SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

emdzej88

O to coś dla mnie, nawet jak jestem off mam z tym problem ;-)

Kaime

Jak dawkujecie Rhodiole i Ashwagandhe?
Przy dawkowaniu 2 tabsy RR na czczo, 2 tabsy Ash. w ciagu dnia z posiłkami, nie odczuwam żadnej, kompletnie żadnej różnicy.
Libido, samopoczucie, sen, pamięć i koncentracja bez zmian.

Pan Ziółko

1g, czyli 2 kaps, Rhodioli w obecnym ekstrakcie z tego, co piszą userzy większość zamula i powoduje błogostan, dodatek l teaniny powoduje bardzo ładnie zasypianie. Na dodatek z rana.. może w takiej dawce tłumi Ci odczucia związane z Ashwą?

Ile czasu już suplementujesz?

Kaime

Od tygodnia. Przez pierwsze 3 dni lecial jeden tabs Rhodioli, zeby wybadac dzialanie, poźniej zwiekszyłem do dwóch i wrzuciłem Ashwagandhe, od razu 2 przy posiłkach rano i pod wieczór.
Myślę czy nie odstawić RR i polecieć solo Ash, bo może nie działaj synergistycznie i się gryza.

bziummuzib

Cytat: Pan Ziółko w Kwiecień 14, 2016, 09:47:17 AM
Powoli myślimy nad wprowadzeniem zestawu usprawniającego działanie nadnerczy i spowolnienie ich przeciążania, czyli taki zestaw na Adrenal Fatigue ;) Jak ktoś za mocno trenuje, je za dużo stymulantów itp.

Jakieś propozycje, co możemy dodać? Wszystko bierzemy pod uwagę  ;D

Dodatkowo może uda się wprowadzić fajny mix na syfki i problemy skórne, ale skład będzie tajemnicą forever i na pewno nie będzie to żaden retinol   8)

coś dla mnie ;) więc czekam.

ps. co na stawy ?

Marioslaw

Panie Ziolko ja zapytam tak i pisze calkiem powaznie.
Cos na wzmocnienie cebulek wlosow, wlosow u glowy etc? :)
I prosze nie hejtowac!

tumi

co Wy sypiecie do tego zestawu PCT?biore 3 kapsy na noc i po 15 minutach spie jak zabity,cala noc a rano wstaje jak nowo narodzony :D ..rewela...

Pan Ziółko

Cytat: Marioslaw w Kwiecień 23, 2016, 07:26:57 PM
Panie Ziolko ja zapytam tak i pisze calkiem powaznie.
Cos na wzmocnienie cebulek wlosow, wlosow u glowy etc? :)
I prosze nie hejtowac!

Co jest przyczyna?;) ciezko polecic cos, nie znajac podloza :<

Cytat: tumi w Kwiecień 24, 2016, 06:32:27 AM
co Wy sypiecie do tego zestawu PCT?biore 3 kapsy na noc i po 15 minutach spie jak zabity,cala noc a rano wstaje jak nowo narodzony :D ..rewela...

Hehe, niektore ziola lub polaczenia sa po prostu sedatywne, dlatego polecamy brac je na noc :) samopoczucie sie poprawia?

barney

"Kozieradka - Fenugreek 70% trigimannose - anaboliczna kozieradka, w najmocniejszym wydaniu! Właśnie tego ekstraktu używa się w badaniach. Podnosi poziom wolnego testosteronu i najważniejsze - nie czuć kozą spod skrzydła  8) :)"

czy już ktoś próbował? faktem jest, że nie capi? przepraszam jak już gdzieś pisali ale 48 stron sprawdzania a piszę na szybko

Marioslaw

Cytat: Pan Ziółko w Kwiecień 24, 2016, 08:21:03 AM

Co jest przyczyna?;) ciezko polecic cos, nie znajac podloza :<

Przyczyna? Nie wiem po prostu rzadkie włosy taka natura w rodzinie :D

Pan Ziółko

Pokrzywa, korzeń i liście,

Ocet jabłkowy na włosy - bardzo dobra sprawa

Hormon wzrostu i GHS-y 8)

Marioslaw

ocet jablkowy mam wcierac w glowke? Interesujace ;D
Czyli nie potrzeba rzadnych ciekawych tabsow z twojej biblioteki :)

Pan Ziółko

Tak na prawdę jesli genetycznie włosy rzadkie to jedyne, co może pomóc to szampony i odżywki z Tele Zakupów Mango  8)

A tak na poważnie no to możesz dbać i wzmacniać :) Ocet jabłkowy na włosy, chwile trzymasz, spłukujesz. Stara metoda, bardzo dobra. Podobnie się robiło z pokrzywy. Często kobiety to stosują, bardzo dobre opinie miało to zawsze ;)

mundy

Ziólko, co polecasz jako stymulant zamiast kofeiny ? Chodzi o sytaucje , ze chce zrobic totral off od kofeiny już dwa tyg za mna , no ale moze jest co s co nie dziala na te same receptory co kofeina i powinna pobudzac. Za duzo robie zmianowop na noce+treningi i brakuje jednak czegoś , jakiś mix np amp+zeń szeń hm

Pan Ziółko

Leuzea fajnie pobudza :) Kiedyś się kropelki z tego piło, a teraz kapsy zajada.

Na off od stymulantów zawsze daje leuzea/ schisandra. Zresztą schiza teraz w połowie PWO siedzi :P