SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Cytat: kuguar w Wrzesień 05, 2016, 03:47:43 PM
Cytat: Pan Ziółko w Wrzesień 05, 2016, 03:23:49 PM
Na temat Fadogii jest sporo postów, poszperaj :) Na odblok dobrze łączy się z ZBT, solo jak masz problemy z LH również ;)

Czytałem, czytałem. Nawet opis jest Pana  :)
Tylko że opisów PL jest bardzo mało. Głownie zachodnie bordy się rozpisują, a mój angielski jest jaki jest  :( i nie poszerzyłem wiedzy. Tylko ta tutejsza z forum.

Odniosłem się do naszego forum, jest ich sporo ;) Dużo osób brało i chwalą sobie, samopoczucie mocno na plus.

Laminator

Panowie,zestaw adaptogenow,ktoś uradowalby mnie małą recenzją?

kuguar

Panie Ziółko szczerze.
Poleca Pan Fadogie agrestis solo ?
Warto ?

Pan Ziółko

Tak, jak pisałem wyżej ;) Jak masz problemy z LH to odczujesz dużą różnicę.

galactus

Jakie dawki fadogi dorzucić do zbt?

Pan Ziółko

Rano i popołudniu 1 kaps fadogii, na noc 3 kaps ZBT :)

Pan Ziółko

Za kilka dni pojawi się wzmacniający witalność, świetnie sprawdzający się w stresowych sytuacjach, mocno tonizujący!

Ginseng Mix - z mocniejszymi extractami, niż sprzedawane na codzień, bo trzeba było jakoś upchnąć :)

Korean Ginseng 70%
Ashwagandha 20%
Eleuthero 1.2%
Astragalus 20:1
Mountain Ant 

ramirez

do spalacza classic można dodać jeszcze 200mg  fucoxanthin czy byłoby za dużo ?

Pan Ziółko

A) Nie wejdzie do kaps.

B) Cena pójdzie w ój w górę, bo fucoksantyna jest bardzo droga - nie mówimy o sproszkowanym glonie, bo tego nie ładujemy - mało który ma odpowiednią standaryzację i deklarowaną zawartość z w/w powodu :)

emdzej88

Ja testuje miedzy innymi fadogie za poleceniem Pana Ziółko, dorzuciłem do odblokowania - LH poniżej normy, FSH i teść w dolnych granicach norm. Za tydzień maks dwa zrobie badania i wrzuce jedne i drugie. Pozdrawiam.

salvador5000

Cytat: emdzej88 w Wrzesień 06, 2016, 05:31:03 PM
Ja testuje miedzy innymi fadogie za poleceniem Pana Ziółko, dorzuciłem do odblokowania - LH poniżej normy, FSH i teść w dolnych granicach norm. Za tydzień maks dwa zrobie badania i wrzuce jedne i drugie. Pozdrawiam.
Oprócz fadogi coś jeszcze bierzesz na odblok?

emdzej88

salvador5000

Cytat: emdzej88 w Wrzesień 07, 2016, 08:34:25 AM
Maca i clom wszystko z sa.
To ciężko będzie powiedzieć czy fadogia coś wniesie. Myślałem że na samej fadogia jedziesz to było by po badaniach wszystko jasne ;)  Sam zamówię po wypłacie fadogia.

emdzej88

No jest to jak uzupełnienie, samo zioło mi lh nie podniesie.

hardystasiek

Na cyklu z testosteronem mam nieco powyżej normy poziom estrogenu a co za tym lekko twarde łydki co utrudnia mi treningi. Czy dorzucenie do cyklu Palmy Sabałowej pomoże pozbyć się tego problemu?