SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 1
  • Guests: 39
  • Total: 40
  • bjalyy

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WojTRI

jak tylko skończę swoj zestaw Shilajit + BUrak + Enduro to wjade na Ultra z burakiem :) poki co tydzień szamam i czuć 3płuco ;)

Lemmy

Full spectrum kiedy najlepiej wrzucić ? Myślałem o poranku

Pan Ziółko

Suplementy zawsze dzieli się na pory, jeśli mają być prozdrowotne. Jedna dawka główna, kolejna uzupełniająca. Stężenie w organizmie musi być cały czas :)

salvador5000

Ma ktoś na ANABOLICZNYM jakieś sensacje we flakach? Mnie kręci odkąd łykam cały czas w dole brzucha. Lekkie gazy, samopoczucie jakbym laktozy się najadł. Takie uczucie kilka godzin po dawce ZAnab. i trwa kilka godzin. Wykluczyłem już wszystkie podejrzane produkty i dalej te skręty kiszek, lekko wzdęty dół brzucha i gazy. Trochę to uciążliwe i nieprzyjemne uczucie. Na szczęście póki co bez rozwolnień itp. A który produkt ogólnie dostępny na takie objawy? Loperamid właśnie łyknąłem zobaczę czy pomoże.

Laminator

Cytat: salvador5000 w Marzec 23, 2017, 08:15:57 PM
Ma ktoś na ANABOLICZNYM jakieś sensacje we flakach? Mnie kręci odkąd łykam cały czas w dole brzucha. Lekkie gazy, samopoczucie jakbym laktozy się najadł. Takie uczucie kilka godzin po dawce ZAnab. i trwa kilka godzin. Wykluczyłem już wszystkie podejrzane produkty i dalej te skręty kiszek, lekko wzdęty dół brzucha i gazy. Trochę to uciążliwe i nieprzyjemne uczucie. Na szczęście póki co bez rozwolnień itp. A który produkt ogólnie dostępny na takie objawy? Loperamid właśnie łyknąłem zobaczę czy pomoże.

Walisz całą dzienną na raz?
Rozłóż po kapsie do posiłku.

Pan Ziółko

Dokładnie, dobrze rozbic na porcje. Nawet 3x1. Cissus lubi tak robic :) Kiedys jadlem 4g i tez nie wiedzialem co jest, a burdelik w brzuchu niezly. Jak przy IBS ;)

salvador5000

Cytat: Pan Ziółko w Marzec 23, 2017, 10:24:48 PM
Dokładnie, dobrze rozbic na porcje. Nawet 3x1. Cissus lubi tak robic :) Kiedys jadlem 4g i tez nie wiedzialem co jest, a burdelik w brzuchu niezly. Jak przy IBS ;)
Spróbuję rozbić. Obecnie jadę 2x2. Dwie pierwsze na czczo to  może to tak miesza. Pojadę 4x1. Dzięki Panowie.

Szwedunio

Dostawa jak zwykle błyskawica! dzięki.

Od dziś zaczynam  2x Burak + 3x Enduro Ultra przed treningiem, za jakiś czas będę mógł coś powiedzieć :)

smash

Cytat: salvador5000 w Marzec 23, 2017, 08:15:57 PM
Pierwsze słysze. I ja i moi znajomi bralismy od 3 do 5 capsów na raz i nigdy żadnych rewolucji żoładkowych nie było. Wogole nie zauważyłem żadnych róznic w działaniubez wzgledu na to czy bralem wszytsko w 1 porcji czy rozbijam na 2 lub 3 razy. Dzialanie takie samo.

barteklip

Jest sens zwiększać dawkoanie Anti- Acne ? do powiedzmy 3x2 kapsy czy to raczej nie da wymiernego efektu, lepszego poprawy stanu skory ?

2face

Witam. Co byście polecili dla dziewczyny by miała więcej energii ?
Problem polega na tym że po pracy ( praca lekka biurowa czasem pół dnia laby , nie przemęcza się na pewno :) ) jest bez życia przeważnie idzie spać na 1-2h . Może jakieś badania porobić ?

Lemmy

2face

Jakie badania w tym kierunku można by wykonać  - tarczyca , TSH ?

Incub

Jest jakiś skuteczny, naturalny sposób na pozbycie się gronkowca?

jaciksx

witam,

czy joha jest już dostępna ? Ewentualnie kiedy można się jej spodziewać, miała być 'na dniach' :)

pozdr