SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

haps

Tez dziś PWO pierwszy raz spróbowałem. Tak jak kolega wyżej, dobre skupienie i motywacja bez wystrzału. Samopoczucie dobre. Nie odczuwam zmęczenia mimo tego że trening o 20.00 a od 5.30 na nogach. Ze snem problemów nie przeczuwam.Dla porównania po burnie byłem dość roztrzęsiony, ąż mi łapy latały. Podsumowując, akurat na wieczorny trening ;)

turc

Tak jak chłopaki powyżej napisali PWO działa idelanie. Dla mnie idealnie ponieważ nie ma wystrzału kopa ale jest chęć działania i motywacja. Jest niesamowite skupienie i jasnośc umysłu dla mnie strzał w 10 bo jestem w trakcie pisania książki do tego trening na pełnych obrotach i zmęczenia się tak nie odczuwa. Produkt naprawdę the best będę jego stałym klientem.

sportacademy

Trzeba brać przed jedzeniem nie po by się dobrze wchonęło wtedy dziala pełne spectrum teko zestawu.

Pozdrawiam

Frostbiteq7

Witam Was. Jest może johimbina hcl na stanie?

MatiPK

Również polecam PWO. Po 20-30 minutach. Niezły wystrzał, ale nie żadne roztrzęsienie i w tym stylu. Tylko pełen focus, skupienie, motywacja, kop energetyczny. Na treningu siłowym trójbojowym czuję sie jakbym miał klapki na oczy jak koń wyścigowy, jeden cel - roz....dolić sztangę. Testowane też na rowerze w plenerze. Nie pamiętam kiedy w tak krótkim czasie przejechałem tyle km. Lekki zjazd jest, ale idzie go całkiem wyelimiować porządna kawką :)

pan włodzimierz

Witam również jestem po pierwszych porcjach PWO muszę potwierdzić to co zostało już wcześniej napisane. Wczoraj nie zanosiło sie na jakieś super trening(pogoda, dzieciak nie dał sie porządnie wyspac) a mimo to  pr w martwym wyrównany. Na treningu pełne skupienie, i ta energia  ale bez rozdygotania i euforii. Polecam wszystkim i mam nadzieje że wjedzie na stałe do oferty.

tector

marcoslav

Zda się PWO jako stymulant do myślenia (pracy umysłowej)?

porq

Panowie...
Czy 1, 3 lub AMP może utrudniać pozbycie się IO? (generalnie insulina już w porządku ale gdzieś słyszałem że te wyrzuty adrenaliny mogą pogrzebać to co osiągnąłem)

dexter

Io to bardzo złożony proces, nie jest tak że stymulatny wszystko zepsuje :)

Deficyt, ciężki siłowy trening, timing spożycia ww, no i przede wszystkim glukomentr i obserwuj, obserwacja i wyciąganie wniosków to najlepsza metoda, zobacz jak na Ciebie działa 1.3 w kwestii cukru

Pan Ziółko

Szybka promka!

Bardzo małe ilości :)

Ant Mix - 52 zł - data 1/2019
Oxy Up - 60 zł - data 2/2019

Dodatkowo do zamówień 300+ Shilajit gratis!
Do wyczerpania zapasów ;)

porq

Brakowało mi 5 zł ale można powiedzieć, że jestem stałym klientem  8) Jak wam zalega możecie dorzucić ;x

dil

Panax Ginseng 80 %
ile brac tego na dzien w jakich porach i co mozna szczegolnie po tym poczuc bo nigdy nie bralem :)

Pan Ziółko

Zestaw Wentylacyjny  Oxy UP! w nowej odsłonie, działa jeszcze mocniej 8) 8) a w składzie:

-Holy basil 4% kwasu ursolowego
-Korzeń Piwonii 20:1
-Mullein 20:1
-Cnidium Monnieri 50:1
[/b]

MacK

Co najlepiej zarzucić do aniracetamu? Nigdy nie wcinałem tych takich rzeczy  ;D jak ktoś jadł to chętnie posłucham. Z tego co wiem to choline warto suplementować ale jaki rodzaj pod to to już nie wiem. Może PZ czy PK się wypowiedzą ? Ktokolwiek?