SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 43
  • Total: 44

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Slaine

Dobrze ,że żiółka zostają,będę podjadał.

Kolejny raz podjadam insu lean i zestaw anaboliczny i jak zwykle jestem bardzo zadowolony.

W ziółkach tkwi moc ;)

Aaa i przez kilka dni czułem małego herxa po anabolicznym,zakręcony chodziłem ,zgagę też miałem ,koleżka to samo zgaga i lekkie turbulencje egzystencjalne ;p ale już przeszło i tylko można cieszyć się rosnącą siłą anabolicznego.

Lemmy

Anaboliczny to się nada na wycinkę ? Bo planuje po 3 miesiącach na ZBT zrobić miesiąc pauzy i w tym czasie wrzucić anaboliczny z Maca

dziemian

Panowie co na zdiagnozowane hashimoto  u kobiety? W tym momencie brany jest tyko euthyrox oraz vigantol.

Slaine

Cytat: LemmyKilmister w Maj 24, 2017, 04:27:43 PM
Anaboliczny to się nada na wycinkę ? Bo planuje po 3 miesiącach na ZBT zrobić miesiąc pauzy i w tym czasie wrzucić anaboliczny z Maca

Myślę ,że tak ale jak coś to bierz dwie puchy.

Jeśli nie próbowałeś jeszcze insu lean to też zarzuć ,jeśli chcesz trzymać czystą miskę to będzie jak znalazł.

Vines

Panowie co na zdiagnozowane hashimoto u kobiety?

Rozumiem ze TSH, FT3, FT4 zbadane? W takim razie aTG, aTPO, USG tarczycy i generalnie wiesz wszystko.

Lemmy

Damian

Cytat: Pan Ziółko w Maj 23, 2017, 08:31:11 AM
Lada moment, dzis porzadki na magazynie, takze moze sie kilka szt tez znajdzie. Czasem sie ukryja ;)
I jak jest?? Zaklepuje jedno opakowanie:)

tiamos

Pany do jakich dawek anabolicznego dochodziliście. Jadę 2x2 myślę o 5 kps ed. Ciekawi mnie jak to wygląda przy 5 kps czuć różnice między 4 a 5 kps.? Czy nie warto zwiększać?

Slaine

Cytat: tiamos w Maj 25, 2017, 10:39:10 PM
Pany do jakich dawek anabolicznego dochodziliście. Jadę 2x2 myślę o 5 kps ed. Ciekawi mnie jak to wygląda przy 5 kps czuć różnice między 4 a 5 kps.? Czy nie warto zwiększać?
Pierwszy tydzień 3
2-3 tydz po 4
4 i do końca czyli 180 kaps ,  5 ed.

Ważę 120 kg ,moim zdaniem czuć było różnicę.

Zark

Anaboliczny leci już w dawkach 5 dziennie, 3 tydzień brania, nie czuje nic. Dać mu jeszcze czas na rozkręcenie na tych pięciu tabsach? Czy coś robie nie tak?
Na przyszłość, jakie połączenie ziółek na maksymalny wzrost siły? Anaboliczny i booster, do tego jakieś może pojedyncze ziółka do tego? ;D ;D

Slaine

Cytat: NMat w Maj 26, 2017, 07:53:59 PM
Anaboliczny leci już w dawkach 5 dziennie, 3 tydzień brania, nie czuje nic. Dać mu jeszcze czas na rozkręcenie na tych pięciu tabsach? Czy coś robie nie tak?
Na przyszłość, jakie połączenie ziółek na maksymalny wzrost siły? Anaboliczny i booster, do tego jakieś może pojedyncze ziółka do tego? ;D ;D
Dziwne ,że nic nie czujesz.

Jak dawkujesz?Przed anabolicznym jadłeś jakieś ''wspomagacze''?

Zark

Cytat: Slaine w Maj 28, 2017, 09:06:05 AM
Cytat: NMat w Maj 26, 2017, 07:53:59 PM
Dziwne ,że nic nie czujesz.

Jak dawkujesz?Przed anabolicznym jadłeś jakieś ''wspomagacze''?

Nie, poza jakimiś suplementami typu kreatyna to nic ciekawego. Dawkuje: dwie rano i trzy wieczorkiem.

inspect

Anti acne sprawdzi się przy przebarwieniach skórnych ??

gattaca

Cytat: inspect w Maj 29, 2017, 02:15:36 PM
Anti acne sprawdzi się przy przebarwieniach skórnych ??

Mała szansa, że cokolwiek stosowanego ogólnie/doustnie się sprawdzi.

Jeśli mowa o klasycznych (melaninowych) plamach/plamkach, to imho lepszym rozwiązaniem będzie jakiś roztwór miejscowy (kwas kojowy, arbutyna, niacynamid, witamina C, etc.) lub Acne-Derm (kwas azelainowy).

A jeśli są quasi-przebarwienia (czerwone ślady po zapaleniach), to całkiem fajne działanie na kapilary ma dobesylan + kilka roślin (napar/odwar z kozieradki, lukrecja, no i oczar).

Pan Ziółko

Kwas azelainowy, mocznik, kwas salicylowy. Dobrze spisują się również olejki eteryczne, nie esencje. Złuszczają fajnie naskórek, działają przeciwzapalnie i ściągająco. Oregano i herbaciany jest ciekawy w leczeniu przebarwień.