SportAcademy

Recent

użytkowników
  • Użytkowników w sumie: 2,456
  • Latest: heiss2
Stats
  • Wiadomości w sumie: 12,722
  • Wątków w sumie: 793
  • Online today: 143
  • Online ever: 560 (Styczeń 13, 2023, 10:31:04 PM)
Użytkownicy online
  • Users: 0
  • Guests: 30
  • Total: 30

Cykl pod wytrzymałosć

Zaczęty przez LordCommander, Luty 02, 2016, 11:02:47 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

LordCommander

Cześć !
Przygotowuje się do dwóch wyścigów rowerowych(180km+) i chciałbym wspomóc się SAA .
Myślałem nad Turanabolem + Epo +Hgh +ZW
Chce wzmocnić swoją wytzymałość +siłę  a nie chciałbym "obudowywać" się nadmierną iloscią mięcha bo jak wiadomo na rowerze ona  nie pomaga .
Myślałem jeszzce o winku ale sajdy związane z bebechami i stawami zniechęcają mnie.
Co jeszcze byście dodali albo ewentualnie zamienili ?
W jakich dawkach Turabinol i Epo ?

sportacademy

Turinabol jest super dodał bym RAD-140 ,a tak jest ok HGH i EPO to łąńcuvhy protein ,zreszta EPO to bajka jak ktoś nie stosował to nie ma pojecia jak dział przwdiwy doping krwi.

LordCommander

Jak dawkować turanabaol? i jak długo mogę go brać?
Jeżeli wyścigi mam na początku lipca i sierpnia to jak najlepiej ustawić cykl?
Czy na wyścigu być na turanabolu czy cykl zapodać wcześniej, wycisnąć ile się da w przygotowaniach a sam wyścig na czysto?
RAD-140 w jaki sposób działa?

Pan Koksik

Lepiej, żebyś był już na czysto, nie będzie dużych spadków po odstawieniu, ale zmniejszy się efekt anaboliczny i nie będą tak mocno puchły mięśnie, ew. drugi wariant -

8 tyg H drol, a po H drolu 8-12 tyg Anavar + Zestaw wentylacyjny, żeby wytrzymałość była wysoka i wydolność jeszcze lepsza, do tego małe dawki testa, nawet takie po 100mg, żeby chociaż było czuć ten naturalny poziom i brak sajdów ze względu na spadek wywołany obniżeniem aktywności HPTA.

LordCommander

Czyli  zaczynam z początkiem maja i kończe pod koniec czerwca H-drol (na ile przed wyścigiem skończyć cykl?). Od razu zarzucić clom/nolve?
Czy po H-drolu zacząć te 8 tyg Anavaru?

Pan Koksik

LordCommander

A czy jak będe na Anavarze to nie będzie mi pompowało mięśni na wyścigu?
Jak często można taki cykl Hdrol Supervar robić? Cykl -Odblok-Cykl ? Czy rzadziej?
Jak bardzo H-Drol i Supervar jest Hepatotoksyczny ?

Pan Koksik

SV nie pompuje.

Cykl-odblok-cykl    bez sensu, gorszy burdel niż to warte - nie polecam. Mostek z HCG albo najlepiej lecieć na testo, jako podkład i podtrzymywać, a później dorzucać orale tylko.

SV bardzo słabo - to środek z myślą o dzieciach, duże dawki już gorzej, ale do 50mg spokojnie.
H drol bardziej niż SV, ale dużo mniej niż metka, coś lekkiego na wątrobę i będzie ok, u mnie schisandra leciała i nie było po cyklu podniesionych wyników, ggtp chyba 16 było, a reszta prób po 40.

jeson

Tura pod wytrzymałość? Leciałem na tym solo i na rowerze się jeździć nie dało, straszne zamulenie mięśnia. Fajny środek na recomp, ale pod wytrzymałościówkę. Jakie dawki wobec tego i z czym łączyć? Rozumiem, że podkład z długiego teścia bitego raz w tygodniu byłby ok?

sportacademy

Turinabol nadaje sie lepiej pod wytrzymałść nix Anvar ,z tego wynika ,że nie miałes tury ,a cos innego.

jeson

No tez mialem to podejrzenie, ze chyba fake. Nastepnym razem sprobuje innej firmy, przedtem byl Malay.

sportacademy

Nasz H-Drol to to samo co Turenabol ,a Supervart to to samo co Anavar.

jeson

Ok. Dobrze wiedzieć. Teraz lece na gw z Brawna i czekam na Wasze. Pozniej wlasnie byl w planie anavar+tesciu? Czy lepiej ture+tesciu? Do tego ewentualnie CR lub ZW. Pierwsze starty w Mtb od 2 kwietnia.

Pan Koksik

Najlepiej spróbować samemu. Zarówno SV jak i H drol mają swoich zwolenników. Jurek woli H drol, a ja znacznie bardziej Supervar. Po h drolu robie się napompowany i sztywny, a po sv tego nie mam ;)

pitero

Ja już od prawie dwóch tyg. Jade na SV i póki co to zaobserwalem: mocniejsze pociecie miesnia, lepiej sie oddycha -pulsy lekko spadly przy tych samych watach na rowerku (albo jestem juz zmeczony), sily niewiele przybylo poki co ale dluzej moge jechac w korbach to na plus. Samopoczucie: libido mocno do gory, lepsze spanie. Brakuje lepsze regeneracji:-)