SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 35
  • Total: 35

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

makaronz

tumi

Gotu Kola-jak ma sie do ashwy pod wzgledem wycieszenia zasypiania?chetnie wezme tymbardziej ,ze na stawy cos tam dziala

ziki2000

Gotu Kola dobrze sprawdza się na żylaki ?? :>

Pan Ziółko

Cytat: makaronz w Sierpień 18, 2017, 05:34:39 AM
To  juz jest czy bedzie od 1. ?

To jest.

Cytat: tumi w Sierpień 18, 2017, 07:44:52 AM
Gotu Kola-jak ma sie do ashwy pod wzgledem wycieszenia zasypiania?chetnie wezme tymbardziej ,ze na stawy cos tam dziala
Spróbuj. Nikt Ci nie odpowie na to pytanie, oprócz Ciebie. Każdy ma inny organizm :) Mnie Gotu kiedyś zamulała konkretnie, a Ashwa np tonizowała mocno, a nie pomagała w zasypianiu.

Cytat: ziki2000 w Sierpień 18, 2017, 07:58:27 AM
Gotu Kola dobrze sprawdza się na żylaki ?? :>

Z autopsji nie wiem, ale badania + opinie ludzi mówią, że tak, pomaga :)

nosfek1983

Panie Ziółko, poproszę jeszcze dawkowanie tych poszczególnych ziółek.

mundy

P. Ziółko, bosswelia czy kurkumina na stany zaplane wywolane dlugim treningiem (w przeszlosci kilka x naderwania  sciegien sie zdażay)

Na wytrzymalosc enduro +amp citrate +burak?(duzo zmieni ten burak?) /ew DIM zamaist buraka.

Jesli chodzi o buraki to sok czesto stopsuje jako pre na pompe , dziala czasami lepiej od jakicjhs arginin czy pseudo pomperow ;)

Pan Ziółko

Cytat: nosfek1983 w Sierpień 18, 2017, 04:50:39 PM
Panie Ziółko, poproszę jeszcze dawkowanie tych poszczególnych ziółek.

Wszystkie ekstrakty pakowane po 60 kaps są w podstawowej, zalecanej suplementacji po 2 kapsułki dziennie :) Inaczej zawsze wygląda suplementacja kierunkowa w przypadku wielu ziółek. :)

Cytat: mundy w Sierpień 18, 2017, 11:12:43 PM
P. Ziółko, bosswelia czy kurkumina na stany zaplane wywolane dlugim treningiem (w przeszlosci kilka x naderwania  sciegien sie zdażay)

Na wytrzymalosc enduro +amp citrate +burak?(duzo zmieni ten burak?) /ew DIM zamaist buraka.

Jesli chodzi o buraki to sok czesto stopsuje jako pre na pompe , dziala czasami lepiej od jakicjhs arginin czy pseudo pomperow ;)

Długie treningi racze nie wpływają w ten sposób, problem leży w nadmiernym treningu i eksploatacji + nieodpowiednim żywieniu :)
Większość suplementów p/zapalnych ma na celu minimalizowanie powstawania stanów zapalnych, gdyż warzywa w obecnej dobie nie mają takich właściwości prawie wcale, a niektóre powoli stają się prozapalne.

DIM na wytrzymałość raczej niewiele da. Burak + Enduro Ultra + GW = ostatnio jedno z moich ulubionych połączeń pod długie dystanse.

Koksik zajada  Agmatynę + Buraka + inhibitory i mówi, że lepsza pompa na treningu (i nie tylko) niż na viagrze.

matoos

Co to jest GW bo nie mogę odszyfrować :)

salvador5000

matoos

Dziękuję, myślałęm że to jakiś zestawik ziołowy :)

SamSok

Jakieś opinie odnośnie spalacza od SA? Szykuje się z zamówieniem ale obawiam się o zbyt silne pobudzenie i rozdygotanie przez Yohimbine.Niestety ale jestem bardzo wrażliwy na pobudzacze, nie mogę brać przetreningówek bo powodują u mnie palpitacje serca i zlewanie się zimnym potem.

Pan Ziółko

Panie, taka jest rola spalaczy ;) Jakoś musi wspierać spalanie czy to nasilając termogeneze, czy zwiększając wydatek energetyczny poprzez zwiększenie ciśnienia, wzmożoną potliwość itd.

Nie ma nic za darmo :)

Lemmy

To w takim razie dla ciebie zostają lżejsze stymulanty

smash

Cytat: SamSok w Sierpień 22, 2017, 01:27:51 PM
Jakieś opinie odnośnie spalacza od SA? Szykuje się z zamówieniem ale obawiam się o zbyt silne pobudzenie i rozdygotanie przez Yohimbine.Niestety ale jestem bardzo wrażliwy na pobudzacze, nie mogę brać przetreningówek bo powodują u mnie palpitacje serca i zlewanie się zimnym potem.
Spokojnie. Ja wogóle nie czuje pobudzenia ani kołatania serca przy spalaczu od SA. Może pierwsze 2-3 dawki cos tam czułem. Dla porównania standardowe suple oparte na kofeinie czuje bardzo mocno.
ps Jestem   bardzo mocno zaskoczony efektami spalacza z SA. Pali tłuszcz aż miło. Co ciekawe kaloryczność posiłków mam taką samą jak wczesniej, a tłuszcz pali się az miło.

dexter