SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 35
  • Total: 35

Dyskusja - Extracty i zioła

Zaczęty przez Pan Ziółko, Lipiec 03, 2015, 12:32:34 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

tiamos

Kończę 3 paczkę Zestawu anabolicznego do tego od miesiąca leci mk-677. Wyniki z kwietnia i z dzisiaj :
Testosteron był  520 jest 202 norma 280- 800
Prolaktyna była 17.4 jest 16 norma do 15,20
Estradiol był 15.4 jest 12 norma 7.6 - 42
Teść tragedia . Z sexem i sprawnością nie narzekam. Jestem na redukcji (IF) kalorie w dół  a waga w górę. Widzę że mięśnie wyraźniejsze ( wychodzi z tego taki recomp bardziej) pas stoi myślałem ze może estrogen wysoko bo z pasa nie schodzi ale nie. Co tak teścia obniża ? 3 paki ZA ? Czy może mk?

Pan Ziółko

Cytat: tiamos w Czerwiec 20, 2017, 05:43:54 PM
Kończę 3 paczkę Zestawu anabolicznego do tego od miesiąca leci mk-677. Wyniki z kwietnia i z dzisiaj :
Testosteron był  520 jest 202 norma 280- 800
Prolaktyna była 17.4 jest 16 norma do 15,20
Estradiol był 15.4 jest 12 norma 7.6 - 42
Teść tragedia . Z sexem i sprawnością nie narzekam. Jestem na redukcji (IF) kalorie w dół  a waga w górę. Widzę że mięśnie wyraźniejsze ( wychodzi z tego taki recomp bardziej) pas stoi myślałem ze może estrogen wysoko bo z pasa nie schodzi ale nie. Co tak teścia obniża ? 3 paki ZA ? Czy może mk?

Prawdopodobnie wszystko razem wzięte do kupy, z naciskiem na zmniejszenie kalorii i na początkowe wrzucenie MK, które podnosi kortyzol i lekko znosi testo. Później wraca do normy. Doszukiwał bym się tutaj również zatrzymania pasa - kortyzol + retencja wody.

Jak długo ciągniesz redukcję? :)

tiamos

2 miechy. Kalorie z 4 tys doszedłem do 3 tys  a waga z 100 na 103 kg. Rzeźba lepsza a pas 94 cm cały czas

tiamos

Trzeba będzie testa wrzucić tym bardziej ze planuje h-drol po ZA  i do tego cały czas mk będzie szło

Lemmy

To jaki masz testosteron nie zależy tylko od środków, ale też - redukcji, kcal, mniejszego bf%, zmęczenia redukcją i tak dalej

Mógłbyś też przebadać wolnego teścia, shgb

Pan Ziółko

Cytat: tiamos w Czerwiec 20, 2017, 06:13:11 PM
Trzeba będzie testa wrzucić tym bardziej ze planuje h-drol po ZA  i do tego cały czas mk będzie szło

Odstaw MK i zobaczysz ile z pasa zleci ;)
Cytat: LemmyKilmister w Czerwiec 20, 2017, 06:15:41 PM
To jaki masz testosteron nie zależy tylko od środków, ale też - redukcji, kcal, mniejszego bf%, zmęczenia redukcją i tak dalej

Mógłbyś też przebadać wolnego teścia, shgb

Słuszna uwaga. Często spadek bf, szczególnie poniżej 8% lubi owocować spadkami testo.

tiamos

Szkoda mi teraz mk przerywać myślicie że jak dodam testa powinno być ok ?

Pan Ziółko

MK trzyma sporo wody w organizmie, zwiększa retencję sodu, stąd pas też może być nieodczuwalny, a mimo wszystko zeszło trochę :) Po odstawieniu fajnie widać efekt, ale jak redu jeszcze leci to nie myśl o centach tylko bazuj na lustrze.

Teść zawsze mile widziany na cyklach.

dexter

Jest potrzeba dokładać np dodatkowo berberyna osobno do InsuLean czy jakiś cynamon ?

Czy sam InsuLean wystarczy jako dobry insulinomimetyk ? ;)

Mariano8777

Sam insulinowy styka bez zbednych cynamonow  :)

marcoslav

Cytat: dexter w Czerwiec 20, 2017, 08:05:12 PM
Jest potrzeba dokładać np dodatkowo berberyna osobno do InsuLean czy jakiś cynamon ?

Czy sam InsuLean wystarczy jako dobry insulinomimetyk ? ;)

Berberyna i cynamon już tam siedzi.

CytatInsu-Lean zestaw insulinowy  2 kaps

Berberyna 98% 
Cynamon Cejloński   
Liść Banaba 3% Corosolic Acid

SamSok

Co polecacie na wyrównanie poziomu neuroprzekaźników w mózgu a szczególnie dopaminy?

r90

L-DOPA z pozytywnie wpłynie na poziom dopaminy :)

Pan Ziółko

Cytat: SamSok w Czerwiec 21, 2017, 09:57:33 AM
Co polecacie na wyrównanie poziomu neuroprzekaźników w mózgu a szczególnie dopaminy?

Jedyną dobrze przebadaną i ogólnodostępną substancją w tym kierunku jest CDP cholina

makaronz

Cytat: r90 w Czerwiec 21, 2017, 03:39:46 PM
L-DOPA z pozytywnie wpłynie na poziom dopaminy :)
glupoty gadasz, wiecej szkod narobi niz pozytku w kwestii wyrównywania.