SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 35
  • Total: 35

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

goHARDbrah

dzięki za odp, a jeszcze takie pytanko, do niedawna szła któraś z kolei pucha za puchą pre-wo i postanowiłem się lekko ogarnać, teraz planuje tak 3 miesiąca offa od jakichkolwiek stymulantów, bez kawy itp, jest sens dodawać coś z ziółek w trakcie off'a by wspomóc taką kurację i oczyszczanie receptorów?

emdzej88

miedzy innymi ashwagandha pomaga oczyscic receptory wiec uwazam, ze jest sens dawac ziolka :)

Vines

Dokładnie tak - adaptogeny pozwolą szybciej 'oczyścić' receptory. Oprócz wspomnianej ashwagandhy warto zainteresować się jeszcze różeńcem.

Pan Ziółko

alkopoligamia

Witam. Jestem nowy i mam kilka pytań dot. zestawu anabolicznego.
Jak do dawkować. Doczytałem, że na początek 3 tabsy będą git. Ale powinny być spożywane z posiłkami/na czczo/rano/wieczorem/przed/po treningu? Powinno być to rozbite na te 3 razy czy 3 połykamy od razu?
Drugie pytanie, dla mnie bardzo ważne. Czy cykl 8 tygodniowy jak zalecacie z normalnymi dawkami na tym zestawie może spowodować jakieś skutki uboczne typu zablokowanie, częściowy spadek teścia, rozregulowanie układu hormonalnego? 
Ostatnie pytanie: Czy występują ogółem jakieś skutki uboczne. Doczytałem tutaj o nieprzyjemnym zapachu potu. Jest coś co powinienem jeszcze wiedzieć?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.  :)

smash

Nie ma zadnego nieprzyjemnego zapachu potu, wszystko ok:-) capia jedynie troche same capsy.

salvador5000

Panowie mam pytanie: w sobotę zawody tri. Krótkie, około godziny wysiłku. Jestem teraz na enduro (4 kaps dziennie) i ten tydzień dodatkowo burak 4 kaps. Mam kilka kaps ZW i CR. Myślicie że w dzień zawodów rano mógłbym półtora godziny przed zawodami wrzucić 4 kap ENDURO 4 buraka  plus 2 ZW i 2 CR? Czy darować sobie to ZW i CR?

Dr. Wen Mei

CytatMyślicie że w dzień zawodów rano mógłbym półtora godziny przed zawodami wrzucić 4 kap ENDURO 4 buraka  plus 2 ZW i 2 CR? Czy darować sobie to ZW i CR?

TAK

salvador5000

Ok. Dzięki. Napiszę jak weszło takie combo z ZW i CR.

jaromkv

jesteście w stanie mi powiedzieć w jakich kapsułkach pakowany jest CR i ZW. Mam jedno całe opakowanie kapsułek biało niebieskich i jedno gdzie jest sporo biało-powiedzmy taka zgniła zieleń.
Miałem trzy miesiące przerwy, złamana ręka i zapomniałem co jest co :)

salvador5000

I już po zawodach. Życiówka! Suplementy dzisiaj: rano o 7.00 ashwagandha,  tongkat Ali, 2 enduro, 2 CR, 4 BURAK. Półtora godziny przed startem (około 11.30) 2 enduro, 2 ZW, 2 CR. Bardzo ładnie weszło. Dodam tylko że ZW i CR wziąłem tylko dziś bo mi zostało kilka kapsułek. Obecnie leci tylko enduro,  ashwa i tongkat i od dwóch tygodni burak.  Cały czas moc, zero zadyszki, mocna walka,  na koniec było z czego finiszować. Dawno nie czułem się tak dobrze na zawodach a już trochę znam swój organizm i 43 na karku. Oczywiście to wszystko tylko dodatek do uczciwych treningów. A co do buraka to chyba się polubimy. Nie wiem jak na innych ale na mnie działa super. Piłem soki z buraka ale kapsy miażdzą świeży sok.

Pan Ziółko

Cytat: jaromkv w Sierpień 20, 2016, 11:58:29 AM
jesteście w stanie mi powiedzieć w jakich kapsułkach pakowany jest CR i ZW. Mam jedno całe opakowanie kapsułek biało niebieskich i jedno gdzie jest sporo biało-powiedzmy taka zgniła zieleń.
Miałem trzy miesiące przerwy, złamana ręka i zapomniałem co jest co :)

Praktycznie każda partia ma  inne kapsułki, więc niestety nie odpowiem Ci :( ale prawdopodobnie CR jest zielone.

Cytat: salvador5000 w Sierpień 20, 2016, 05:13:45 PM
I już po zawodach. Życiówka! Suplementy dzisiaj: rano o 7.00 ashwagandha,  tongkat Ali, 2 enduro, 2 CR, 4 BURAK. Półtora godziny przed startem (około 11.30) 2 enduro, 2 ZW, 2 CR. Bardzo ładnie weszło. Dodam tylko że ZW i CR wziąłem tylko dziś bo mi zostało kilka kapsułek. Obecnie leci tylko enduro,  ashwa i tongkat i od dwóch tygodni burak.  Cały czas moc, zero zadyszki, mocna walka,  na koniec było z czego finiszować. Dawno nie czułem się tak dobrze na zawodach a już trochę znam swój organizm i 43 na karku. Oczywiście to wszystko tylko dodatek do uczciwych treningów. A co do buraka to chyba się polubimy. Nie wiem jak na innych ale na mnie działa super. Piłem soki z buraka ale kapsy miażdzą świeży sok.

Gratulacje :)

topwoj

Czy ekstrakt z buraka mocno obniża ciśnienie ?

Pan Ziółko

Zależy jaka dawka, raczej reguluje.

alkopoligamia

Cytat: alkopoligamia w Sierpień 18, 2016, 12:54:28 AM
Witam. Jestem nowy i mam kilka pytań dot. zestawu anabolicznego.
Jak do dawkować. Doczytałem, że na początek 3 tabsy będą git. Ale powinny być spożywane z posiłkami/na czczo/rano/wieczorem/przed/po treningu? Powinno być to rozbite na te 3 razy czy 3 połykamy od razu?
Drugie pytanie, dla mnie bardzo ważne. Czy cykl 8 tygodniowy jak zalecacie z normalnymi dawkami na tym zestawie może spowodować jakieś skutki uboczne typu zablokowanie, częściowy spadek teścia, rozregulowanie układu hormonalnego? 
Ostatnie pytanie: Czy występują ogółem jakieś skutki uboczne. Doczytałem tutaj o nieprzyjemnym zapachu potu. Jest coś co powinienem jeszcze wiedzieć?
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź.  :)
Dostałem odp tylko na ostanie pytanie, za którą dziękuję. Pomoże ktoś?