SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

włosy

Zaczęty przez wolftime, Styczeń 30, 2016, 02:44:59 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wolftime

Jestem na cyklu oxa + prop, do tego zarzucam od czasu do czasu exe, strasznie mi lecą włosy, czubek głowy się przerzedził. Czy ktoś z forumowiczów zna dobry sposób na poradzenie sobie zltym problemem? wiem, że głównie od exe lecą, ale czy jest możliwość aby włosy wróciły do stanu sprzed cyklu?
Liczę na sensowne odpowiedzi :)

Yurek3

wolftime

dziękuje serdecznie Yurku za odpowiedź,
czy ktoś stosował ten środek ? jakie efekty uboczne?
gdzie to dostać?

oska1984

Nie polecam,zbyt duża ingerencja w organizm,polecam jakiś zewnętrzny bloker receptorów androgenowych np ru58841

P4TRYK

Cytat: oska1984 w Sierpień 18, 2016, 10:40:06 AM
Nie polecam,zbyt duża ingerencja w organizm,polecam jakiś zewnętrzny bloker receptorów androgenowych np ru58841

gdzie to znalezc?

tez mi na exe przerzedza czupryne niestety

oska1984

smash

Cytat: Yurek3 w Styczeń 30, 2016, 03:19:01 PM
Dutasteride/ Avodart
Bzdura. Dutasteryd czy Finka rzeczywiście ale wtedy gdy włosy wypadaja z nadmiaru DHT wynikajacego z testosteronu, dlatego do cyklu na teściu jak najbardziej ok, na prawde pozwala zachowac czuprynke albo przynajmniej ograniczyć wypadanie wlosów. Natomiast w przypadku exe nic to nie da, ze wzgledu na mocny zjazd steżenia estrogenu w organizmie wlosy po prostu lecą i ciężko cos tu poradzic, niejednej osobie exe na prawde mocno przeoralo czuprynę.

Laminator

Jak mają polecieć to i tak polecą:(
Mi z natury leci czupryna,koks nie jechał ,a się przerzedzały.Trochę kortyzolu więcej i lecą jak głupie.Zastrzyki z osocza zatrzymywały proces, MK nawet spowodowało ,ze sporo odrosło.Ale co z tego jak się odstawi i lecą dalej:(

Kaime

Cytat: smash w Sierpień 19, 2016, 06:44:33 PM
Cytat: Yurek3 w Styczeń 30, 2016, 03:19:01 PM
Dutasteride/ Avodart
Bzdura. Dutasteryd czy Finka rzeczywiście ale wtedy gdy włosy wypadaja z nadmiaru DHT wynikajacego z testosteronu, dlatego do cyklu na teściu jak najbardziej ok, na prawde pozwala zachowac czuprynke albo przynajmniej ograniczyć wypadanie wlosów. Natomiast w przypadku exe nic to nie da, ze wzgledu na mocny zjazd steżenia estrogenu w organizmie wlosy po prostu lecą i ciężko cos tu poradzic, niejednej osobie exe na prawde mocno przeoralo czuprynę.

Finasteryd to straszne gówno. Zabija libido i wpędza w depresje, a po odstawieniu bardzo często to co miało polecieć - poleci. Omijać z daleka.
Jak ktoś boi się o czuprynę, exe to zły wybór. Największe powinowactwo ze wszystkich IA do wypadania włosów.