SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

salvador5000

No może i trening tylko nigdy czegoś takiego nie miałem a trenuje już trochę czasu. To lecieć z tym nettle root dalej czy zmienić na tongkat Ali albo ashwe? Jak długo to nettle root można brać? Jakaś przerwa?

wolftime

Cytat: Pan Ziółko w Czerwiec 07, 2016, 11:30:03 AM
Bardzo chętnie Panowie, ale biorąc pod uwagę, że nawet wielu z Was, oczywiście bez urazy - bo nie każdemu - nie chce wystawić się opinii na temat produktów SA, to co mamy myśleć o testerach. Damy produkty na test a feedback będzie zerowy? Oczywiście, że bardzo chcieli byśmy uzyskać opinie, zrobić testy, ale na tę chwilę kwalifikują się na to osoby policzone na palcach rąk :) Nawet to, że nagradzamy opinie i ile razy dorzucamy userom większą ilość kaps, czy jakąś małą pierdołę, rabat to co...

Pomożecie nam, a my się odwdzięczymy :)
w takim razie czekamy kiedy będą nowości i się zamówi ;)

co do rzeczy które ja testowałem
HV - mega, nic lepszego w życiu w tej kwestii nie spróbowałem, działanie idealne
spalacz z sally- bardzo dobrze palił, zero zjazdów czy problemów ze snem, jedynie problem był ze nie czulem nic johy w skladzie
booster testa- to chyba najlepszy jaki mozna dostac na rynku, ja osobiscie lepszego nie znalazlem, a testowalem sporo

co do insulean- to za krótko jem zeby sie wypowiedziec, ale na poczatku strasznie mi metabolizm po tym ruszyl no i straszny glod jak wzielo sie tabsa i nie jadlo, raz to prawie hipoglikemii dostalem
nettle root biorę z nadzieja, ze pomoze na wlosy, poki co ciezko ocenic efekty

Patryk

Ale to jest bez sensu, jest bałagan tutaj. Muszą być osobne wątki. Np. ZW - opis, recenzje, opinie, relacje. i w takim temacie kto stosował może dać swoją relacje, opinie. Wtedy jak nowa osoba wejdzie na forum to sobie kliknie taki wątek i zobaczy ile jest pozytywnych relacji i sama się skusi. A tak to co z tego jak parę osób da komentarz w jednym temacie dyskusyjnym, w którym jest bałagan, a potem znowu każdy pyta: ktoś coś powie o RAD? ktoś próbował CR? itp. itd. I tak jest non stop. Bez sensu.
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

Pan Ziółko

zapomnijx4

Szakal

tumi

Panowie,moze cos pomozecie znajoma ma bielactwo nabyte ,wiadomo dla kobiety jest to  doscyc ucialzliwe,macie moze jakis pomysl jak pobudzic melanocyty,ktore sa za to ogolnikowo odpowiedzialne?pzdr..

Pan Ziółko

Kiedyś pamiętam stosowało sie Ginko Biloba 50-80mg 3x dziennie, a są udowodnione badania na ziole zwanym Khella ( lat. Ammi visnaga), ale jakie dawki repigmentacyjnie niestety nie mam pojęcia, nie miałem z tym doczynienia. 

salvador5000

Ostatnio "modny"  jest sok z buraka czerwonego. Jest coś o podobnym działaniu a może i lepszym z ziółek na SA?

Pan Ziółko

Nie, poza ofertą też nie ma  8) Burak wymiata i to odkąd pamiętam. Wydolność i wytrzymałość cudna, pompa mięśniowa też zacna.

emdzej88

Racja, jakiś czas temu robiłem sobie sok z buraków i pompa na treningu zacna :)

salvador5000

Wiadomo już coś o ENDURO? Kiedy będzie można zamawiać i po ile pln? Nie mogę się doczekać co by przetestować jeszcze w sezonie startowym.

Pan Ziółko

Erektor i enduro beda za kilka dni. Mamy nadzieje, ze do konca tygodnia dotra :)

Slaine

Siema

Ashwa po jednym kapsie z rana i wieczora będzie ok ?

Czy lepiej 2 na noc ?