SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 34
  • Total: 34

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

ramirez

http://www.arjunanatural.com/bcm95.html
tutaj badanie gdzie sugerują że nie cza piperyny do kurkuminy,lepszy lotny związek ar-turmeron
macie jakie zdanie na ten temat ?

Maciej

Cytat: Mariano8777 w Czerwiec 17, 2017, 10:58:24 PM
Wieczorem leca 2 kaps ashwy przed snem i dojdzie Mumio Shilajit oraz Rhodiola i jak proponujecie dawkowanie i czy nie za duzo tego ?
Rodioli nievdawalbym przed snem. Generalnie nie za duzo, lecz nie będziesz wiedział stosując wszystkie na raz, co na Ciebie dział najlepiej

joseph28

Pytanie kierowane dla. Tych co brali anaboliczny, jakies spadek. Libido, samopoczucie jak na nim?  Robił ktoś badania LH, fsh , testosteron po cyklu solo?

jaromkv

Czy wam Ashwaganda tez strasznie śmierdzi. Zapach okropny. Miałem już raz od chłopaków i nie przypominam sobie aby tak zajeżdżało ?

Vander

Cytat: Mariano8777 w Czerwiec 17, 2017, 10:58:24 PM
Wieczorem leca 2 kaps ashwy przed snem i dojdzie Mumio Shilajit oraz Rhodiola i jak proponujecie dawkowanie i czy nie za duzo tego ?

Ja osobiście używam Rhodioli z rana do pierwszego posiłku, a Ashwę na noc

Pan Ziółko

Cytat: jaromkv w Czerwiec 19, 2017, 12:11:06 PM
Czy wam Ashwaganda tez strasznie śmierdzi. Zapach okropny. Miałem już raz od chłopaków i nie przypominam sobie aby tak zajeżdżało ?

Mocne ekstrakty ashwy wala strasznie, szczegolnie te wodne, a nie alkoholowe :) wczesniej miales chyba zwykla.

makaronz

Bol głowy po lions mane/shilijat?

dexter

Jest potrzeba dokładać np dodatkowo berberyna osobno do InsuLean czy jakiś cynamon ?

Czy sam InsuLean wystarczy jako dobry insulinomimetyk ? ;)

fantomak

Cytat: makaronz w Czerwiec 19, 2017, 03:55:42 PM
Bol głowy po lions mane/shilijat?

Lion's Mane biorę już blisko pół roku (2 x 1 dziennie) i nigdy nie było po tym jakichkolwiek skutków ubocznych

r90

Jakieś opinie o Lion's Mane? Jak to działa w praktyce?

ommy

Pytanie kierowane dla. Tych co brali anaboliczny, jakies spadek. Libido, samopoczucie jak na nim?  Robił ktoś badania LH, fsh , testosteron po cyklu solo?
[/quote]
U mnie leci druga pucha. Teraz 4 kapsy + 1 kaps erektora. Jutro dorzucam  zbt 3kapsy na noc. Jak skończę zbt zrobię badania, ale tylko test i estradiol. Mam sprzed "cyklu" to będę miał porównanie. Michę  mam ustawioną na redukcję, niby, a robi się rekomp. Korzeñ twardy jak skała, wór pełny, potomek w drodze :-). Samopoczucie bardzo ok. Nabicie zacne mimo około 70g węgli.

Samael

Właśnie miałem pytać o coś pocyklowego na samopoczucie, aby dodać do provi :D

tumi

obecnie jestem na Epi,tongat+maca,,,na "podtrzymanie"  PO, napewno wjedzie anaboliczny

Incub

Jak długo można ciągnąć enduro ultra? Zaraz mi skoczy 3msc. Co kilka 2 tyg robiłem kilka dni off. Moge takim system jeszcze z 3 msc? Czy na tyle już jestem nasycony, że nie ma to sensu?

Szymekr52

Cytat: r90 w Czerwiec 19, 2017, 06:23:29 PM
Jakieś opinie o Lion's Mane? Jak to działa w praktyce?

O Lion's Mane solo nie powiem, ale używałem w połączeniu z noopeptami i adaptogennym, znaczna poprawa skupienia i pamięci