SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 63
  • Total: 64
  • Lemmy

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

leshy623

Dzieki :) Tak,chodzę też na wizyty do bdb fizjoterapeuty i naprawiam sie maksymalnie. Pozdro :)

krzykacz

A ktoś może coś powiedzieć o działaniu maxtropic?

mysz

Krzykacz zjadłem chyba że 3 lub 4 opakowania ciągiem. Wtedy czułem że coś się dzieje ale po odstawieniu z perspektywy widać że naprawdę pomagał przy pracy umysłowej po 8-12h dziennie.

Pan Ziółko

Cytat: mysz w Październik 08, 2020, 06:54:20 AM
Krzykacz zjadłem chyba że 3 lub 4 opakowania ciągiem. Wtedy czułem że coś się dzieje ale po odstawieniu z perspektywy widać że naprawdę pomagał przy pracy umysłowej po 8-12h dziennie.

Dokładnie tak. Większość osób nastawia się na działanie niczym tabletka z filmu Limitless. Niestety, realia są inne. Nootropiki wymagają czasu do rozkręcenia działania. Stymulanty poprawiają kognicję często szybko i na chwilę, natomiast nootropiki wymagają czasu do rozkręcenia. Traktujcie mózg, jak mięsień i przełóżcie sobie na normalny trening ''siłowy''. Rozwój funkcji kognitywnych to długi proces, który trzeba przepracować :) Stąd 2-3-4 tygodnie, pomijając dopaminergiczne działanie koluracetamu, które czuć szybciej.

Janek

Ja już kilka puszek Maxtropicu zjadlem zarówno pierwszej wersji bez koluracetamu jak i z nim. Jadałem doraźnie ale w pewnym momencie też wrzucałem codziennie i przyznam szczerze ,że po dłuższym stosowaniu jedząc codziennie bylo naprawdę fajne uczucie w pracy. Jak ktoś ma pracę typowo biurową, umysłową super rzecz. Ja dodatkowo dorzucalem troszke więcej choliny,  czasem też wiecej oxiracetamu  oraz pare razy  semax i  modafinil/adrafinil (zestaw świetny do pracy ale jako ostateczność i raz na jakis czas)  + oczywiście wlatywala kawka lub jakiś energetyk.
Generalnie polecam,  chyba w tej cenie z takim składem niczego lepszego się nie znajdzie.

Lemmy

splitx

Panowie co byscie polecili na maxymalne poprawienie stanu meskiej skory na twarzy w kazdym aspekcie?

odyn_56

Chłopaki tu mają zestaw Anti-Acne  , można spróbować widziałem parę dobrych wypowiedzi na jego temat . Zapewne postaje temat tego co jest źródłem aby nie bawić się tylko w maskowanie problemu. Swego czasu też miałem probelm . Byłem u dermatologa i miałem przepisany cykl na bazie Aknenormin. W trakcie cyklu należy ograniczyć ćwiczenia z obciżeniem ponieważ wysusza stawy , usta i powieki ale w moim przpadku po 3 tygodniach jak ręką odjął - dzaiła na zasadzie "spalonje ziemi" , dobrze coś brac wówczas na stawy kolagen, msm itp.

splitx

głownie niedoskonalosci, zaczerwienienia, blizny kompleksowo

Pan Koksik

Celuj w połączenie Anti acne i kwasów owocowych skojarzonych z normalnymi kwasami. Zacznij od peelingu cukrowego z dodatkiem olejku cynamonowego. Złuszczysz naskórek, potem idź w kwasy. Masz na to świetny okres, bo nie będzie ekspozycji na słońce.

12 tygodni i skóra wygląda dużo lepiej.

satan_88

Ktoś testował max tropic?  Jak wypada w porównaniu z piracetam?

mysz

Czytaj wyżej. Zdecydowanie bardziej zaawansowany produkt.

Fuckmaster

Ktoś testował Bulbine natalensis? Na papierze badania (na szczurach) wyglądają super ale wiadomo że papier to tylko papier i często nie ma odzwierciedlenia w praktyce.

b3tomek

Kontuzja kolana. Wyglada na spuchniecie w okolicy kaletki przedrzepkowej, rzebka uczucie stłuczenia.pierwszy dzień nie mogłem stanac na noge. Cz można jakoś sie wspomóc/zrehabilitować za pomocą ziółek ?

sportacademy