SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

lukmag

Pprzedłużamy BlackWeek przy zamówieniu dziś? :P

Pan Ziółko

lukmag

Szakal

Z okazji tego, że kolega Lukmag tak zadecydował, a przy okazji, że mamy Mikołajki szybka promka!

Wszystkie produkty 10% rabatu!

Promocja trwa do końca dnia i ani minuty dłużej :)!

splitx

Vitex słabo działa na prolaktyne, natomiast obniżył test do dolnej granicy. Coś innego godnego polecenia oprócz chemii?

Pan Ziółko

Ziki

Cytat: Pan Koksik w Październik 11, 2024, 03:35:34 PMDodam od siebie kilka słów na temat larazotydu, bo biorę od 2 tygodni.
Jak to u starego koksa ciężarowca liczy się dalej tylko na cuda i rzeczywiście pod kątem działania układu pokarmowego, przy 5000 kcal dziennie poprawa jest niesamowicie odczuwalna już w pierwszych dniach. Mniejsze wzdęcie, głowa działa znacznie sprawniej, w ciągu dnia lekkie pobudzenie, więcej energii. Widać ewidentny wpływ na połączenie jelita - mózg. Stawy luźniejsze, woda podskórna uciekła, a na brzuchu mam często wodne ulanie mimo niskiego bf  :D

Przelecę 3 miesiące i zdam szerszą relację, ale jak tak ma to wyglądać - polecam z miejsca   8)

Jaka dawka leci ??

SKI

Combo: Enduro Ultra + Burak
można stosować ciągiem przez 15 tygodni, czy za długo? Może lepiej zrobić przerwę w trakcie?

Zawody sportowe są 13.04. oraz 24.05.
Do tego byłby Burn 2 razy dziennie.

Pan Koksik

Bez problemu.
Wrzuciłbym do tego StaminAid, jak budżet pozwala.
Ogólnie przy mojej wadze takie połączenie jest mocno odczuwalne, a do biegacza mi daleko.

Może Ziółko doda coś od siebie

Pan Ziółko

Możesz bez problemu stosować. Nic się nie stanie.  :D  Rzeczywiście ten StaminAid może bardzo fajnie wesprzeć przygotowanie do zawodów.

U mnie pod sezon rowerowy wpada regularnie takie rotowanie zestawów, szczególnie gdy inne rzeczy są mało, ciężko dostępne np. tanie rzeczy, które były od wschodnich sąsiadów po 20-30 zł i świetnie uzupełniały robienie formy.  8)

SKI

Pan Ziółko

Szybka promka - CBD 10% 10 ml    60 zł

ramirez

Jak dim zbija estrogen ,? Są jakieś badania na ten temat,? Bo zastanawiam się czy można przejść z HTZ z exemestane na dim

Pan Ziółko

DIM nie da rady przy HTZ, jeśli wysoko aromatyzujesz. Główną jego rolą jest minimalizacja powstawania 'złych' metabolitów estrogenu, ale stricte działanie antyestrogenne nie jest jakieś wow.

ByrtuS

Hej, czy jest już dostępny BURN?