SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janek

Cytat: LemmyKilmister w Maj 03, 2017, 03:09:44 PM
Robicie mi smaka na ten zestaw insulinowy, jak dawkujecie 2 kapsy dziennie czy więcej ?

nettle roots mocno moczopędny ?

Dzień gdzie mam wysokie węgle jem nawet 3 kapsy
W dzień niższych 2 , nic nie leży na bebecach, nie czuje się wydęty, a i śpi się lepiej  bo węgle w ostatnim posiłku zazwyczaj wcinam.
Generalnie zestaw insulinowy to świetna sprawa, u mnie raczej będzie w stałej suplementacji już.

Lemmy

Dzięki za odpowiedzi będę musiał kiedyś przetestować

Incub

Warto brać Insu do posiłku potreningowego? Nie zakłóca w jakiś sposób czy przeciwnie i pomaga odpowiednio dostarczyć węgle i uzupełnić glikogen?

Janek

Cytat: Incub w Maj 04, 2017, 11:40:45 AM
Warto brać Insu do posiłku potreningowego? Nie zakłóca w jakiś sposób czy przeciwnie i pomaga odpowiednio dostarczyć węgle i uzupełnić glikogen?

U mnie w potreningowym posiłku leci duużo węgli i zawsze jem wtedy insu,  moim zdaniem warto bo nie muli, nie mam wzdęć itd

krupniok13

W 1tab insu lean ile jest mg berberyny?

Pan Ziółko

salvador5000

A odnośnie insulean to jaki jest czas działania kapsułki? Czy to porostu działa tylko w okolicach posiłku z którym jest zażywana czy np z pół dnia obsłuży?

Pan Ziółko

reprezentant

a ja mam pytanie czy zestaw insulinowy można łączyć z ALA ? bo pisaliście, że z GW można, to ja zapytam czy z ALA można ?

Pan Ziółko

ALA nasila działanie insulinowego, ale w dosyć negatywnym stopniu. Samopoczucie dużo słabsze, ospałość. Zbyt mocno zbija już cukier. GW działa na innej zasadzie, ALA na szlaku, którego również używa insulinowy.

Przemek_G

Super sprawa ten insulean. Teraz zrobiłem przerwę od wysokich węgli, i 3 tyg leciałem na LC, tylko z 2 posiłkami węglowodanowymi, gdzie dawałem insulinowy. Wrażliwość strasznie się poprawiła :) Teraz znowu wchodzę na wysokie ww, razem z insą, a insulean będzie szedł w DNT, wolne też od insy. Chyba się sprawdzi?

dexter

Stosuje ktoś obecnie spalacz od SA ?
Ciekaw jestem relacji :)

Szymekr52

U mnie leci od tygodnia, w połączeniu z amp i kofeiną przed treningiem daje bardzo dobre pobudzenia, skupienie i nieskończone pokłady energii na treningu. Na termogenezę również nie mogę narzekać, 45min rowerka w dni nietreningowe i ubrania mokre jakbym wyszedł z basenu

bjalyy

potwierdzam - w 1 kaps przed treningiem + 200mg kofeiny (podzialalo na mnie duzo mocniej niz 1 kaps burna + 1 kaps amp) i bylo mokro i intensywnie :D

MatiPK

Pytanie z innej beczki, znacie może dobre proporcje do moczenia nóg w magnezie, jak często to robić i jakie ilości? Bo ponoć nalewka magnezowa jest słabo przyswajalna