzę co się będzie działo jak polecę taki zestaw 2 miechy chociaż nie ukrywam mk postaram się jeść przynajmniej 3-4 miechy o ile mi na to pozwoli kasa.
Ps. insu i mk strasznie podbijają apetyt.
Kolejny raz nie zawiodłem się na Waszych produktach ,świetna robota Panowie.

Pan Koksik

No, po insulinowy chce się żreć, ale nabicie po MK świetne. Osobiście denerwuje mnie retencja i wole HGH, no i te jedzenie. U mnie przejść obok słodkiego i nie zjeść graniczy z cudem ;)

Dzięki za miłe słowa :)

Slaine

Ze słodyczami jest bardzo podobnie i u mnie hehe z tym ,że od kiedy jem insu lean  i jeśli podjem coś słodkiego między posiłkami głównymi to nie ciągnie mnie już do natychmiastowego zjedzenia coś ''normalnego ''np mięsiwa  i uważam to za duży plus.

WojTRI

jak dawkować najlepiej połączenie ENDURO + BURAK?

Pan Ziółko

WojTRI

Pan Ziółko

Takie same, ale można sprawdzić Enduro 2 kaps.