SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 15
  • Total: 16
  • tector

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Jak pijesz kofeinę i nie masz problemów z inhibicją to cordyceps nie zrobi Ci również szkody :) Bardzo dużo ziółek jest inhibitorami mao.

Arturo_

No kofeiny wysokie dawki idą codziennie :)Nie szkodzą mi raczej  :)To w takim razie spoko.Będę testował :) Dzięki za odp.

SamSok

Jak dawkować muira puama? Często to co na opakowaniu to dawki takie żeby przypadkiem nie pomogły.

Zark

Aktualnie jem Testu Up, chcę pociągnąć go do końca roku. Potem na miesiąc jechać Testo Up+ Anaboliczny+ Burn. A w lutym Anaboliczny+GW+Burn. Co myślicie? Na pewno do końca roku zostaje na tym na czym jestem. Może polecicie jakieś inne połączenia, chce jeszcze jakiś czas się wstrzymać od supervaru etc.. Cel to redukcja/recomp, ale ze zminimalizowaniem spadków siłowych. Powiedzmy od marca masa. Jak to wykombinować... ???

Szakal

Nowość - Czarna Maca 20:1- już dostępna

a poza tym dojechało Anti Acne, Forskolina oraz Fadogia!

Czarna Maca 20:1 - 60x 450mg  - 45 zł

1500runner

Witam!
Zastanawiam się nad suplementacją ZA+ ZW lub Enduro. Jak lepiej działa? Który lepszy żeby nie było efektu nadmiernego apetytu.
Trenuję biegi średnie i długie. Sezon zaczynam dopiero wiosną. Za jakiś czas chcę dorzucić beta-alaninę.
Mój plan treningowy najbliższe tygodnie:
pon.: rozgrzewka 20min cardio (teraz orbitrek) ok. 1h obwody siłowo-dynamiczne, potem rytmy na bieżni np.6x100m
wt. siła biegowa+ DZB (nie wiem, czy ktoś się tutaj orientuje w bieganiu, to są szybsze odcinki przeplatane wolniejszymi) wychodzi ok.13-15km
śr. wolne
czw. 10km rozbieganie+ 1h hala:siła biegowa, płotki, rzuty piłką lekarską, ćwiczenia siłowe
pt. 15km połowa w 1 zakresie połowa w drugim
sob. siła biegowa+ 4x8-10min cross, wychodzi ok.16km
niedz. 15km rozbieganie (druga połowa czasem szybciej czyli w drugim zakresie) + 1h hala: to, co w czwartki
Potem będzie więcej km czyli w poniedziałki dodajemy bieganie. To jest rozpiska tylko na budowanie bazy, oczywiście im bliżej sezonu tym szybciej i mniej km.
Dieta to od 2300 do 2900kcal (kobieta 162cm i 54kg) w zależności od intensywności treningu, w dzień wolny ok 2tys, celem jest redukcja po przerwie, ale na spokojnie, bo mam dużo czasu i szkoda zdrowia. Nie jem nabiału i mięsa hodowlanego (ryby, dziczyzna- mam myśliwego w rodzinie), dużo warzyw, kasz, generalnie przewaga węglowodanów.
Mam astmę, biorę leki i jest w miarę ok, ale m.in dlatego interesuje mnie ZW.
I tutaj pytanie, co lesze ZA+ZW czy ZA+ Enduro? Czy może wszystkie 3? I jak sprawdza się forskolin w spalaniu tłuszczu? U mnie yohimbina itd. odpada, bo zdarza mi się jeździć na zawody z kontrolami antydopingowymi, nie chcę brać niczego niedozwolonego.

Laminator

ZA ,jak najbardziej przy treningu biegowym.
A jeśli chodzi o ziółka wydolnościowe to tutaj wszystko się razem uzupełnia więc zawsze możesz sobie coś dobrać.
Przygotowywałem swoją zawodniczkę pod MP na CR z wydolnościowych ziółek, i mimo dużego sceptycyzmu poszły dwie życiówki i złoto(po dwóch latach przestoju i momentami regressu).
Na początek wziąłbym ZA(stale)+CR+burak.Nie było osoby ,która by u mnie tego nie poczuła ;)

1500runner

1500runner

A jak z apetytem? Ktoś zauważył zwiększony po ZW lub Enduro (ze względu na Holy Basil)?

matoos

Ja brałem Enduro Ultra ale też Ashwe i przed węglami Cycle Asist ale nie zanotowałem jakoś znaczącego wzrostu apetytu.

Enduro Ultra polecam. Działa :)

Zark

Cytat: NMat w Grudzień 09, 2017, 12:10:05 PM
Aktualnie jem Testu Up, chcę pociągnąć go do końca roku. Potem na miesiąc jechać Testo Up+ Anaboliczny+ Burn. A w lutym Anaboliczny+GW+Burn. Co myślicie? Na pewno do końca roku zostaje na tym na czym jestem. Może polecicie jakieś inne połączenia, chce jeszcze jakiś czas się wstrzymać od supervaru etc.. Cel to redukcja/recomp, ale ze zminimalizowaniem spadków siłowych. Powiedzmy od marca masa. Jak to wykombinować... ???
Ktoś, jakieś sugestie?   ::)

Pan Ziółko

W sumie to poprosiles o pomoc a potem powiedziales, ze tej pomocy nie chce, wiec nie dziw sie, ze nikt nic nie pisze :P

Jak nie chcesz ph/sarm to lepszego polaczenia nie znajdziesz :)

Za tydzien konczymy testowac nowy Booster testa, jak badania beda ok to wejdzie do sprzedazy :)

Ps. Jutro podam informacje o zaktualizowanym skladzie Anabolicznego.

Zark

Dzięki, zobaczymy jak te nowości  :)

Korek

Anaboliczny na redukcji daje rade? Myślałem, że to tylko na masie sprawdzi się.

Pan Ziółko

Jeśli chodzi o mięśnie to przewaga reakcji anabolicznych nad katabolicznym jest wskazana bez względu na to, co się robi.