SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 38
  • Total: 38

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

nosfek1983

Cytat: ommy w Październik 04, 2019, 10:31:38 PM
i estradiolu

A widziałeś kiedyś żeby proviron lub turinabol poprzez zbcicie shgb zwiększało ilość estradiolu?

Pan Koksik

ommy

produkcja2

Planuję większe zakupy ziółek, głownie z oferty SA
Co do zestawów jestem w miarę zdecydowany ale zastawiam się jeszcze nad opcjami solo

Mam kilka pytań do użytkowników - jakie są odczuwalne rożnice między różeńcem a schisandrą na bazie tutejszych zestawów jeśli chodzi o energię, nastawienie, libido, stres ?

Braliście kiedyś ginkgo bilobę - jakie odczucia? U mnie pozytywne - nastawienie i libido
Pytanie dla tych którzy używali obu - czy ZBT/Testo Up ma odczuwalną przewagę nad samą Fadogią?

Brałem podobny zestaw od wxn ale b.długo się wkręca....teraz dopiero jak kończę to czuć że nie placebo

Pozdr

satan_88

Mówisz o wxn clomed?  Jak działanie?  Sprawdzałeś badaniami?

produkcja2

tak, clomex
gdzieś po 3 tyg. wchodzi dopiero pobudzenie ale no nie wiem...jakby bardziej wpływ mucuny/l-dopy niż skok testa a jej nie ma tam za dużo...

badań nie robiłem przed to teraz też nie ma sensu, zobaczę przed zestawem z SA czy się nie zmobilizuję

wcześniej miałem super PCT Olympusa (wersja z DAA) i inne też raczej chwalone spoza ale ogólnie to nie to albo nie jestem podatny -do dzisiaj najbardziej na plus ginkgo biloba i różne wersje choliny jesli chodzi o samopoczucie i drive

Diploid

Ja na offie interesuję się zawsze ziołami i testuję je namiętnie.
Trzeba je niestety sprawdzać samodzielnie, bo reakcja na nie zależy od wielu czynników, m.in. aktualnego odżywienia CUN, stanu neuroprzekaźników i przetwarzania sygnału przez tkanki docelowe.
Zwykle kupuję pojedyncze zioła i tutaj moim faworytem jest eleuterokok.
Tym razem nie miałem czasu i po prostu wszedłem do sklepu i kupiłem AdaptoFuel i ŻeńSzeń Gold Olimpu.
Bardzo dobre mieszanki; pierwsza o ogólnym wyrazie tonizującym i relaksującym, drugi preparat lepiej wiezie i napędza.
ŻeńSzeń polecam rano, a AdaptoFuel wczesnym popołudniem, dawka z pudełka razy dwa.

Rua

Biorę zestaw anaboliczny rzeczywiście nabicie mocne i wytrzymałość na plus. Tylko odczuwam bardzo mocne skurcze.

sportacademy

Prawdopodobnie noski poziom magnezu ,zrób badanie włosów na zawartość minerałów.

Pan Ziółko

Dojechało kilka rzeczy!

PWO Skład bez zmian
60zł 60k

AMP HCL - 120mg
1.4  - 50mg
Synephrine 98% - 30mg
Guarana extract - 130 mg

Max Tropic z mocniejszym składem - dodane 15mg Koluracetamu
60zł - 60k

Oxiracetam 150 mg
Coluracetam 15mg
CDP Choline 120 mg
Alpha GPC 100 mg
Noopept 15 mg
Uridine monophosphate  50 mg

Czarny Imbir - naszym zdaniem dużo lepszy ekstrakt, niż poprzedni z próbnej partii!
40 zł - 60x 450mg

Fermentowany Czarny Czosnek
35 zł - 60x 450mg

Tarczyca Bajkalska 20:1
35 zł  60x 300mg

taniezastrzyki

Max tropić dobrze wygląda. Alpha gpc ile%?

satan_88

Witam. Odebrałem wyniki badań :
Estradiol : 30,6   norma <62
Prolaktyna: 24,10 norma 1,5 - 19
Testosteron całkowity 4,39 norma 3 - 10,6

jakie ziółka wrzucić, żeby podbić teścia i zbić lekko prolkę?
Maca, Macuna, Fodogia, pokrzywa indyjska, podbicie dawki wit D3?
Podpowiedzcie coś.

Obecnie leci mono, kofeina/przed treningówka, ZMA, D3

haps

Nie ma przeciwwskazań by rhodiole, ashwe i zestaw adapt up jednocześnie suplementować ?

Pan Ziółko

Cytat: satan_88 w Listopad 12, 2019, 11:57:07 PM
Witam. Odebrałem wyniki badań :
Estradiol : 30,6   norma <62
Prolaktyna: 24,10 norma 1,5 - 19
Testosteron całkowity 4,39 norma 3 - 10,6

jakie ziółka wrzucić, żeby podbić teścia i zbić lekko prolkę?
Maca, Macuna, Fodogia, pokrzywa indyjska, podbicie dawki wit D3?
Podpowiedzcie coś.

Obecnie leci mono, kofeina/przed treningówka, ZMA, D3

Większość ziół zbijających prolke powoduje obniżenie testo, ale tak dzieje się przy wysokich wynikach,  - np vitex, ale w Twoim przypadku niskiego testo powinno ruszyć w górę. Spróbuj niepokalanka. Oprócz tego dorzuć Testo Up, fajnie ruszy.

Ps. Mocne przedtreningówki podbijają prolaktynę.

Cytat: haps w Listopad 17, 2019, 03:23:18 PM
Nie ma przeciwwskazań by rhodiole, ashwe i zestaw adapt up jednocześnie suplementować ?

Adapt Up jest dosyć mocny sam w sobie :) Zostaw na off od niego.