SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 14
  • Total: 15
  • andon

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Im dłużej tym lepiej - wszędzie, gdzie nie spojrzysz, najlepsze efekty na ziołach mają kuracje długoterminowe.

Poza tym wpływa na rozwój patogenów, ale nie hamuje rozwoju pozytywnych bakterii uk pokarmowego.

barney

Cytat: Pan Ziółko w Październik 19, 2016, 12:33:45 PM
Im dłużej tym lepiej - wszędzie, gdzie nie spojrzysz, najlepsze efekty na ziołach mają kuracje długoterminowe.

bo tak stawiam, na kurację kilkuletnią

a co na zmiany potrądzikowe (ślady/blizny)? czym zregenerować naskórek? 

Pan Ziółko

Olejek z oregano (nie esencja), tylko to mocne świństwo, ale działa mocno złuszczająco. Zrobić z tego lekki roztwór typu 1ml na 50ml ew. kwas mlekowy i kwasy owocowe działają regenerująco na skórę.

salvador5000

A ja mam pytanie po jakim czasie organizm się "czyści"  z działania ziółek. Chcę zrobić szersze badania krwi i chciałbym być możliwie naturalny co by wyniki nie były naciągniete przez działanie ziół.  Kilka dni temu skończyłem CR, ZW, ant mix, tongkat Ali. Planuje badania pod koniec przyszłego tygodnia.

Pan Ziółko

sportacademy

A tymczasem po długiej przeprawie w końcu powoli oddają nam paczki.

Ekstrakt z Buraka 1.5% Nitratów oraz kompozycja przeciwtrądzikowa Anti Acne w końcu dojechały :)

maras88

Cytat: Pan Ziółko w Październik 19, 2016, 12:57:26 PM
Olejek z oregano (nie esencja), tylko to mocne świństwo, ale działa mocno złuszczająco. Zrobić z tego lekki roztwór typu 1ml na 50ml ew. kwas mlekowy i kwasy owocowe działają regenerująco na skórę.

na roztępy juz białe, tez moze troche pomoc ?

Pan Ziółko

cube

W lutym szykują mi się mocne zawody wydolnościowe a nie lubię brać czegoś bez przetestowania więc chciałbym coś teraz przetestować. Zależy mi głównie na wydolności i kondycji...
Brać od razu Enduro czy pobawić się najpierw w Cordyguna lub ZW ?

Pan Ziółko

Raczej sklanial bym sie od rozpoczecia na Enduro i przeskok po tym na dluzszy cykl na Zw plus Cr, ewentualnie rozbudowac o buraka w celu podbicia wytrzymalosci. Troche czasu masz, jesli byl by krotszy okres to lepiej celowac w cr plus zw i burak, wiecej wyciagnesz w krotszym czasie.

Przy nizszym budzecie wiadomo- Enduro, ale zw plus cr nie zastapi ;)

cube

Cytat: Pan Ziółko w Październik 19, 2016, 10:04:56 PM
Raczej sklanial bym sie od rozpoczecia na Enduro i przeskok po tym na dluzszy cykl na Zw plus Cr, ewentualnie rozbudowac o buraka w celu podbicia wytrzymalosci. Troche czasu masz, jesli byl by krotszy okres to lepiej celowac w cr plus zw i burak, wiecej wyciagnesz w krotszym czasie.

Przy nizszym budzecie wiadomo- Enduro, ale zw plus cr nie zastapi ;)

Zamierzałem wziąć teraz na test, potem nie brać nic i jeżeli test wypadłby dobrze (a pewnie tak będzie sądząc po wszystkich przeczytanych tu opiniach) w odpowiednim czasie przed zawodami ponownie zacząć, żeby wstrzelić się z "kumulacją" w dzień zawodów.
Ale mówisz, że lepszą opcją byłoby zacząć dłuższą suplementacje od enduro i po skończeniu wejść od razu w Zw+Cr i ciągnąć aż do zawodów z odpowiednim dawkowaniem ?

tumi

ja jade na Enduro(3c)+GW(1c) i zdecydowana poprawa w wydolnosci jest na meczach ,treningach

Szakal

PROMOCJA

DO KOŃCA WEEKENDU (23.10) WSZYSTKIE PRODUKTY - 10% :)

tector

shiiit ;-)
a wczoraj zrobiłem zamówienie heh

Pan Ziółko

Nas Administracja też zaskoczyła, wyczuwam nawał pracy  8)