SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 26
  • Total: 26

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Petersen

Chciałbym się poradzić, co byłoby godne polecenia dla mnie w sytuacji przetrenowania
- aby się pozbierać i wyjść z tego stanu ???

Naświetlając dokładniej temat;
Otóż uprawiam od około 5 lat biegi długodystansowe (średnio 6 treningów/tydzień), lecz w tym sezonie musiałem przesadzić z obciążeniami i brakiem odpowiedniej regeneracji. Skutkiem tego jest aktualne przetrenowanie i nie czuję mocy już od około 10 tygodni na treningach biegowych. Oczywiście miałem przerwę od treningów jakieś 2-3 tygodnie, a później kontrolnie 3 treningi w tygodniu, lecz bardzo wolne. Po kilku przebiegniętych kilometrach tętno ma tendencję rosnącą bez zwiększonej intensywności biegu.

Pan Ziółko

Wydaje mi sie, ze po takim okresie, ktory mozna uznac juz za roztrenowanie, organizm po zapomnieniu bodzca, bedzie zwiekszal tempo.. przeciez bieg, nawet o stalym tempie nie powoduje stalego zmeczenia tylko zmeczenie po krzywej wprost do gory ;)

Od siebie moge polecic  stala suplementacje zestawem adaptogennym, 2 msc on msc off, fajnie wplywa na wyspokojenie uk nerwowego, i oczywiscie dobra diete, bez tego nie ma mozliwosci poprawnej regeneracji ;)

Petersen

Cytat: Pan Ziółko w Wrzesień 16, 2015, 09:27:19 PM
Wydaje mi sie, ze po takim okresie, ktory mozna uznac juz za roztrenowanie, organizm po zapomnieniu bodzca, bedzie zwiekszal tempo.. przeciez bieg, nawet o stalym tempie nie powoduje stalego zmeczenia tylko zmeczenie po krzywej wprost do gory ;)

Od siebie moge polecic  stala suplementacje zestawem adaptogennym, 2 msc on msc off, fajnie wplywa na wyspokojenie uk nerwowego, i oczywiscie dobra diete, bez tego nie ma mozliwosci poprawnej regeneracji ;)

Dzięki za sugestie - wezmę to do siebie i zastosuję :)

roger70

Poszukuje dla chorego witaminy b17 będziecie mieli na stanie.Dzięki za info.

Pan Ziółko

Miała być, nie jest aż taka droga, ale jest dostępna na allegro również, pod nazwą amigdalina.

roger70

Tylko że zawartość " cukru w cukrze" nieznana.Dzięki za szybką odpowiedź

mirek07

Rogero , poszukaj sobie w sklepie dla koni ( znany interentowy) , maja w tabsach witaminę B17.Dwie gramatury. brałem parę rzeczy dla siebie i jakościowo ok ( żyję i mam się dobrze :)

Pan Ziółko

Do każdych dwóch zakupionych zestawów Rhodiola 30 kaps gratis
Do 3 -  Schisandra 30 kaps
A dalej - można negocjować ;) 

Promocja trwa do kolejnego czwartku

mirek07

Jako że od około 3tygodni biorę ZBT ULTRA to napiszę kilka spostrzeżeń :
przy bieganiu zwiększona potliwość , na siłowni lepsza pompka.
Badań teścia nie robiłem ale kobitka musi być w pobliżu bo pałka sterczy i męczy :)
Więc jak najbardziej polecam

Pan Ziółko

Dzięki Mirek za opinie, upomnij się przy kolejnym zamówieniu o małe coś ;)

WojTRI

Pan Ziółko

Yurek3

Ale myślimy o tym będzie nasza oparta  nasza  przedtreningówka oparta będzia na L-Norvaline joko pomperze reszte dokompomujemy by mała ilośc mg robiła dobra erobotę.

Surmol

będzie dostępna jak kiedyś Forskolina?

Pan Ziółko

Tak, juz jest zamowiona. Byl duzy wysyp slabych ekstraktow, oszukanych, stad nie podejmowalismy sie