SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 47
  • Total: 48

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

squatrack

Cytat: karol54 w Kwiecień 28, 2021, 10:37:08 AM
Captopril na stres??

Captopril na ciśnienie i obniżenie hematokrytu :)

Pan Ziółko

Cytat: squatrack w Kwiecień 27, 2021, 11:34:31 PM
Co byś polecił na poprawę koncentracji, odporoności na stres itp.? Ostatnio przeszedłem covid i została mi mgła pocovidowa prawdopodobnie, do tego zmiana pracy i do rana do wieczora na pełnych obrotach. Nie wyrabiam na zakrętach :)
Czy zestaw adaptogenny+ cycle assist można brać razem+ captopril można brać łącznie?

CBD + Maxtropic i GPC

Dodatkowo Semax 1% na 30 dni dla przywrócenia funkcji kognitywnych :)

squatrack

A jest Semax w ofercie? CBD sobie podaruję bo brałem już kiedyś, różne stężenia, różne ilości i różne częstotliwości i dla mnie kasa w błoto i żadnego działania.

Pan Ziółko

Kwestia produktu, jaki brałeś.
Nie mamy Semaxu.

haps

Ja też CBD w ogóle nie odczułem, fiołke 30% z SA w niecałe 3 tygodnie wypiłem, mam spore problemy ze snem i zapalanie małych ilośći MJ pomaga ale to nic a nic.
Maxtropic polecam, biorę razem z Lion's Mane już chyba z 3 miesiące i nie przypominam sobie żebym coś ostatnio zapomniał ;D Naprawdę pomaga.

ostry850

Pan Ziółko

krzykacz

Tak się zastanawiam teraz, czy jest sens lecieć na zmianę 3 MSC testo up i od razu 3 msc the Stingi później znowu testo up? Czy lepiej między jednym a drugim zrobić przerwę?

jaguar

Polecicie jakiś fajny zestaw który się sprawdzi na odbloku? zejście po 1,5 rocznej bombie, kończę już hcg aktualnie

jaguar

Ziki

Po hcg to daj clomid i dopiero jak wróci test to dałbym ziółka tzn stacki z SA
Każdy maja dobry ale póki będziesz miał bloka to tylko chemia pomoże a nie ziółka

Aha do clomid dodaj proviron tez fajnie pomoże

kenioosd

Ja tam zawsze clom+tamox+provi. Później ziółka +kreatyna.

Lemmy

Do cloma i tamoxa dorzuć forskolinę

jaguar

mam tamox właśnie też i to apteczny i jedni mowia żeby brać razem z clomidem inni nie i sam nie wiem, za parę dni wchodzę na clomid właśnie i myślałem żeby booster wrzucić i kreatynę + może jakieś zioła dodatkowo, może anaboliczny? nabicie po nim pamiętam kozak, spadków jakichś nie ma, ale nabicie spadło mocno :/

Czy to normalne że na HCG nie podbija mi estro? na żadnym hcg nigdy nie miałem skutków ubocznych podbicia estrogenu, nawet na aptecznym, tak samo po dece, ani na cyklu ani po odstawieniu nie wyrzucało mi prolaktyny

Lemmy

tamox i clom to mocne combo - a testa ci hcg podbija ? Jak schodzisz z cyklu to czego się spodziewałeś ? nabicie spadnie, potem wróci jak już się odblokujesz, tylko pytanie ile czasu ci na to zejdzie, na razie jak po wbijaniu hcg będziesz miał górną / ponad normę wszedłbyś na combo clom + nolva + forsko i tak do skutku jak test będzie w górnej / ponad normę i potem wrzucić testo up, lub long jack + maca, tak bym to widział