SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 29
  • Total: 29

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Ciężka sprawa. Co miała by na celu suplementacja codziennia?

Spalaczy hmm no jakoś nie do końca był bym przekonany, aby polecić jakikolwiek. Może lepiej wrzucić sal solo? Spalacze jednak podnoszą ciśnienie i powodują spory wzrost tętna. Na Salu tego aż tak nie ma ;)

niekap

Dziękuję za info odnośnie spalacza. Pozostaje przemyśleć sal.

wolftime

mam pytanie odnośnie pokrzywy,
o jakiej porze najlepiej ją suplementować?

Pan Ziółko

Z rana i o 13, wtedy Shbg jest najwyzsze.

Bame28

A jak to jest z tolerancją  organizmu na johe ? Mam tą od Was i np dziś wziąłem specjalnie 20mg zamiast 10mg i oprócz trochę wiekszej potliwosci żadnych innych rzeczy typu dreszcze i napady zimna nie mialem. Brana naczczo po poscie 12 godzinnym

Dr. Wen Mei

Bo to jest yohambine HCL nie Alfa i nie wywółuje takich sensacji chyba ,że z węglowodanami .

makaronz

Cos Ci się chyba pomylilo. Alfa nie ma sidow.
Z weglami nic nie poczujesz. Ani jednej, ani drugiej.

sportacademy

Właśnie po alfa są sensacje nie po HCL.
Musisz gwałtownie poszeżyć swą wiedzę.

Pan Koksik

Po HCL są sensacje  typu zimne ręce, zimne poty i gęsia skórka, po Alfa ich nie ma. Alfa ma dużo dłuższy okres działania i tworzy dużo silniejszy bound do receptora.

sportacademy

Sorry ja nie mam żadnych sensacji po HCL chyba ,że się będzie brało over 20mg jedynie po Alfa mam zimno dr żenie rąk etc.

wolftime

dziwna sprawa,
ostatnio spalacz używałem ponad rok temu
wzialem spalacz w najmocniejszej werrsji z sally i jedyne co czuje to lekko podniesiona termogeneza, zero pobudzenia czy odczuć johy, które miałem zawsze czyli dreszcze i uczucie zimna

inspect

Mam podobne odczucia a mam spalacz z gerą, jestem raczej nie jestem ,,przejedzony'' stymulantami, a brany na czczo po przebudzeniu w takim skladzie to powinnien czesać pieknie, a że tak powiem leciutko smyra, odczuć zwiazanych z yohą też brak.
Ktos ma tak jeszcze ?

hajduk

U mnie ten z salem działa ok, yohy mocno na szczęście nie czuć, ale jest na pewno, bo dreszcze mam dosyć często.

Pali dobrze, złego słowa nie powiem, innych nie stosowałem

inspect

Ja nie twierdze ze to zly produkt. Stosuje zaledwie pare dni i na aero grzeje i pot sie ładnie leje, micha ogarnięta wiec za jakis czas bede widzial czy pomaga palic jak trzeba. Poprostu lekko bylem zdziwiony ze w tym skladzie nie trzepie po bani i wogole nie czuc efektow zwiazanych z yohą.

Dr. Wen Mei

Bo to nie ma być trzepacz łaba ,a spalacz ,a to co jest na rynku to w wielu wypadkach nie pali fatu ,a jedynie klepie po bani ,na mnie jeden caps tej wersji bez yohy robi robotę na cały dzień wziołam dwa i noc w dupie bez snu.