SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 27
  • Total: 27

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

wuj_stach

Czy MaxTropic będzie OK dla osoby która reaguje mocno emocjonalnie na sytuacje stresogenne i ma od razu zimne i mokre stopy i dłonie?? Polecicie coś co by zmniejszyło moją podatność na stres ??

Pan Ziółko

Niestety nie ma odpowiedzi na to pytanie. Jeśli masz problem z acetylocholiną to żadne środki nootropowe nie są wskazane dla Ciebie.

Przede wszystkim psychoterapia skojarzona z adaptogenami, spróbuj gotu koli lub rhodioli.

karashishi

Cytat: Pan Ziółko w Luty 01, 2019, 05:14:14 PM
Tak, 2x1. U Beta-Testerów działało wyśmienicie  8)
Testowaliśmy 5 opcji w trakcie roku, ta wypadła najlepiej. Teraz czekamy na opinie  ;D
Mialem na mysli 2kapsy na raz :p

pudding

Nie mogłem znaleźć odpowiedzi w artykułach, więc może tutaj ktoś wie:

czy W PRAKTYCE stosowanie fukoksantyny do redukcji ma sens
jeśli tak, to ile max mg dziennie można jej brać?

Szymekr52

Cykl ZA+Testo Up, można/jest sens ciągnąć 3 miesiące ? W maju startuję w zawodach, więc chciałbym do nich pociągnąć zamiast kończyć w kwietniu. No i dawkowanie 2kapsy ZA z rana, 1 ZA+3 Testo na noc jest ok ? I czy warto zwiększać dawkę ZA w ciągu cyklu ? Dodam, że obecnie waga ~70

2face

Jakieś nowe opinie o erektor? Coś na poprawę i zwiększenie objętości nasienia?

salvador5000

Czarny imbir ktoś już coś na jego temat? Ponoć parę osób chwilę temu kupiło to może się podzielą opinią ;

pudding

Czarny imbir łączyłem z erektorem i czarną macą (dwa ostatnie wcześniej razem stosowałem)

Działa synergia jeśli chodzi o siły witalne, libido, energię, czy samopoczucie. Na pewno pomaga. Ja osobiście polecam taki mix dla każdego, komu powyższe doskwiera.

Erektor śmiga jak w opisach w temacie o nim. Mi bardzo pomógł.

reprezentant

Zacząłem jakiś czas temu regularnie stosować 2x dziennie: żeń szeń syberyjski, maca, togkat ali, forskolina, safed musli.
Libido na duży plus, ale od 3 dni mam ból głowy ;/
Co może być przyczyną? Wcześniej już stosowałem praktycznie każde z tych ziół ale bez takich objawów. Chociaż safed musli nie łykałem regularnie i obstawiałbym, że to ziółko mi wywala ciśnienie.
Ktoś coś poradzi?

satanic

Jadłem czarny imbir poprawy libido zbytnio nie odczułem wzrost wytrzymałość przy ćwiczeniach tak. Teraz biorę czarną macę i safed musli 2x2 i na razie libido bez zmian, zobaczymy dalej.

gozdal177

Jest sens brać MaxTropic 2x1 codziennie przez miesiąc czy większy sens doraźnie w razie potrzeby?

Pan Ziółko

To nootropy, nie stymulanty. Bierze się ciągiem kilka miesięcy :)

marcoslav

Co polecacie na detoks od kofeiny (codziennie ponad 400-500 mg), obecnie zszedłem do max 2 kaw, odstawiłem energetyki/guaranę, ale nastrój i motywację opisałbym jako stan depresyjny.

ommy

Czytałem gdzieś, że dxm na noc resetuje receptory.  Ile w tym prawdy to nie wiem. Może jakiś "mózg "  się odniesie.

tiamos

Kolega z sąsiedniego forum polecił mi taki stack: cdp cholina + omega3 + dxm( np acodin) + agmatyna na noc. Dawkowanie: rano 1 tab cdp cholina (citotrop)+ omega 3 1000mg , na wieczór to samo plus 1500mg agmatyny i 2 tabsy acodinu ( acodin tylko 10 pierwszych dni) i jedziemy tak minimum miesiąc. Można coś z ziółek dorzucić na przetrwanie np ashwe. Biorę narazie 2 tygodnie ciężko o efektach mi się wypowiedzieć. Treningi bez żadnych stymulantów narazie ok.