SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ziki2000

Cytat: Pan Ziółko w Grudzień 10, 2022, 12:23:36 PM
Na dobrą sprawę można odpisać wszystkie, ponieważ tren jest na tyle wszechstronnie sajdowy.

Na pewno Kidney Cleanse to podstawa na trenie i Boldku, bo walą po nerkach
Przy trenie bardzo dobrze spisuje się Full Spectrum
Cycle Assist
GW to również must have

i coś nootropowego na mgłę umysłową oraz pogorszenie funkcji poznawczych, pamięci

Ok zamówione :) ale ze bold obciąża nerki to nie wiedziałem , najbardziej na nerkach czułem DHB a pozniej dopiero tren np

Pan Ziółko

Kwestia dawki i długości cyklu, wiadomo. Niskie dawki są stosunkowo bezpieczne, bo zniszczenia w miarę szybko się cofają, nie są trwałe, ale przy długoterminowych wyższych dawkach wystarczy zrobić USG nerek, solidne USG i widać jak pięknie wyglądają stany zapalne. Stąd u wielu kulturystów później problemy z ciśnieniem, krzepliwością etc. bo bolda używają w nadmiarze i często całorocznie.

Prewencja, prewencja i jak nie ma potrzeby to nie walić 1-2g  ;)

Kevo

coś dla kobiety wchodzącej w menopauzę (52l)? Żeby dzielniej to zniosła.

Pewnie już gdzieś było, ale - szczerze - nie chce mi się szukać.

Bartoszw1

Panowie mam pytanie,

The Sting jakie dawkowanie, na ile wystarcza opakowanie?

Lemmy

Bartoszw1

Ok dzięki, zastanawiałem się czy na start trzeba kupować więcej niż jedno opakowanie żeby miało sens

wuj_stach

Witam,

trochę się zapuściłem zwłaszcza w rejonach brzucha, niestety nie dam rady chodzić na siłownie ale zainwestowałem w orbitrek i staram się 4-5 treningów tygodniowo na nim w domu machnąć. Czy do takiego ćwiczenia BURN coś pomoże w spalaniu oponki czy to za mała ilość treningu i nie ma sensu bo nic nie pomoże? A może jakieś inne połączenie na zrzucenie oponki polecicie? Z góry dzięki za info.

Pan Ziółko

Hej,

jeśli za młodu złapałeś trochę tłuszczu w okolicach brzucha to brzuch zawsze będzie miał tendencję do szybszego wracania.
Masz tam więcej komórek tłuszczowych, niż w innych rejonach.

5 treningów - kwestia czasu i tempa. Same treningi ok, ale co z resztą dnia? Jak masz 50 min na orbitreku a resztę dnia pracę siedzącą i nie wychodzisz z domu/ biura nawet na 5 minut waga będzie szła bardzo powoli w dół. Aktywność spontaniczna będzie tu kluczowa.

Burn będzie okej, wszystko będzie okej. Zadbaj o dobre jedzenie, wrzuć sobie IF min. 12h/12 i to już będzie bardzo dużo. Powieś kłódkę na lodówce po '18', oprócz cardio dorzuć sobie 10tyś kroków dziennie (odliczając te, które nabiją Ci się w trakcie orbitreka).
Zleci pięknie. 

ziki2000

Cytat: Pan Ziółko w Styczeń 23, 2023, 05:54:00 PM
Hej,

jeśli za młodu złapałeś trochę tłuszczu w okolicach brzucha to brzuch zawsze będzie miał tendencję do szybszego wracania.
Masz tam więcej komórek tłuszczowych, niż w innych rejonach.

5 treningów - kwestia czasu i tempa. Same treningi ok, ale co z resztą dnia? Jak masz 50 min na orbitreku a resztę dnia pracę siedzącą i nie wychodzisz z domu/ biura nawet na 5 minut waga będzie szła bardzo powoli w dół. Aktywność spontaniczna będzie tu kluczowa.

Burn będzie okej, wszystko będzie okej. Zadbaj o dobre jedzenie, wrzuć sobie IF min. 12h/12 i to już będzie bardzo dużo. Powieś kłódkę na lodówce po '18', oprócz cardio dorzuć sobie 10tyś kroków dziennie (odliczając te, które nabiją Ci się w trakcie orbitreka).
Zleci pięknie.

A można brać burn po posiłku ? bo efekt dreszczy i zimna po johimbine na pusty żołądek mi nie pasuje :P

Pan Ziółko

Ziki, po kim jak po kim, ale po Tobie bym się tego pytania nie spodziewał  :D

Można.

ziki2000

Często czytałem ze johimbina po posiłku traci swoje właściwości ale widocznie mit :P

Lemmy

Słabiej działa, ale jednak działa  ;)

Pan Ziółko

Zestaw Wentylacyjny znowu dostępny - ilość bardzo ograniczona!

emdzej88

Hej,
Co przy candydozie? Łykam czochaj fermentowany może coś warto by dorzucić (poza zmianami w diecie, które oczywiście są)

Pan Ziółko

Kup herbatę z Lapacho i dorzuć, jeśli to tylko kandydoza i nie masz znamion SIBO/IBS.

Kwas kaprylowy,
Olejek z oregano

Ogranicz węgle na możliwie najdłuższy czas. Balansuj na ilości keto/high fat. Powinna zniknąć dosyć szybko.