SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 50
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pan Ziółko

Nie mamy wpływu na biurokrację. My robimy wszystko na czas.

Gustaw Wolf

Czy DiM czasami nie obniża testa? Czytałem gdzieś, że dim podaje się jako lek w schorzeniach spowodowanych wysokim testosteronem.

Lemmy

Na hipergonadyzm  ;D, możliwe że tak jest, też czytałem jeden art na ten temat

Pan Koksik

Przy wysokim poziomie testosteronu działa antyandrogennie. Zmniejsza skutki uboczne od strony wysokiego testosteronu, tj. nie ma tak przetłuszczonej skóry, syfów, obrzmiemia, łysienia.

Przy normalnych poziomach testosteronu nie działa/ nie powinien działać w ten sposób.

ziki2000

Cytat: Pan Ziółko w Marzec 02, 2018, 02:37:05 PM
Cytat: eltoro w Luty 28, 2018, 12:43:06 PM
Witam, jakie zioła na poprawę libido u kobiety na środkach antykoncepcyjnych? Po 5 miesiącach libido nagle spadło. Safed Musli może pomóc?

Raczej zbadać hormony, bo tam leży problem. Safed i zen szen syberyjski u kobiet fajnie dziala ;)

Cytat: bubba69 w Marzec 02, 2018, 11:26:47 AM
Chciałbym zrobić cykl z oczyszczeniem jelit i usunięciem ew drożdzaków i innych nieproszonych gości:

Immuno UP + Andrographis + olejek z oregano + debutir (na poprawę szczelności jelit).

Można to wszystko ze sobą łączyć?

Immuno up + The worm + andrographis, do tego zamiast debutiru HMB, reszta jak piszesz. Tylko to terapia na 3-6 msc a nie na miesiac ;)

Cytat: makaronz w Marzec 02, 2018, 01:09:06 PM
Czy coś z asortymentu SA ma dzialanie prozdrowotne na zatoki? Oprocz andrographis.

AntiAcne :)

Dlaczego zamiast debutiru polecasz hmb ?? tanszy koszt czy chodzi o skutecznosc ??

amatyk

i jaka dawka tego hmb, bo też jestem ciekaw alternatyw dla debutiru (trochę drogo wychodzi :P)
słyszałem, że olej mct też warto dołożyć

tumi

ja biore Inteste od miecha w zwiazku z tym ,ze jestem oralowcem ;) a mam zapas na 3 miechy

eciupeciu

Cytat: tumi w Marzec 23, 2018, 10:41:55 PM
ja biore Inteste od miecha w zwiazku z tym ,ze jestem oralowcem ;) a mam zapas na 3 miechy
jak dawkujesz?

tumi

fantomak

Witam,
Wykonałem test Bravermana, wyniki następujące:

1. Część pierwsza: dominująca natura - dopaminowa; ponadto wyniki sugerują zakłócenie naturalnej równowagi i możliwość występowania życiowego niedoboru serotoniny
2. Część druga: poziom deficytów - umiarkowany dla dopaminy, acetylocholiny, GABA i serotoniny

Ktoś może wesprzeć radą odnośnie wyrównania poziomu neuroprzekaźników - zioła z forum, dieta, inne?
Z góry great thanks
Pozdrawiam

Lemmy

Przede wszystkim styl życia - potem dieta i zioła

fantomak

Cytat: LemmyKilmister w Marzec 25, 2018, 09:21:36 AM
Co masz na myśli pisząc "styl życia", bo to temat - rzeka?

tumi

Cytat: fantomak w Marzec 25, 2018, 12:23:26 PM
Cytat: LemmyKilmister w Marzec 25, 2018, 09:21:36 AM
Co masz na myśli pisząc "styl życia", bo to temat - rzeka?
pewnie stres,ilosc snu-regeneracja itp ,potrafi to zniweczyc najwieksze  trudy jak Tu cos nie bangla

BUDOPA

Dzień dobry Panowie. Jaką kombinację środków ziołowych tu dostępnych sugerujecie na poprawę wytrzymałości oraz wydolności biegowej. Główny cel maraton, okres przygotowań w przybliżeniu 16 tygodni.

glakuta

Siemanko, dostanę coś skutecznego na wypadanie włosów? Coś ala profolan.