SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 12
  • Total: 12

Pływanie przygotowania 100m Triathlon/Mata

Zaczęty przez AdamG, Styczeń 18, 2016, 08:42:31 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AdamG

Siema
Szykuje się do ważnych zawodów pływackich pod koniec marca, jeżeli chodzi o treningi mam ułożone wszystko przez klubowego trenera, ale suplementacja zostaje na mojej głowie Po lekturze forum ułożyłem sobie tak :P

Od teraz
ZBT+ZA
Beta Alanina+Kreatyna
ALC

SV-1-4 przed zawodami 30mg
GW- 1-8 przed zawodami tyg 20mg
ZW- 3 tyg przed zawodami

Co jeszcze warto dorzucić i czy coś namieszałem? Myślałem nad Rad 140 ale nie wiem czy to nadaje się do sportów wytrzymałościowych, po zawodach dalej mam zamiar trenować na macie i przygotowywać się do triathlonu więc myślałem od kilkomiesięcznej suplementacji CR.

Yurek3

We wszystkich sportach wytrzymałościowych podstawa to ZW i CR SV zamień na H-Drol i pamiętaj ,że jeśli masz kontrole antydopingową to GW i SV oraz H-drol są na liście jeśli nie masz to mamy także Salbutamol na sporty wytrzymałościowe.

AdamG

Badaniami się w sumie nie przejmuje. H-Drol też lecieć 4 tyg i w jakiej dawce? Po Cyklu wystarczy ZBT z clomem czy wrzucić sam Clomid?

Yurek3

SV- to Anavar ,H-Drol to Turinabol i dal sportów wytrzymałościowych Turinabol nada się lepiej ,można stosowac razem ,ale sam Anavar da siłe ,ale i spadek wydolności.

AdamG

Dzieki Yurek3! To w sumie zrezygnuje z tego SV i polece  H-Drola, tylko jak z dawkowaniem tego bo w sumie nie zależy mi na nadmiernym budowaniu masy

Yurek3

Dawki takie same jak do SV. 2x a day bo to ma okres półtrwania 16h.

AdamG

Yurek3

AdamG

Ok, to kupie dwie paki i polecę 6-7 tygodni przed zawodami. Jak dawkować Salbutamol najrozsądniej?

Yurek3

Jeden 5mg caps na godzinę przed treningiem lub zawodami.

rua

Pan Koksik

A ja od siebie bym zaproponował Mix H drol + sv. 5-6 kaps dziennie i będzie nie dośc, że siła to i mega wytrzymałość ;) Znacznie mocniejszy napęd daje w łapkach H drol podczas pływania. Testowałem przed triathlonem 12 tyg cykl i różnica diametralna.

AdamG

a jak z bebechami na mixie dwóch orali? Nie mam specjalnie jak kupić heparegenu niestety.

Pan Koksik

Heparegen jest bez recepty od roku ;)

ale i tak Taniej wyjdzie tudca.

U mnie problemu na tych dwóch nie ma żadnych, po miesiącu próby wątrobowe w miejscu. Z prewencji leciał probiotyk, omega 3, schisandra, ale nie na każdego muszą działać tak orale ;)

AdamG

Wiadomo że to sprawa wielce indywidualna, jak hajs się będzie zgadzać to dorzucę SV do tego H-Drola :)  H-Drol nie powodował jakieś wzrostu masy i pompy u ciebie?