SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mirek07

Yurku, od paru miesięcy biorę dwa kapsy 120 mg miłorzębu i zauważyłem że obniża ciśnienie (pomiary robię w domu ranno) a po wyrwaniu zęba miałem przedłużone czas krwawienia z dziąsła
Wydaje mi się że boster Teścia Ultra jeśli wpływa na erekcje to jakość pośrednio rozrzedza krew?
Nie jestem zielarzem więc pytam bardziej doświadczonych kolegów   

Pan Ziółko

Czy co tydzień wyrywasz ząb , intensywniejsze krwawienie może nie wiele przyczyn i nie spędzał bym tego na miłorząb japoński.

Pan Ziółko

Chcemy dołączyć do naszej zielarni  SHILAJIT Extract 10:1 ma bardzo dobre opinie wśród sportowców i w USA cieszy się sporym powodzeniem.

Pan Ziółko

Taka mała ciekawostka, nasze zestawiki bardzo chętnie ze sobą będą współpracować :)

Najlepsze Combo

Cordy + ZBT - Wydolność i testosteron
Cordy + ZW - Wydolność i testosteron w ciutke innym wymiarze
Coryd + ZBT + ZW + ZA - Duuużo testosteronu, duuużo MNIEJ kortyzolu, szybsza regeneracja uk. nerwowego - większa chęć do intensywnego treningu z jeszcze większą wydolnością :)!

http://www.ergo-log.com/fit-athletes-derive-more-benefit-from-testosterone-boosters-cordyceps-sinensis-and-ganoderma-lucidum.html

Pan Ziółko

Gdyby ktoś przegapił - od wczoraj tj. 5.09. Do 12.09 zamowien nie realizujemy ze wzgledu na maly urlop, ale po powrocie ruszamy pelna para :)!

Za male niedogodnosci przepraszamy :) ale po powrocie odwdzieczymy sie fajnym promo!

mirek07

Paczka u mnie. Za jakiś czas na piszę o efektach - Boster Teścia Ultra.

marcoslav

Czy będzie dostępny zestaw energetyczny i nootropowy jak na starym forum, ew pure DMAA?

Yurek3

Tak będa te zestawy i sopo więcej będzie solo AMP Citrate oraz DMAA także bez obaw ,ale trzeba troszkę poczekać.

Gustaw Wolf

A może ktoś przypomnieć, co siedzi w starym Zestawie Energetycznym? Pamiętam, że DMAA, kofeina, chyba l-dopa, ale tu już nie jestem pewny. Zostało mi sporo kapsów, a że biorę różne ziółka, to wolałbym się upewnić co do składu, żeby jakiejś  negatywnej synergii nie wywołać.

sportacademy

Tak to się zgadza "Pamiętam, że DMAA, kofeina, chyba l-dopa" w drugiej wersji DMAA będzie zastąpione AMP Citrate.

Gustaw Wolf

To ja zaczekam na tę nową wersję, wolę amp od gery.

Yurek3

Ja natomiast wolę z DMAA ,AMP Citrete na mnie nie działa jak i chyba wszystkie tzw. pumpery pretreningowe żednej pompy po nich nie dostaję ,ale może to ztego ,że jestem na diecie tłuszczowej i jem mało Ww.

Gustaw Wolf

Ja to się bardziej boję, nie że DMAA nie będzie działała, ale tego co nazywają gera dick. Ale może to tylko takie gadanie?

barney

pytanko odnośnie ZBT - jako steroidy roślinne chyba dobrze by brać razem z tłuszczami, w których się rozpuszczają? czy może nie ma to znaczenia w praktyce?

Pan Ziółko

Szybciej przejdzie przez uk. trawienny niż zrobi się z tego w brzuszku wyciąg :) Ew. jak chcesz kombinować możesz zrobić z tego wyciąg alkoholowy jeśli już, wysypać zawartość kaps do spirytusu, 3-4 tyg poleżakowac, przed podaniem odparować spirytus i gotowe do podania :)