SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

AREX

Dzięki za przyjęcie i poradę  :)

ZA jako bazę - tak planowałem
Ashwaganda - jako uzupełnienie - pasuje (i też jest chyba adaptogenem?)
żeń-szeń - jest już w składzie ZA, to co dokładamy jeszcze dodatkowo?

Jak dawkować to żeby był efekt?
ZA - pewnie 3  dziennie (podzielone na dwie dawki 2+1)
a reszta?

Pan Ziółko

Bardziej myslalem o Panax ginseng niz o syberyjskim.

Ashwa 2x 500 mg w ciagu dnia, najlepiej rano i popoludniu ;)

AREX

No to się dopytam bo diabeł tkwi w szczegółach  ;)

W ZA mamy żeń-szeń syberyjski..
jako dokładkę proponujesz Panax ginseng ale mamy jeszcze Żeń Szeń Koreański  - to czym one się różnią ?
I jak dawkowac ten żeń szeń biorąc pod uwage że i tak wcinam ZA i Ashwę...

I precyzując - ma sens takie rozbudowanie czy np. sam ZA by wystarczył?

Patryk

Panax ginseng to żeń-szeń koreański

przy 10 tyś wit. D3 jest potrzebna wit. A i k2
Kod rabatowy 7% na Muscle-Zone "doktordzik"

tumi

Panowie szybka pilka,potrzebuje kicka na trening,mecz hokeja trwajacy okolo 1,5h, niestety odbywa sie to w godzianch pozno wieczornych ,gdzie juz raczej zamula czlowieka lapie -co byscie polecili?.pzdr..

sportacademy

AMP Citrate z kofeiną ,DMAA -super kopie ,Mestanolone -czyste DHT to daje ostrego kopa oprócz AMP to daje skupieniem ,ale z kofeina daje radę.

Patryk

Tylko, że przy amp citrate najpierw trzeba wypróbować dawki na sobie. Bo jak za dużo walniesz to będziesz miał takie skupienie na jednym celu, zadaniu, czynności, że pozostałe bodźce zewnętrzne nie będą do Ciebie docierały, a raczej na takim meczu hokeja to musisz przetwarzać mnóstwo informacji jednocześnie, więc najpierw trzeba wypróbować jak na Ciebie zadziała.

sportacademy

Na mnie takie środki jak AMP nie działaja to dla dzieci ,dla mnie dopiero klepie 50-100mg DMAA czy 25-50mg Mestalonone więc sorry ,ale nie podpowiem Tobie jak podejść do AMP.

ramirez

wiadomo kiedy będzie cytryniec ?

sportacademy

Będzie za ok 2-3 tygodnie Schisandra 9%.

tumi

kurcze albo jestem slepy albo nie moge znalesc zadnego z powyzszych w Waszej ofercie

..inna spraw wchodze na cykl LGD+GW+Osta od Was.co polecicie podczas cyklu i po?jakis booster tescia w trakcie sie nada czy dolaczyc na odblok ewentualny?

Patryk

Po cyklu, w trakcie jak poczujesz spadek nastroju i libido można przybić HCG, Koksik tak robił i polecał.

Kicha

witam, będzie jeszcze rhodiola, jeśli tak to kiedy można się spodziewać ?

sportacademy

W następnym tygodniu jest w  drodze do PL.

Pan Koksik

Cytat: tumi w Luty 20, 2016, 09:09:08 AM
kurcze albo jestem slepy albo nie moge znalesc zadnego z powyzszych w Waszej ofercie

..inna spraw wchodze na cykl LGD+GW+Osta od Was.co polecicie podczas cyklu i po?jakis booster tescia w trakcie sie nada czy dolaczyc na odblok ewentualny?

Odbloku raczej nie będzie potrzeby, ale zbadaj hormony LH FSH i Testo, wtedy coś podpowiemy bliżej. Odbloku się w ciemno nie robi.