SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 33
  • Total: 33

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

DominikLCA

Testowałem CR i do tego regularnie piłem świeży sok z buraków w trakcie przygotowań do maratonu (efekt życiówka poprawiona o 16 minut)

Kaime

Kurkimina na oko kiedy by wjechała? Nie wiem czy czekać z zamówieniem.

hardystasiek

Wasza Kurkumina będzie mieszana z piperyną? Pytam dlatego gdyż to dzięki piperynie biodostępność kurkuminy zwiększa się kilkasetkrotnie.

Pan Ziółko

Piperynę dodajemy praktycznie do większości zestawów ziołowych, nie jakaś mega dawka, ale 5mg na kapsułkę będzie.
Teraz aktualnie kurkumina będzie bez piperyny, bo akurat się skończyła - jest jej po prostu na tyle znikoma działka, że niestety będzie trzeba dopieprzać, ale jak zajadacie jakieś inne nasze zestawy to problemu raczej nie będzie z wchłanialnością :)

Laminator

Najgorsze jest to ,że jeśli chodzi o produkty od chłopaków to chciałoby się wszystko;)

witchlee

Szukam czegoś opartego na ziołach co sprawi że polepszy mi się regeneracja i po 6h będę wyspany i nie będę miał problemów z budzeniem, co cały czas mi doskwiera (nie związane z obciążęniem w dniu poprzedzającym). Kiedyś jadłem jakiś lek na depresje i organizm po 6h sam się budził wyspany, nawet kładąc się o 23, wstawałem o 5 przed budzikiem mega wyspany :)
Trafiła już do mnie paczka z ZBT, CA, Insu-Lean,Tongkat Ali, Anti-Acne. Na razie wracam do treningów i biorę Anti-Acne jak wrzucę pozostałe zestawy to zdam relacje. Niedługo wykonam badania kompleksowe więc po stosowaniu zestawów zrobię kolejne i dam znać jak poprawiły się parametry kwi i hormonów ;)

Laminator

Cytat: witchlee w Lipiec 14, 2016, 01:22:20 AM
Szukam czegoś opartego na ziołach co sprawi że polepszy mi się regeneracja i po 6h będę wyspany i nie będę miał problemów z budzeniem, co cały czas mi doskwiera (nie związane z obciążęniem w dniu poprzedzającym). Kiedyś jadłem jakiś lek na depresje i organizm po 6h sam się budził wyspany, nawet kładąc się o 23, wstawałem o 5 przed budzikiem mega wyspany :)
Trafiła już do mnie paczka z ZBT, CA, Insu-Lean,Tongkat Ali, Anti-Acne. Na razie wracam do treningów i biorę Anti-Acne jak wrzucę pozostałe zestawy to zdam relacje. Niedługo wykonam badania kompleksowe więc po stosowaniu zestawów zrobię kolejne i dam znać jak poprawiły się parametry kwi i hormonów ;)

Fajnie byłoby wrzucić adaptogeny. Koniecznie zioła? MK-677 sprawdziłoby się idealnie ,a szkód nie przynosi.

tumi

Cytat: DominikLCA w Lipiec 13, 2016, 10:16:16 PM
Testowałem CR i do tego regularnie piłem świeży sok z buraków w trakcie przygotowań do maratonu (efekt życiówka poprawiona o 16 minut)

o to jest progres  :o a  jak  brales Cr i ile soku,ile czasu ?..pzdr.

Patryk

Cytat: Laminator w Lipiec 14, 2016, 01:31:57 AM

Fajnie byłoby wrzucić adaptogeny. Koniecznie zioła? MK-677 sprawdziłoby się idealnie ,a szkód nie przynosi.

U mnie na przykład sny po MK są nie do zniesienia
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

Slaine

Cytat: Patryk w Lipiec 14, 2016, 10:31:03 AM
Cytat: Laminator w Lipiec 14, 2016, 01:31:57 AM

U mnie na przykład sny po MK są nie do zniesienia

To znaczy ? koszmary? głupie sny ? możesz opisać bardziej.

Ja np po lgd miałem trochę inne sny niż zwykle ,takie do rozkminy ;p  nigdy koszmaru nie miałem ,tak jak po Ashwie po kilku dniach juz spałem głęboko.Na innym forum też ktoś pisał ,że po lgd miał dziwne sny a jak dołożył mk to już w ogóle bał się zasypiać ;p

Patryk

Koszmary przy dawkowaniu przed snem, ale nie wiadomo jakby to wyglądało z dobrym podkładem z teścia. Wiadomo, że wtedy inaczej psychika funkcjonuje. Następnym razem tak będzie i zdam relacje.
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

Pan Ziółko

Dojechała dzisiaj do nas Kurkumina (nie mylić z Kurkumą) - aktywna substancja zawarta w Ostryżu, 98% czystości! Najmocniejszy wariant, jaki można dostać. :) Najzdrowsze z ziółek, najsilniej działające przeciwzapalnie.

60 zł/ 60 kapsułek, ok 500mg

Ekstrakt z Buraka rodzaju Vulgaris - 1.5% Nitratów- najmocniejszy niepatentowany ekstrakt z nitratami - świetne dotlenienie mięśni i mnóstwo innych funkcji prozdrowotnych, ze względu na zawartość Betainy.

60 zł/60 kaps, ok 500mg

Kaime

salvador5000

No właśnie,  jak tego buraka brać? Ile kaps?  Cykle?  Tylko pod zawody i ciężkie treningi?

Pan Ziółko

Cykle na burakach... serio?  8)

Stosuje się od 1 do 6g dziennie. To produkt prozdrowotny, żywność, którą się je cały rok, tak jak kasze i makaron :P