SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 25
  • Total: 25

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

smolek74

Tak :)jestem zadowolony :) i bardzo ciekawy jak zadziała na mnie ZW (po tym co ze mną zrobił ZA) kiedy będzie ZW?

Pan Ziółko

Powinien byc juz, ale wyszly male problemy z kapsułkami i powinien byc za kilka dni. Mamy nadzieje, ze do konca miesiaca :\

Sam bym chetnie go juz jadl, uwielbiam ZW przed dlugimi biegami  8)

smolek74

o dobrą wentylacje właśnie mi chodzi :) będę sprawdzał czy jest :) pozdrawiam 3maj się

rua

Pan Ziółko

A czym jest spowodowana?  Raczej jest malo ziolek, ktore pomagaja na migrene..

rua

Wiem tylko tyle ,że najbardziej odczuwalna przy zmianach ciśnienia.

Pan Ziółko

Jesli przy zmianach cisnienia to nie nazwal bym tego migenowymi, migrenowe to sa typowo napadowe bole, bez zmian warunkow zewnetrznych. 

Moze problem lezy w niedoborach magnezu? Braku nawodnienia?

spoiadmk

Gdzie złożyć zamówienie? Jaki koszt przesyłki?

Interesuje mnie ZA, Rhodiola, czy bez badania poziomu testosteronu warto brać np. ZBT?
ZS jak to się ma do GABA?

Pan Ziółko

U mnie zamówionka, zapraszam na PW.

ZŚ trochę inne działanie, bardziej na wyspokojenie uk nerwowego przed snem, zamulenie, spokojny sen z mniejsza ilością snów, bynajmniej nie ma takich intensywnych, czasem się budzę po tym i czuję, jakby mi sie nic nie śniło, taki spokoj po przebudzeniu czuc. GABA działa bardziej na głębokość snu, ale występują duże skutki ubczone po niej u wielu osób.

ZA jest na stanie, Rhodioli nie ma.

ZBT hmm ciężko powiedzieć czy warto, jeśli nie podbije poziomu testosteronu, bo fizjologia nie pozwoli to na pewno polepszy waskularyzacje i parametry krwi, ze względu na wysoką ilość Ikaryny.

rua

W jakim terminie można spodziewać się różańca ,lub w sumie czy jest ZA

Pan Ziółko

ZA jest, różaniec dopiero po pielgrzymce ;) Różeniec powinien do końca roku się pojawić :)

rua

oceniajac wase mixy ZA bedzie lepszym rozwiazaniem,ZBT + clom osobiście polecam

Pan Ziółko

Co jakiś czas będziemy starać się je trochę ulepszać/ uaktualniać :) 

Dzięki za opinie ;)

spoiadmk

Cytat: rua w Listopad 24, 2015, 02:07:55 PM
oceniajac wase mixy ZA bedzie lepszym rozwiazaniem,ZBT + clom osobiście polecam
ZA lepszym od czego?
ZBT + clom (clomid?) - polecasz na co?

Sorry za off ale nie rozumiem.

spoiadmk

Tłuszczak (łac. lipoma) nowotwór o łagodnym charakterze, w kształcie guza utworzonego z tkanki łącznej. Zbudowany jest z torebki łącznotkankowej i wypełniającego ją tłuszczu. Zwykle lokuje się w tkance podskórnej, ale może też zająć głębsze partie ciała w okolicach narządów wewnętrznych (jelito grube, nerki, wątroba).

Czy jest coś co może ruszyć takie tłuszczaki?